Jeg anbefaler klart stjernqvist. Havde både Henrik B. Jensen som både teori- og kørelærer, og bestod alt i første omgang. Jeg havde det sjovt med at tage kørekort med ham som lærer!
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg kørte med to forskellige kørelærere. Jeg tog halvdelen af kørekortet med Frank som kørelærer inden jeg fik skiftet. Det var simpelthen for ubehageligt at køre med Frank. Han er utålmodig og... Näytä lisää
Kæmpe thumbs up herfra! Havde den bedste kørelærer Hakim som varmt kan anbefales. Tog kørekort uden brug for ekstra timer. Trods den ekstra ventetid grundet corona blev alt hurtigt og effektivt fikset... Näytä lisää
Stjernqvist trafikskole er helt klart til 5 stjerner! De er meget dygtige og proffesionelle, og de er samtidig meget hjælpsomme. Programmet tilrettelagt til eleverne, er helt i top! Bestod både teori-... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Stjernqvist er køreskolernes køreskole og har siden 1957 uddannet både bilister, kørelærere og lastbilchauffører. Hos Stjernqvist ser vi en fremtid hvor vejene er fyldt med hensynsfulde og erfarne bilister. Vi stræber efter at være førende inden for trafiksikkerhed og uddannelse. Vi har altid læringen i fokus og tilpasser undervisningen til hver enkelt elevs individuelle behov - til dette benytter vi de metoder og forståelsesværktøjer, som er relevante - både i teorilokalet og bag rattet. Vi tager vores opgave alvorligt - og sørger altid for, at alle føler sig trygge og selvsikre til undervisningen og bag rattet, uanset om de er ved at tage kørekort til bil, lastbil eller er ved at uddanne sig som kørelærer. Stjernqvist køreskole - vi fremmer gode kørevaner!
Yhteystiedot
Frederikssundsvej 114, 2700, København, Tanska
- info@stjernqvist.dk
- www.stjernqvist.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg smider en høj femmer til hakim og…
Jeg smider en høj femmer til hakim og stjernqvist køreskole.. tak for denne gang..
Tim Kristensen
Klasse oplevelse.
Klasse oplevelse.
Kort til lastbil. Dumt forløb, med to diskusprolaps og en lang pause i midten.
Jeg mødte INTET andet end vilje til at hjælpe og støtte undervejs fra både Hakim, og de øvrige ansatte.
Når mine piger skal have kørekort, bliver det hos Stjernqvist. Uden tvivl.
En rigtig god køreskole
En rigtig god køreskole. Tak til kørelærer John Rex for at hjælpe mig med at bestå i første forsøg!
En fantastisk køreskole...
Professionelt forløb og en dejlig uformel og humoristisk tone, det er hvad jeg forbinder med god undervisning, og det lever Stjernqvist Køreskole til fulde op til. Jeg har netop modtaget undervisning og har bestået køreprøven til kategori C, stor lastbil, og er virkelig tilfreds med Stjernqvist´s håndtering af forløbet. En særlig tak skal lyde til kørerlærer Hakim Amer, som på enestående vis formår at kæde teori og praksis sammen, så alting går op i en højere enhed. Tak for et godt samarbejde...
Jesper Smedegaard, Adm. Direktør CPH Trucks A/S
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole! Jeg bestod teori og køreprøve 1. gang. Super søde og gode kørelærere. Kan varmt anbefale Stjernqvist!
Fantastisk køreskole!
Jeg kan varmt anbefale Stjernqvist til alle jer der ønsker at tage kørekort!
Jeg startede midt oktober og stod med det midlertidige kørekort i hånden midt januar. Begge prøver bestod jeg i første forsøg, takket være de utrolig dygtige undervisere på skolen.
Jeg kan stærkt anbefale min skønne kørerlærer, Nina Østergaard. Hun har virkelig været top professionel og sørget for at jeg har følt mig sikker og mega tilpas hele forløbet igennem.
Så alt i alt er det en utrolig dygtig skole, med professionelle lærere, der klart kan anbefales.
Kan klart anbefales
Jeg startede på kørekort i september, og blev færdig i december. Både den teoretiske- og praktisk prøve blev bestået første gang. Hos Stjernqvist er de super professionelle. Jeg havde Hakim Amer, som kørelærer. Han er super dygtig, meget professionel og ved hvordan han skal lære fra sig.
Hele forløbet har været super godt tilrettelagt!
Alt i alt en super god oplevelse, og både Hakim og Stjernqvist kan varmt anbefales.
Varm anbefaling
Min mand og jeg har taget vores store kørekort hos Stjernqvist, og har begge været meget glade for forløbet og vores kørelærer, Hakim.
Hele forløbet har været godt tilrettelagt og fleksibelt.
Hakim er meget kompetent, og har været en kæmpe hjælp igennem hele forløbet.
Vi følte os begge rigtig godt klædt på til både den teoretiske og den praktiske prøve.
Jeg har taget flere kørekort hos …
Jeg har taget flere kørekort hos Stjernqvist, Lastbil, Lastbil med hænger og Erhverv kørekort alle sammen med samme kørelærer Hakim og jeg kan kun sige at det er en god skole hvor Hakim er god til at formidle hans stof ordenligt så kan få gjennemført teoriprøve og køreprøve i første forsøg, hvis nogle skal have kørekort vil jeg klart sige man skal tage den hos Stjernqvist, hvis man skal have noget for pengene.
Min utilfredsstillende oplevelse hos …
Min utilfredsstillende oplevelse hos Stjernqvist
Jeg startede med at tage mit kørekort d. 1 januar, og jeg havde en ret så dårlig oplevelse med det. Først og fremmest var teorilokalerne fyldte til randen, og elev-inkluderingen var minimal. Samtidig var der ret lille sammenhæng mellem de forskellige teoritimer, og jeg følte ikke, at jeg overhovedet var tæt på at være klar til min teoriprøve. Derudover havde jeg en rigtig dårlig oplevelse med min kørelærer. Han kunne sagtens sit job og sine regler, men han skabte en så dårlig atmosfære, at jeg var mere bange for at lave en fejl, da jeg kørte med ham end med den sagkyndige til prøven. Det kan man ikke just kalde en konstruktiv lærings-atmosfære.
Jeg skulle desuden op til teoriprøven som under-18, men min kørelærer informerede mig kun om 3 ud af de fire papirer, som jeg skulle medbringe. Naturligvis medbringer man præcis og kun det, som ens kørelærer siger, og jeg måtte derfor ikke tage prøven. Min kørelærer gav desuden aldrig en undskyldning eller tog noget ansvar overhovedet (selvom man godt kunne mærke, at han vidste, hvad der var sket). Alt i alt var det en "under middel" oplevelse som kun får 2 stjerner i stedet for 1, da den rent økonomisk var bedre end andre bud.
En solid køreskole
Jeg har taget et b kørekort og jeg kan godt anbefale Stjernqvist som køreskole. Lærene er meget kompetente, venlige og professionelle. Min eneste kritik er at det ikke er særligt gennemskueligt hvad det koster for den enkelte fra start til slut. Der er en del udgifter der ikke er en del af kørekorts pakken men som man stadig skal medregne som forbruger. Det er vist et meget generelt problem i denne branche.
God oplevelse på Stjernqvist køreskole
Jeg begyndte på kørekort kategori B i april og blev færdig i august. Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg. Stort tak til min teorilærer Carsten og min kørelærer John Rex, som gjorde denne proces hurtig, sjov og lærerig! Jeg var rigtig glad for at have John som kørelærer, da han er en yderst rolig, professionel og forstående mand.
Stjernqvist køreskole kan klart anbefales :-D
5 Stjern'er'qvist
Fungere fedt - og 1. gang
Jeg begyndte at tage mit kørekort kategori B hos Stjernqvist på Frederiksberg i midten af Januar, og havde pr. 29/05 bestået både den teoretiske samt den praktiske prøve, begge i første forsøg.
Tiden fra jeg var færdig med "skoleforløbet" til den teoretiske prøve var kort, og selv i disse travle stunder, var tiden fra den teoretiske prøve til den praktiske også langt bedre end forventet, her en stor tak til min kørerlærer for god opmærksomhed på prøver. Havde jeg selv været hurtigere ude og fået bestilt glatbanekurset i bedre tid, er jeg sikker på, at den i forvejen overkommelige ventetid, ville have været endnu kortere.
Måden skolen [Stjerqvist] håndtere forløbet på er helt i top. Det er valgtfrit om du selv vil passe på dine papirer under forløbet eller om du vil "efterlade" dem på skolen. Muligheden for forberedelse hjemmefra og til nøds "hjemmestudie" har også været super hjælpsomt.
Stor ros til min teorilærer, som på sin egen specielle og til tider grove og kolde (og super fede) måde at undervise på, har gjort undervisningen knap så "hård" og trættende som tavleundervisning ellers har tendens til at være.
En kæmpe ros og tak skal også lyde til min kørelærer Shawn, kun positive oplevelser har fundet sted. God feedback, konstruktiv kritik og brugbare rettelser. Sagt ligeud vil han gøre dig/dit barn til en vaskeægte "limo-chauffør".
Alt i alt en super god oplevelse med Stjernqvist - kan klart anbefales.
Stor ros til:
Henrik Gotthard - teori
Shawn Fareed - kørsel
Fantastisk køreskole
Jeg har taget mit kørekort hos Stjernqvist og havde John Rex som kørelærer.
På køreskolen er der en god atmosfære og Lilian på kontoret er altid klar på at besvare spørgsmål e.lign. Derudover er det nogle dejlige lyse lokaler man har teoriundervisning i, samt nogle søde teorilærere som altid er forberedte og gør formålet klart fra start.
Samarbejdede med John Rex fungerede rigtigt godt. John er en meget forstående, sød, positiv og engageret kørelærer. Han er god til at lære fra sig, og han tilrettelægger undervisningen efter elevens behov og niveau.
Man bliver altid mødt med et smil, og sammen arbejder man udfra hvilke udfordringer man har - fuldstændig i elevens tempo. Der er altid god stemning og man slapper af i hans selskab.
Jeg vil klart anbefale John Rex til andre - han er en fantastisk kørelærer og et godt menneske!
erhvervskørekort og lastbilkørekort i hus
Det er super god køreskole og kørelærer Hakim Amer jeg har haft ham i begge tilfælde af både lastbil kørekort og erhvervskørekort og jeg har bestået både teori og praktisk køreprøve i første forsøg så jeg kan klar anbefale køreskolen og Hakim Amer til jer som vil tage begynde at tage et kørekort. :)
Professionel køreskole
Jeg har har netop færdiggjort lastbilskørekort hos Stjernqvist køreskole, ved Hakim Amer. Kanon oplevelse, fra første telefonopkald til afsluttende prøve. Hakim er yderst professionel, menneskelig og kan sit stof til fingre spidserne.
Den bedste køreskole
Virkelig god køreskole, med gode og dygtige teorilærere! Havde den bedste kørelærer, Henrik Bo, som er mega sjov og god til at lærer fra sig. Jeg bestod både teori + praktiske prøve i første forsøg! Kan kun anbefales :-)
Super Køreskole
Har netop taget lastvognskørekort hos Stjernqvist, med Hakim Amer som kørelærer - super oplevelse, der var styr på det hele og alle aftaler mv. bliver altid overholdt. klart anbefalelsesværdig.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.