www superdry dk er en Fupfirma. Hvis du vil have Superdry, kan du bedre bruge Zalando eller Boozt. Kundeservice eksisterer ikke. Det er nu 2 uger siden, jeg bestilte en trøje, men jeg har stadig ikke... Näytä lisää
I have recently ordered a product (Skræddersyet 2-i-1 Town frakke) online and when i received product, inner part of jacket was missing. I try to connect to customer service but live chat is not worki... Näytä lisää
En potentiel dårlig købsoplevelse endte trods alt godt. Havde købt en jakke som bare ikke lige var mig. Returnering er desværre bare i Belgien hvilket ville koste 295 kr at sende retur da man ikke har... Näytä lisää
Handlede i julen i butikken i Århus, og fik den mest fantastiske service af en ung kvindelige medarbejdere!! Hun var virkelig dygtig! Mærket er min mands foretrukne og han er nu også blevet rigtig gl... Näytä lisää
Inspired by the spirit of adventure and crafting premium products sustainably, Superdry is an exciting contemporary brand that fuses vintage Americana and Japanese-inspired graphics with a British style. They are characterised by quality fabrics, authentic vintage washes, unique detailing, world-leading hand-drawn graphics and tailored fits. Superdry is built on style and celebrates this through five unique style choices/brands: Original & Vintage, Superdry Studios, Superdry CODE, Superdry X; and the Performance Sport Division. Superdry’s ambition is to become the most sustainable listed fashion brand on the planet by 2030 and, in 2021, won numerous industry accolades including the ‘Positive Change Award’ at the Draper’s Sustainable Fashion Awards.
Unit 60 The Runnings, GL51 9NW, Cheltenham, Yhdistynyt kuningaskunta
- care@superdry.dk
- www.superdry.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
God hjemme side
God hjemme side. Overskuelig. God kvalitet. Fin leverings tid. Alt i alt meget tilfreds
utrolig lang leveringstid
Selvom der stod 3-5 dages levering på hjemmesiden så kom mine bestilte bukser først efter 10 dage. Uacceptabelt!
Tøjet lever op til forventningerne
Hurtig ekspedition og levering af…
Hurtig ekspedition og levering af varen.
Produktet lever op til mine forventninger .
Kathe Baumgardt
Jakken kom super hurtigt og mærket…
Jakken kom super hurtigt og mærket SuperDry er bare så lækkert!!
Jeg er SÅ glad for min nye jakke 😳😁
Super service
Hurtig levering
The besy service
God online service
excellent online experiancem customer service wuick to answer all quiries
Dårligt fungerende byttesystem
Dårligt fungerende byttesystem. Jeg havde modtaget en jakke, der var for stor og returnerede den (for egen regning, for Superdry betaler ikke returfragt). Deres retursystem bad mig meddele, om jeg ville returnere eller bytte, og jeg skrev, at jeg ville bytte til en anden størrelse. Fik e-mail efter to dage, at jakken var modtaget. Så gik der flere uger, hvor jeg ikke hørte noget. Jeg overvejede, om jeg skulle bestille den rigtige jakke selv, så den ikke blev udsolgt - den var stadig i den rigtige størrelse. Efter ca. to uger fik jeg så endelig en e-mail. Jakken var desværre udsolgt, så jeg kunne ikke få den. Blev meget skuffet. Hvis de havde været lidt friske og lagt jakken til side til mig og ikke ventet to uger, så havde jeg nu fået den. Øv :-(
god og hurtig levering
Hurtig levering
Hurtig levering. Fantastiske t-shirts med lange ærmer, bløde og varme, af øko-bomuld. Jeg ved ikke, om det med økologisk er verificeret. Jeg kunne ikke finde på hjemmesiden, hvordan man kunne returnere, og heller ikke mail/telefon. Men fik ikke brug for det, da varen er virkelig god!
Lækker jakke og hurtig levering
Den leverede jakke opfylder mine…
Den leverede jakke opfylder mine forventninger til den jakke, jeg bestilte over Internettet.
Hurtig og effektiv behandling af min…
Hurtig og effektiv behandling af min ordre. Varen levede helt op til mine forventninger