LegLove Danmark ApS Arvostelua 4 859

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Der er RIGTIG mange derude som tilbyder varer som Leglove. I fagsprog kalder man det derfor for “red ocean”. Men i forhold til varenes kvalitet, servicen - herunder hurtig levering, så er Leglove de... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike
  2. Lastenvaateliike
  3. Jalkahoito
  4. Miestenvaateliike
  5. Pluskoon vaatekauppa
  6. Alusvaatekauppa

LegLove har som ambition at være den foretrukne ON-line butik for alle strømpeelskende mennesker i Danmark. LegLove tilpasser løbende sit udbud af strømper. Dette betyder at vi kan holde priserne skarpe og vores udbud up-to-date. LegLove udbyder et bredt sortiment af strømpevarer, herunder strømpebukser, leggings, selvsiddende, stockings, hofteholdere, strømper i nylon, bambus, bomuld og uld, shape wear, plus size, strømpebukser til børn, leggings til børn, løbestrømper mm. Vi glæder os til at betjene dig via vores shop. De bedste hilsner Dörte & Tex www.leglove.dk

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

5 t. arvostelua

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Det var dejligt nemt at købe hos dem og…

Det var dejligt nemt at købe hos dem og havde håbet på den bedste kvalitet. Jeg købte 8 strømpebukser til min datter på snart 9 år og desværre har min datter allerede formået at ødelægge halvdelen af strømpebukserne på under 2 uger. Strømpebukserne holder ikke til meget, hvilket ærger mig.

27. huhtikuuta 2026

Fremragende service og kvalitet

Jeg købte nogle strømper i 2021, og var imponeret over den hurtige levering (og det dejlige kort, der fulgte med), men ventede med at skrive en anmeldelse, indtil jeg har fået et bedre indtryk af strømpernes holdbarhed. Fem år senere er de stadigvæk så gode som nye. En hjertelig anbefaling!

5. toukokuuta 2026

Lever ikke op til kvaliteten.

Lever ikke op til kvaliteten.
Jeg købte fire par vinterstrømper, som jeg før har købt flere af og været glad for.
Denne gang gik der hul ved tåen på flere af dem efter ca 3 måneder. Jeg skriver og spørger til, om det kan være en produktionsfejl (dem jeg har købt før, har holdt mindst et år). Svaret er, at man må forvente slitage (huller) efter tre måneder, hvilket ikke kan passe for bambusstrømper af kvalitet.

19. maaliskuuta 2026

Kære Kis

Tak for din anmeldelse her også. Vores svar er dog det samme som ved tidligere anmeldelser.
Vi står naturligvis altid inde for kvaliteten af de varer vi sælger. Som vi skrev til dig er strømper en brugsartikel, som naturligt bliver slidt ved brug – især ved tæerne, hvor belastningen er størst. Når der er gået cirka 3 måneder siden købet, betragtes huller som almindelig slitage og ikke som en produktionsfejl.

De bedste hilsner
Team LegLove

Finger Weg, lustiger und arroganter Kundenservice

Finger Weg! Dieser Store sitzt nin DK ubd hält sich bei Verkäufen in D nicht ans BGB. Lausiger und arroganter Kundenservice. Wälzt dur Haftung auf den Kunden ab.

11. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä LegLove Danmark ApS

Die Bestellung wurde ordnungsgemäß versendet, zugestellt und vom Empfänger aus der Packstation entnommen.

Ein Sendungsschaden wurde zu keiner Zeit offiziell beim Versanddienstleister gemeldet. Für eine Prüfung wurde um eine entsprechende Schadensanzeige gebeten, da eine Klärung ausschließlich über diesen Weg möglich ist.

Die gesetzliche Haftung wurde nicht auf den Kunden übertragen. Es wurde lediglich das übliche Verfahren zur Schadensprüfung erläutert.

LegLove ist ein in der EU ansässiges Unternehmen und beliefert Kundinnen und Kunden in Deutschland regelmäßig und rechtskonform.

Dörte von LegLove

Handler her helt sikkert igen ^^

LegLove gav mig kundeservice i topklasse og alle produkter jeg købte er god kvalitet.

Og LegLove havde alle de ting jeg søgte. Så jeg behøvede kun handle én gang, i stedet for at handle 2-3 forskellige steder^^

16. tammikuuta 2026

Super!

Jeg skulle bruge nogle lårbånd og søgte nettet tyndt for dem, Leglove var den hjemmeside jeg kunne finde med bedste anmeldelser og derfor valgte jeg dem, hvilket var fornuftigt. Jeg havde en god oplevelse med hjemmesiden, der var angivet mål så jeg nemt kunne købe den rette Str og levering tog 2 dage. Lårbåndende passer perfekt og er af god kvalitet. Jeg er glad og kunne godt handle der igen hvis jeg mangler andet fra deres sortiment ☺️

17. heinäkuuta 2025

Der er RIGTIG mange derude som tilbyder…

Men i forhold til varenes kvalitet, servicen - herunder hurtig levering, så er Leglove den “sikre havn” i det røde hav.
Kan varmt anbefales ❤️

7. toukokuuta 2025

Schlecht und nie wieder !

Schlecht und nie wieder !
Angeblich ist Alles versiegelt. Mich erreichte ein unversiegeltes Set und ich war so blöd den Deckel zu öffnen. Nun wird mir unterstellt, ich hätte das Set getragen. Das habe ich nicht !
Was bei Nylons allein an der Dehnung deutlich zu sehen wäre.

Nun wurden mir fusselige Bilder als Beweis gesendet. Völlig absurd.

Ich habe keine Fotos gemacht.
Wer macht das beim Auspacken ?

Ich kann das Gegenteil nicht beweisen. Der Paypal Käuferschutz ist eingeschaltet.

Also liebe Damen, berührt nur, was ihr behalten wollt und das am besten mit Zeugen.

Kulanz kennt dieses Unternehmen nicht. Gesteht sogar, das einige Anbieter unversiegelt anbieten.
Die Konsequenzen trägt der Kunde !

Zusatz zur unverschämten Antwort.
Es war nichts beschädigt oder kaputt !
Wie auch, wenn lediglich nur der Deckel entfernt wurde!
Die Antwort ist einfallslos vorgefertigt und wurde mir bereits zweimal per Mail und Paypal gesendet !

22. huhtikuuta 2025

Liebe Kundin,

es tut uns leid, dass Sie mit Ihrer Erfahrung unzufrieden sind – gleichzeitig möchten wir einigen Ihrer Aussagen mit Nachdruck widersprechen:

1. Wir kommunizieren an keiner Stelle, dass unsere Produkte „versiegelt“ seien. Dieser Begriff stammt nicht von uns.

2. Wir haben Ihnen niemals unterstellt, dass Sie das Set getragen haben. Fakt ist: Es wurde geöffnet und weist – wie auch bildlich dokumentiert – eindeutige Gebrauchsspuren auf. Bei empfindlicher Ware wie Strumpfwaren ist eine Entnahme oft bereits eine irreversible Beschädigung.

3. Kulanz? Sie bestätigen mit Ihrer eigenen Wortwahl, dass Sie den Artikel geöffnet haben – und machen damit nachvollziehbar, warum eine Rücknahme bei Hygieneprodukten wie diesem ausgeschlossen ist.

4. Dass viele Anbieter unversiegelt versenden, ist kein „Geständnis“, sondern Branchenrealität. Wir selbst achten streng darauf, was wir ins Sortiment aufnehmen – und setzen auf Transparenz statt falscher Versprechen.

Strumpfwaren sind sensible Artikel. Deshalb weisen wir in unseren AGB klar darauf hin: Bereits das Entnehmen aus der Verpackung macht eine Rückgabe aus hygienischen Gründen unmöglich – so wie auch vom Gesetzgeber vorgesehen.

Wir bedauern, dass Sie diesen Punkt anders einschätzen – und wünschen Ihnen für die Zukunft bessere Erfahrungen im Onlinekauf.

Ihr LegLove Team

Manglende svar på reklamation

Opdatering efter Legloves svar herinde med at den var endt i spam - svarede naturligvis med det samme, men hørte intet igen. Prøvede så fra min arbejdsmail - for en chance mere. Men der kommer altså ingen svar- penge ligeud ad vinduet!

Der svares ikke på mails vedrørende reklamation, der er sendt 2 mails på 1 uge, men intet svar og der forefindes ikke et telefonnummer på hjemmesiden.

19. tammikuuta 2025

Kære Charlotte

Af en eller anden grund når dine mails ikke vores indboks men smutter i SPAM. :-(
Vi har d.d. krediteret dig produktet.

Tak for din anmeldelse. Du var desværre endt op i vores SPAM folder. Det beklager vi.
Din mail har vi nu svaret på.

De bedste hilsner
LegLove

Beeindruckend

Beeindruckend, hinreißend, engagiert, begeistert, kompetent, vertrauensvoll. Der beste Onlineshop der Welt

21. marraskuuta 2024

Tolle Ware

Tolle Ware, sehr, sehr schnell und gut verpackt geliefert. Selbst bei einem kleinen Problemchen und die Kontaktaufnahme über eMail kam prompt von dem Service (Dörte & Tex) eine super liebe Nachricht und eine sehr, sehr schnelle Problemlösung. Einen solch netten Support hatte ich schon lange nicht mehr. Vielen Dank, Dörte & Tex für die tolle Betreuung!!!

9. lokakuuta 2024