Jeg anbefaler klart stjernqvist. Havde både Henrik B. Jensen som både teori- og kørelærer, og bestod alt i første omgang. Jeg havde det sjovt med at tage kørekort med ham som lærer!
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg kørte med to forskellige kørelærere. Jeg tog halvdelen af kørekortet med Frank som kørelærer inden jeg fik skiftet. Det var simpelthen for ubehageligt at køre med Frank. Han er utålmodig og... Näytä lisää
Kæmpe thumbs up herfra! Havde den bedste kørelærer Hakim som varmt kan anbefales. Tog kørekort uden brug for ekstra timer. Trods den ekstra ventetid grundet corona blev alt hurtigt og effektivt fikset... Näytä lisää
Stjernqvist trafikskole er helt klart til 5 stjerner! De er meget dygtige og proffesionelle, og de er samtidig meget hjælpsomme. Programmet tilrettelagt til eleverne, er helt i top! Bestod både teori-... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Stjernqvist er køreskolernes køreskole og har siden 1957 uddannet både bilister, kørelærere og lastbilchauffører. Hos Stjernqvist ser vi en fremtid hvor vejene er fyldt med hensynsfulde og erfarne bilister. Vi stræber efter at være førende inden for trafiksikkerhed og uddannelse. Vi har altid læringen i fokus og tilpasser undervisningen til hver enkelt elevs individuelle behov - til dette benytter vi de metoder og forståelsesværktøjer, som er relevante - både i teorilokalet og bag rattet. Vi tager vores opgave alvorligt - og sørger altid for, at alle føler sig trygge og selvsikre til undervisningen og bag rattet, uanset om de er ved at tage kørekort til bil, lastbil eller er ved at uddanne sig som kørelærer. Stjernqvist køreskole - vi fremmer gode kørevaner!
Yhteystiedot
Frederikssundsvej 114, 2700, København, Tanska
- info@stjernqvist.dk
- www.stjernqvist.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Super god undervisning af Hakim
Super god undervisning af Hakim, når man tager vogntog kørekort hos stjernquist, store anbefalinger herfra!
Jeg har netop bestået vogntogskørekort…
Jeg har netop bestået vogntogskørekort og vil i den sammenhæng gerne sende mine bedste tanker til min lærer Hakim fra Stjernqvist. Han fik mig til at føle mig i sikre hænder med sin meget rolige og afslappede stil, som bragte mig sikkert i land
God oplevelse med lastbilkøreskolen.
Fik lastbilkort i et smidigt forløb trods corona, kun forsinket en måneds tid af politiets udsættelser af køreprøven.
Københavns eneste rigtige køreskole
Har haft et super godt forløb med køreskolen og min kørelærer Hakim. Trods corana klarede de tingene, og jeg fik mit kort. Kan klart anbefales, 5/5 herfra!
Top undervisning
En lidt for bekymret elev kom i kyndige hænder hos Hakim, som sikkert guidede mig igennem lastvognskørekortet. Venlig, professionel og med en stille humor holdt han godt styr på det hele for os.
C kørekort hos Hakim
Jeg har taget C kørekort hos Hakim. Det har været et meget professionelt og veltilrettelagt undervisningsforløb. Alt er kørt lige efter bogen og Hakim har været super engageret under hele forløbet. Jeg kan på det varmeste anbefale Hakim...
God køreskole og kørelærer
Når man træder ind på køreskolen på Frederiksberg, mærker man straks det høje service niveau. Lone som passer skranken, er altid klar til at hjælpe, samt løse evt. problemer omkring diverse formularer. Hakim som er kørelærer, bliver hurtigt ens allierede, i kampen om at bestå teori og praktisk prøve i første forsøg. Man for hurtigt et kammeratligt forhold til ham, og køretimerne bliver noget man ser frem til. Skolens lastbil er i god stand, og jeg kan på det varmeste anbefale at ta’ C-kørekort hos Stjernqvist og Hakim.
Har taget C kørekort
Har taget C kørekort. Godt, sikkert og hurtigt forløb med klar besked, om hvad jeg skulle kunne, Kan kun anbefale Hakim.
Kørekort med en god oplevelse
Jeg har ligeafsluttet min køreuddannelse til C-E. Jeg havde Hakim som køre lære. Jeg kan kun anbefale Hakim som kørelære, han er meget tålmodig og er rigtig god til at give eleverne selvtillid og derigennem sørge for at det bliver en god oplevelse at blive uddannet til at køre en rigtig stor bil :-)
Hilsen Jan
Stjernqvist er en fint køreskole.
Stjernqvist er et fint køreskole til at få dit stort kørekort. Stemning er meget afslappet og behageligt. Kørelæreren Hakim er meget erfaren og professionelt. Hans ekspertise til lastbiler og alle reglerne betyder rigtig meget. De er meget hjælpsom og jeg synes at det var et rigtigt godt oplevelse. Tak!
Kat. C/E
Har taget kat. C/E hos Stjernqvist og haft fornøjelsen af Hakim, som kørelærer. Helt igennem professionelt og kompetent forløb og kan kun anbefale Hakim og Stjernqvist.
Helt fantastisk
Helt fantastisk
Her er styr på det hele - og en ekstrem dygtig kørelærer (Ahoi Kim!)
Vælg ikke en tilfældig køreskole (som jeg fx gjorde), for mig endte det op med et kæmpe tab af tid, penge og selvtillid. Her er du derimod det helt rigtige sted.
Lastbil og Lastbil anhænger kørekort
Jeg har taget både Lastbil og Lastbil Anhænger kørekort hos stjernqvist, hvor Hakim Amer var min kørelærer.
Jeg bestod alle mine prøver i første forsøg.
Hakim har været fleksibel med hensyn til køretider.
Jeg anbefaler Hakim Amer
Super godt forløb med kategori C…
Super godt forløb med kategori C kørekort. Meget fleksibel og grundig undervisning med Hakim, som var min kørelærer.
Bestod både teori- og køreprøven i første forsøg.
En helt igennem god oplevelse at tage…
En helt igennem god oplevelse at tage kørekort til kategori C hos Stjernqvist med Hakim Amer som den yderst kompetente kørelærer der fik guidet mig gennem både teori og køretimer så jeg bestod begge prøver i 1. forsøg.
Super køreskole
Fik Lastbil kørekort hos Hakim. Det var både kompetent, hyggeligt og personligt.
Og bestod teori og køreprøve første gang.
Bedste køreskole i landet
Hvis du vil have et så gnidningsfrit forløb under dit kørekort som muligt, så vælg Stjernqvist køreskole. Fantastisk personale, lige fra kontoret til kørelærer. Det har virkelig været en sand fornøjelse at være under deres tag.
En særlig tak til Hakim Amer, for at være en ekstrem god kørelærer med 100% styr på sit kram. Jeg følte mig meget tryg i hans bil, og bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Der er ikke andet en taknemmelighed og tilfredshed fra min side af.
Top karakter til Hakim
Top karakter til Hakim, en fantastik oplevelse at kører lastbil med ham.
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales. Stjernqvist er en god organiseret køreskole og havde et virkelig godt kategori C forløb med kørelærer Hakim. Han er god til at forklarer både teorien og hvordan det fungerer i parksis. Men kunne måske godt bruge en lidt mindre brugt og slidt lastbil:-)
Kan klart anbefale Stjernqvist…
Kan klart anbefale Stjernqvist Køreskole!
Jeg startede mit kørekort på en anden køreskole, hvor jeg havde en mindre god oplevelse. Da jeg skiftede til Stjernqvist var det en helt anden oplevelse! - Deres kontordame er sød og imødekommende og jeg fik æren af, at have Martin som kørelære. Martin er rar, rolig, struktureret, perfektionistisk(på den gode måde) og ret underholdene at køre med :-).
Han fik gjort mig klar til at bestå min køreprøve og takket være ham, har jeg nu mit kørekort.
Martin er super dygtig og jeg vil klart anbefale ham!
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.