Koen tulleeni huijatuksi. Tämä ei ole ensimmäinen ongelmani tämän palvelun kanssa. Tällä kertaa menetin sekä matkatavaraoikeuden että lounge-edun. En aio käyttää tätä palvelua enää. Haluan varoittaa m... Näytä lisää
Ei enää ikinä!!! Varasin lennot, täytin tiedot nimi, sähköposti ja puhelin ja maksuun... Vahvistus tuli oikeaan sähköpostiin muttta... SUKUNIMI oli muuta kuin olin kirjoittanut, siis kokonaan toinen n... Näytä lisää
Sain tänään ensiluokkaista palvelua Supersaverista. Supersaiverin omilta sivuilta löytyi kaikki yhteistiedot, puhelimeen vastattiin kohtuullisessa ajassa, palvelua sai suomeksi, puh+358922193380. Sain... Näytä lisää
Henkilökunta on toki ystävällistä ja Suomenkieli löytyy . Mutta vastauksia ei saa kunnolla . Nyt 3 vuotta pompotettu Pandemian takia peruuntuneista lennoista saatavaa odottaessa . 1/3 tuli puolen vuod... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä Supersaver.fi
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
IMPORTANT NOTIFICATION
Due to the current situation caused by the Coronavirus outbreak, a huge amount of requests is being received by our Customer Support team. As a result of this, we are facing very long waiting times on all communication channels and currently we do not provide replies to reviews on Trustpilot.
Please use the below link to verify online if an airline permits any refunds or changes and receive guidance on further possible steps:
Thank you for your understanding.
Edullisia lentoja ja matkoja br>
Meille on tärkeintä tarjota markkinoiden edullisimpia matkoja! Palvelussamme voit mukauttaa matkasi tarpeittesi mukaan. Etsitkö pelkkää edullista lentoa? Vai koko matkaa lisämatkatavaroineen, hotellimajoituksineen ja autonvuokrauksineen? Päätä itse! Lisäksi voit tehdä lentolipustasi muutoskelpoisen sekä ottaa matkavakuutuksen ja peruutusturvan.
Laaja tarjonta
Pohjoismaiden johtavana ja Euroopan kolmen suurimman joukkoon kuuluvana verkossa toimivana matkatoimistona meillä on 3,5 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Aloitimme matkatoimistona vuonna 1989. Olimme yksi ensimmäisistä verkossa matkoja myyvistä matkatoimistoista. Kun varaat kauttamme, voit tuntea olosi turvalliseksi. Meillä on kokemusta ja osaamista.
Varaa turvallisesti ja maksa suojatusti
Onko sinulla kysyttävää?
Löydät yhteydenottosivultamme vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löydä etsimääsi, lähetä sähköpostiviesti tai soita. Sähköpostilomake, puhelinnumeromme ja avoinnaoloaikamme löytyvät yhteydenottosivulta:
Yhdysvallat
- www.supersaver.fi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Koronan takia jouduimme siirtämään…
Koronan takia jouduimme siirtämään kevään 2020 Formulamatkamme Barcelonaan. Lennot olimme ostaneet Supersaverin kautta - lentojen peruuntumiseksi tarjottiin tuolloin vain lentojen siirtämistä, ei rahojen palautusta.
Muutimme lennot Flexible ticket ominaisuuksilla varustetuiksi lennoiksi syyskuulle 2021 Milanoon (formulamatka edelleen).
Edelleen on kuitenkin koronan takia epäviisasta matkustaa ja koitimme muuttaa liput loppuvuodeksi ja vaihtaa samalla lentokohteen.
Muutosta ei voi tehdä netissä, ja niinpä jonotin tunnin asiakaspalveluun (palvelua ei saanut suomeksi, vaikka arkisin klo 10-14 pitäisi saada).
Minulle kerrottiin, että Flexible ticket Supersaverilla tarkoittaa vain ajankohdan muuttamista, kohdetta ei.
Meidän olisi tullut maksaa jo maksamamme 600€ lisäksi 800€ lisää muutetuista lipuista.
Tämä oli viimeinen kerta, kun ostamme mitään Supersaverin kautta.
Odotan mielenkiinnolla vastaustanne.
Paha
Huono!! Varauksen peruuttamiseksi on soitettava, mutta kukaan ei vastaa.
Sivusto oli kohtalainen
Sivusto oli hyvä, se tarjosi useita eri vaihtoehtoja. Kuitenkin sivustolla oli hyvin paljon lisämaksuja palveluista, joiden tarkoitus jäi epäselväksi ennen kuon ne avasi erikseen. Paikkojen varauksesta aiheutuva lisämaksu oli myös hämmentävää
Business-luokan perutut lennot
Varasin helmikuussa 2020 (!) neljä business-luokan lentoa Afrikassa! Koronan takia ne peruuntuivat, mutta sen jälkeen en ole kuullut supersaver.fi -sivulta oikein mitään. Lentoyhtiö EgyptAir on luvannut palautukset koronan takia peruutetuista lennoista, mutta supersaver ei näytä tehneen oikein mitään!
Varaus sivullanne toimi erittäin hyvin!
Ostammamme lennot 4:lle peruuntuivat…
Ostammamme lennot 4:lle peruuntuivat koronan vuoksi. Supersaver ilmoitti, että rahojen palautus prosessi on käynnistetty. Tästä viestistä on nyt 6kk.sen jälkeen emme ole kuulleet mitään. Yritimme ottaa yhteyttä puhelimitse, mutta 50min jonottamisen jälkeen puhelimeen vastasi huonoa englantia puhuva mies. Jonotimme suomenkieliseen palveluun. Sähköposteihin ei kukaan vastaa. Eli 2000e emme saa koskaan takaisin.
Surkea palvelu.
Olen ostanut monta lippuja…
Olen ostanut monta lippuja supersaverilta. Olen tyytyväinen. Ei ole ollut ikinä ongelma supersaverin palvelussa. Jos samaa lippuhinta muillakin matkatoimistoilla, valitsen supersaverin. Kiitos supersaver.
Eivät palauttaneet rahoja vaikka lupasivat
Lentoyhtiö peruutti lennot ja supersaver lupasi palauttaa rahat. Vahvistivat että nyt rahat on palautettu, mutta rahat eivät ikinä tulleet minulle. Sen jälkeen niihin ei ole saanut yhteyttä. Tämä oli viimeinen kerta kun käytän supersaveria enkä suosittele niitä kenellkään.
Lisämaksuja toisensa perään
Varatakseen matkan täytyy kahlata läpi hirveä määrä maksullisia lisäpalveluita, jotka on vielä esteettisesti (esim. värein) rakennettu niin, että jos ei ole tarkkana klikkaa vahingossa jotain lisämaksuja itselleen. Todella raivostuttavaa.
Antaisin 0 jos voisin!!
Antaisin 0 jos voisin!!!
Ostin heiltä lentoliput ja nimeni on mennyt väärin ja haluaisin vain korjata siitä yhden kirjaimen!! Siis vain yksi kirjain on väärin!!!
Olen jonottanut nytten 2t45min!!!
Laittanu sähköpostia ei ole tullut siihenkään vastausta!!!
Minusta ei ole niin vaikeaa vaihtaa vain yhden helvetin kirjaimen!!!!!
Luottokorttimaksu tai Paypal ei…
Luottokorttimaksu tai Paypal ei onnistunut. Onneksi oli mahdollisuus maksaa pankkitunnuksilla.
Jostain syystä menomatkalle tuli kirjattu matkatavara ihan turhaan. En tiedä maksoiko ylimääräistä
Ala-arvoinen asiakaskokemus
Ala-arvoinen asiakaskokemus, antaisin nolla tähteä jos olisi mahdollista. Jonotin tänään ensin 1h15min puhelimessa asiakaspalvelua, saadakseni siirrettyä ostamiani lentoja päivällä. Kun lopulta pääsin läpi, itse toimenpide vei asiakaspalvelijalta vain muutaman minuutin. Hän sanoi että homma on selvä ja hän lähettää minulle toimenpiteestä vahvistuksen sekä lisämaksulinkin sähköpostitse, ja että minun tulee maksaa maksu 30min sisällä, sillä linkki vanhenee ko. ajassa.
Päivystin sähköpostia seuraavat 3h, mutta viestiä ei kuulunut. Ei auttanut kuin tarttua puhelimeen ja päätyä taas jonon hännille kuuntelemaan huilumusiikkia. Tällä kertaa jonotin 1h30min, sitten luovutin.
Käytin aivan suhteettoman ajan yksinkertaisen asian hoitamiseen, nollatuloksella.
Olen pöyristynyt siitä, miten ala-arvoisesti asiakkaita Supersaverilla kohdellaan. Puhelinpalvelu on täydellisen aliresursoitu joten asiakaspalvelua ei käytännössä ole tarjolla edes minimin vertaa.
Maksan jatkossa ilolla kalliimmista lentolipuista kilpailijoille, jotka ymmärtävät tarjota edes kohtuullista palvelua asiakkailleen. Pelkkä hinta ei ole yhdellekään yritykselle kilpailuetu vuonna 2021.
Kiitos sujuvasta varauksesta ja…
Kiitos sujuvasta varauksesta ja selkeästä informaatiosta. Arvostan sitä, että kaikki maksut näkyivät samalla kertaa eikä tarvitse arvuutella tuleeko vielä lisämaksuja laukuista yms. Eritoten se, että ilmoitatte ruumaan vietävän käsimatkatavaran painon ja koon heti, on meille hyvä juttu. Kaikilla sivuilla se ei näy ja poistunkin helposti takavasemmalla ilman noita tietoja. Jos tämä menee hyvin loppuun saakka, kohtaamme varmasti (kuten aiemminkin olemme usein tehneet). Oletan, että saamme suomenkielistä palvelua, jos kysyttävää tulee? Hyvää jatkoa!
Kaikki toimii..
hyvää palvelu erinomainen
Ongelmatilanteissa olen saanut apua…
Ongelmatilanteissa olen saanut apua suomenkielellä.
Sain palautuksen koronan takia peruuntuneelta lennonlta
Odotin koronan takia peruuntuneiden lentojen palautuksia yli vuoden 2020 alkuvuodesta 2021 kevääseen, mutta sain joka tapauksessa palautuksen.
Ensi tuli sähköpostiviestejä kaksi kertaa kuukaudessa, sitten kerran kuussa ja lopulta viestit loppuivat, mutta sain linkin josta pystyin seuraamaan palautuksen etenemistä. Kärsivällisyys palkittiin ja sain rahat takaisin. Riitti, kun kerran olin yhteydessä SuperSaveriin silloin kun hain palautusta.
Otan yhden tähden pois sen takia, että odotus oli niin pitkä, mutta vain yhden koska sain rahat ja ymmärrän että koronan takia heillä on ollut erittäin paljon peruutuksia ja niiden käsittelyssä menee. Uskon, että lentoyhtiöt kuntenkin ensin hoitaa omat asiakkaat ja sitten vasta varaussivustoiden kautta tulleet tilaukset.