Et mindre firma som har tid til at servicere kunderne og rette evt. fejl asap. Det er jo deres hjertesag så tak for god service!
Jeg har haft den bedste oplevelse med LEDprodukter! Jeg havde først brug for vejledning omkring køb af produkter, hvor jeg fik meget kyndig og præcis vejledning. Efter jeg havde foretaget købet ble... Näytä lisää
Hurtig levering. Et kort telefonopkald informerede om, at nogle af delene først var klar den efterfølgende dag = super service. Fine produkter, som helt lever op til forventningen. Købte Easy-Fit mø... Näytä lisää
Hos LEDprodukter.dk sætter vi en ære i det vi forhandler og ønsker at vores kunder får de bedste produkter til markedets skarpeste priser. Vi er en lille virksomhed, som gerne går lidt ud over det sædvanlige, ved også at tilbyde speciallavede løsninger, services og unikke produkter til de kræsne. Vores kundekartotek spænder bredt fra private til små og mellemstore virksomheder. Vi er først tilfreds, når du er tilfreds.
Varde Hovedvej 16, 6760, Ribe, Tanska
- (+45) 42 444 300
- kundeservice@ledprodukter.dk
- ledprodukter.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Et mindre firma som har tid til at…
Hjælpsom kundeservice
Jeg købte en smart plug og den skulle kunne bruges med Hue systemet. Desværre virkede den ikke, men kundeservicen gjorde en super indsats for at guide mig indtil de også selv testede og fandt ud af, at den model, som jeg havde modtaget var så ny, at den desværre ikke virkede med Hue. Så byttede vi rundt uden bøvl til en anden variant. Rigtig god service.
I er meget hjælpsom
I er meget hjælpsom, en super service, og de tilsendte vare, er meget fine
Gode råd fra en meget venlig og…
Gode råd fra en meget venlig og kompetent medarbejder, tv
Tålmodighed og meget hjælp som og…
Tålmodighed og meget hjælp som og efterfølgende god service.
Super god service og super flink
Super god service og super flink. Bestilte og dagen efter havde jeg varen. Det må siges at være top karakter
Købet fungerede som det skulle
Købet fungerede som det skulle, og produktet er som beskrevet.
Super service
Hurtig levering, super service
Havde fået bestilt 2 forkerte led-drivere og opdagede det først en måned efter modtagelse - ingen problemer de byttede bare til de rigtige med det samme.
Nemt og hurtig.
Alt OK og i orden
Godt
Jeg er en sjælden anmelder, men syntes lige jeg vil rose jer for de Aluprofiler jeg har modtaget.
Jeg købte dem som en test da aluprofiler til led strips er blevet mega dyre.
Dem i leveret er så fede, endda til en skarp pris, det er ikke sidste gang jeg bestiller!
Hurtig levering
Jeres Nikolai
Jeres Nikolai, I kunde service. En super kompetent og behagelig person at kommunikere med. Han skal have den Aller største ros herfra
Hurtig levering og da der var et…
Hurtig levering og da der var et produkt der var skadet under levering, sendte de en ny 2 timer senere......fornuftige priser😊
God og venlig vejledning af produkt.