Vi har købt strømper fra stylelegs nu gennem flere år og er til dato Aldrig blevet skuffet. Størrelserne passer perfekt og kvaliteten på strømperne er faktisk bedre end for eks. Wolford. Nu hvor vi er... Näytä lisää
Fantastiske produkter der lever op til det lovede, men det vigtigste og grundet til de fem stjerner og selve anmeldelsen er den gode og altid hurtige service og personligt svar på spørgsmål.
Der er altid et stort udvalg også til curvy kvinder , og hjemmesiden fungerer fantastisk . Der er altid kontakt til sælger , der svarer på mail allerede samme dag. Kvalitets strømper og samtidig er må... Näytä lisää
Bestilte mandag eftermiddag. Tirsdag morgen lå min pakke på dørtrinnet. Der var desværre en forkert vare med, men jeg kontaktede dem via mail, hvor der blev svaret indenfor få timer. Jeg fik efte... Näytä lisää
www.stylelegs.dk - FOR OS DER ELSKER STRØMPER. Vi sælger strømpebukser, leggings, fashion strømper, selvsiddende og meget andet legwear. Vi ønsker at gøre det nemt for dig at shoppe strømper, derfor har vi et stort udvalg i en lækker kvalitet til rimelige priser – så du kun behøver komme ét sted, for at finde de perfekte strømper.
Lumbyvej 34, 5000, Odense C, Tanska
- kontakt@stylelegs.dk
- www.stylelegs.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Meget tilfreds
Meget tilfreds. Hurtig levering og gode priser. Ikke sidste gang jeg har handlet der.
Var desuden så heldig at vinde gavekort til ny ordre.

Super glad for mit køb
Super glad for mit køb, hurtig levering

Super glad
Super glad for mit køb, og denne butik. Har handlet hos dem flere gange, og de levere altid indenfor få dage, samt har et stort udvalg af lækre strømper.

Vastaus yritykseltä stylelegs.dk
Super service flotte strømper.
Super service flotte strømper.
Hurtig levering ikke noget at komme efter.😎😎😎

God oplevelse
Igen super flotte strømper hurtigt leveret .. klæder min kones ben så flot

Vastaus yritykseltä stylelegs.dk
Super hjemmeside, lækre strømper og hurtig levering.

Vastaus yritykseltä stylelegs.dk
Super lækkere strømper og god…
Super lækkere strømper og god betjening

Vastaus yritykseltä stylelegs.dk
Meget lækre strømper til rimelige…
Meget lækre strømper til rimelige priser😊😊😊🎩

Kundeservice uden sammenligning
Helt igennem en fantastisk kundeservice. Sendte et billede af en trøje, og Stylelegs fandt præcis strømper i samme farve. Og ovenikøbet fremsendt i ekspresfart, så jeg nåede at have dem på til festen.
Tak til Stylelegs.

De er så gode
De er så gode. passer og elastikken er lige som den skal være jeg har før købt i Føtex men har prøvet at de glider ned , jeg er meget glad ,nu er der ikke noget at være nervøs for . Tusind tak

Vastaus yritykseltä stylelegs.dk
god kvalitet til fornuftige priser
god kvalitet til fornuftige priser, konen blev glad, og så er alle glade

Tak for tilsendte
Tak for tilsendte! Jo det var fint,næste gang bestiller jeg nok str. 3xXL. 2xXL var fint, men jej foretrækker de andre!
Mvh. F. Norreen

flot service
Jeg er ikke helt sikker på datoen, men den service, jeg fik var flot. Jeg kunne ikke betale med kort, som var blevet væk, men Charlotte sørgede for, at jeg bare kunne overføre betalingen til en konto. De første strømper var lidt for små, så bestilte jeg to par XXLarge. Igen fik jeg lov til at overføre pengene, og igen kom varen hurtigt. Jeg er gammel og klumrer tit i det, men den elskværdige og effektive Charlotte ordnede alt uden besvær. Flot service!
venlig hilsen,
gamle Thorkil

Super service
Super service, modtog vare med fejl, det klarede stylelegs uden problemer. Kan klart anbefale dem

Virkelig god service
Virkelig god service. Kan klart anbefales.

Vastaus yritykseltä stylelegs.dk
Sidder tæt og lækkert på benene ❤️❤️😁…
Sidder tæt og lækkert på benene ❤️❤️😁 sammen med et par høje hæle udgør de et flot og lækkert hele' .

Vastaus yritykseltä stylelegs.dk
Placering af printet matcher ikke h-v strømpe imellem
Printet på de selvsiddende strømper med lidt print på siden af underbenet samt rundt elastikbåndet - matcher ikke i placeringen. Det er superærgerligt, for det syner og gør, at jeg ikke har lyst til at tage dem på.
Tilføjelse efter respons fra forhandleren:
Jeg synes faktisk ikke, at det er en "dårlig anmeldelse", jeg skrev. Stjernerne er ikke et udtryk for min utilfredshed med Stylelegs som forhandler; den del har fungeret upåklageligt - men da jeg ikke kan anmelde producenten og deres fabrikation, fordi jeg ikke kender jeres leverandør - ender anmeldelsen hos jer, som forhandler. Hermed uddybbet.
Jeres respons virker enormt fordømmende. Det synes jeg ingenlunde klæder en ellers fin forretning og ditto image. Jeg har før handlet hos jer, og aldrig før har der været noget; igen, denne anmeldelse går på produktet, som jeg har al grund til at være utilfreds med - uden skyggen af forventning om, at I åbner og tjekker hver og en af jeres varer inden videresalg.

Fantastiske strømper
Fantastiske strømper som sidder perfekt. Fik ros fra alle. Altid en god oplevelse når jeg handler hos StyleLegs