Vi har købt strømper fra stylelegs nu gennem flere år og er til dato Aldrig blevet skuffet. Størrelserne passer perfekt og kvaliteten på strømperne er faktisk bedre end for eks. Wolford. Nu hvor vi er... Näytä lisää
Fantastiske produkter der lever op til det lovede, men det vigtigste og grundet til de fem stjerner og selve anmeldelsen er den gode og altid hurtige service og personligt svar på spørgsmål.
Der er altid et stort udvalg også til curvy kvinder , og hjemmesiden fungerer fantastisk . Der er altid kontakt til sælger , der svarer på mail allerede samme dag. Kvalitets strømper og samtidig er må... Näytä lisää
Bestilte mandag eftermiddag. Tirsdag morgen lå min pakke på dørtrinnet. Der var desværre en forkert vare med, men jeg kontaktede dem via mail, hvor der blev svaret indenfor få timer. Jeg fik efte... Näytä lisää
www.stylelegs.dk - FOR OS DER ELSKER STRØMPER. Vi sælger strømpebukser, leggings, fashion strømper, selvsiddende og meget andet legwear. Vi ønsker at gøre det nemt for dig at shoppe strømper, derfor har vi et stort udvalg i en lækker kvalitet til rimelige priser – så du kun behøver komme ét sted, for at finde de perfekte strømper.
Lumbyvej 34, 5000, Odense C, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Præcis beskrivelse af produktet, konkurrencedygtige priser og hurtig levering.

🌟🌟🌟🌟🌟Herre strømper.
Virkelig god kvalitet og hurtig levering.
-og mulighed for at købe lidt med til fruen:)

Vastaus yritykseltä stylelegs.dk
Hurtig levering og fine strømpebukser. Alt levede op til mine forventninger.

Vastaus yritykseltä stylelegs.dk
Varerne kom dagen efter bestilling. Pakket så fint i silkepapir, det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

Meget tilfreds.
Super flotte strømper mm, i har.
Gode priser og virkelig hurtig levering.

Vastaus yritykseltä stylelegs.dk
Har handlet hos Style Legs flere gange. Super kvalitet på strømperne og hurtig ekspedition. Kun roser til dem - ikke sidste gang jeg handler hos dem