Jeg anbefaler klart stjernqvist. Havde både Henrik B. Jensen som både teori- og kørelærer, og bestod alt i første omgang. Jeg havde det sjovt med at tage kørekort med ham som lærer!
Jeg kørte med to forskellige kørelærere. Jeg tog halvdelen af kørekortet med Frank som kørelærer inden jeg fik skiftet. Det var simpelthen for ubehageligt at køre med Frank. Han er utålmodig og... Näytä lisää
Stjernqvist trafikskole er helt klart til 5 stjerner! De er meget dygtige og proffesionelle, og de er samtidig meget hjælpsomme. Programmet tilrettelagt til eleverne, er helt i top! Bestod både teori-... Näytä lisää
Stjernqvist er køreskolernes køreskole og har siden 1957 uddannet både bilister, kørelærere og lastbilchauffører. Hos Stjernqvist ser vi en fremtid hvor vejene er fyldt med hensynsfulde og erfarne bilister. Vi stræber efter at være førende inden for trafiksikkerhed og uddannelse. Vi har altid læringen i fokus og tilpasser undervisningen til hver enkelt elevs individuelle behov - til dette benytter vi de metoder og forståelsesværktøjer, som er relevante - både i teorilokalet og bag rattet. Vi tager vores opgave alvorligt - og sørger altid for, at alle føler sig trygge og selvsikre til undervisningen og bag rattet, uanset om de er ved at tage kørekort til bil, lastbil eller er ved at uddanne sig som kørelærer. Stjernqvist køreskole - vi fremmer gode kørevaner!
Frederikssundsvej 114, 2700, København, Tanska
- info@stjernqvist.dk
- www.stjernqvist.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Der er styr på det!
Masser af hjælp og fremragende overblik i hele processen.
Kæmpe thumbs up herfra
Kæmpe thumbs up herfra! Havde den bedste kørelærer Hakim som varmt kan anbefales. Tog kørekort uden brug for ekstra timer. Trods den ekstra ventetid grundet corona blev alt hurtigt og effektivt fikset. Derudover blev mails og spørgsmål besvaret indenfor højst 2 døgn. 5 stjerner herfra!
Super kompetent og professionel køreskole
Teoriundervisningen er grundig og underviseren tog sig god tid til at svare på spørgsmål, og sørgede for at alle i lokalet forstod hvad der blev sagt til lektionerne.
Jeg havde den fornøjelse at køre med Rune gennem mine kørelektioner, som er flink, rolig og har et skarpt øje til hvor man skal forbedre sin kørsel, så man føler sig klar til køreprøven.
Kæmpe anbefaling af Stjernqvist
Har taget mit kørekort hos Stjernqvist med Rune som kørelærer. Rune er en virkelig dygtig underviser, både teoretisk og praktisk. Han skaber tryghed i bilen, som gør at man som elev kan være rolig, selv i pressede situationer.
Rune er rigtig god til at forklare teori og de praktiske manøvre, og lytter til de problematikker man som elev kan have.
Jeg bestod både teoretisk og praktisk prøve i første forsøg.
Rune (og Stjernqvist) kan helt klart anbefales.
Stjernqvist er en super køreskole
Stjernqvist er en super køreskole. Jeg bestod både teori- og køreprøven første gang. Jeg havde Henrik som teorilærer og Rune som kørelærer. Rune er super god til at lære fra sig, og er altid rolig i bilen som gør en tryg, selvom der måske er meget trafik. 5/5 store stjerner herfra!
Bedste kørelærer Hakim er fantastisk…
Bedste kørelærer Hakim er fantastisk til at lærer fra sig, jeg tog lastbil lærerkørekort på 4 uger bestod både teori og køreprøve første gang 👍🏻Hakim får min bedste anbefaling💪🏻
Fantastisk forløb hos Hakim
Har lige taget både kørekort C og CE hos Hakim og dermed afsluttet et helt fantastisk forløb. De allerbedste anbefalinger fra mig. Hakim er professionel, positiv og fleksibel. Super god undervisning og jeg bestod alle fire prøver i første forsøg. Mange tak for denne gang, Hakim :-)
God skole
Hakim er meget professionel, rolig og fleksibel kørelærer til Lastbil &Påhængsvogn from Stjernqvist.
Jeg tog kategori C/E hos Hakim
Jeg tog kategori C/E hos Hakim, og stod med kørekortet lidt over et måned senere. Jeg bestod teori og praksis i første forsøg, takket være Hakim.
Jeg kan varmt anbefale at tage stort kørekort, samt anhænger hos Stjernqvist.
Jeg kan varmt anbefale Stjernqvist…
Jeg kan varmt anbefale Stjernqvist trafikskole. Jeg var meget tilfreds, da jeg tog kat. A hos dem og nu, 21 år senere, blev det tid til C/E. Igen en fornøjelse. Hakim er meget behagelig at køre med og god til at lære fra sig.
Helt igennem professionelt og…
Helt igennem professionelt og behageligt forløb. Kan varmt anbefale Hakim hvis man skal tage stort kørekort
Jeg tog kørekort kategori B hos…
Jeg tog kørekort kategori B hos stjernqvist. Rigtig god teoriundervisning og køreundervisning. Jeg havde Henrik som teori og kørelærer, det var altid sjovt og hyggeligt at køre med Henrik. Henrik får min varmeste anbefaling med på vejen.
Mega fed oplevelse!
Mega fed oplevelse!
Hele oplevelsen fra start til slut har været en fantastisk! Alt er velorganiseret og med super gode kørelærer. Jeg havde personligt Hakim, som jeg har været meget tilfreds med!
En konsistent køreskole
Jeg blev ved ankomst taget godt imod, og oplevede både ude på mine kørsel med hakim og min dialog med andre kørelærer samt sekretær en konsistent skole hvor man føler sig velkommen og set. Der tages meget hensyn til hvem du er som menneske og hvordan du som individ lærer bedst.
Jeg oplevede at min kørelærer ændret praksis efter jeg fortalte om mig selv og de udfordringer jeg havde i forhold til angst og kørsel.
Angsten eksisteret ikke under forløbet hvor jeg følte jeg var i sikre hænder Hele vejen.
Kan klart anbefale dette sted med et smil på læben. Dette er klart stedet jeg skal hen igen når jeg skal erhverve andre kørekort end til person bil.
Bedste skole med den bedste kørelære
Rigtig god skole med en af de beste kørelære. Hakim Amer har været den beste kørelærem som altid er fleksibel med tiden og altid i god humør. Det kan stærkt anbefales.
Allan er en super god kørelærer!
Jeg kan varmt anbefales Stjernqvist køreskole. God service og god underviser/kørelærer. Jeg havde fornøjelsen af at have Allan som min kørelærer og underviser. Man kan mærke at han gerne vil undervise og lære sine elever at kører bil godt. Han har en positiv indstilling og man får alle tips til at køre godt og sikkert!
Jeg bestod både teori- og den praktiske prøve i første forsøg. Jeg fik mit B kørekort på 3 måneder, på trods af corona.
Langtidsparkerer lastvognen ulovligt…
Langtidsparkerer lastvognen ulovligt ved Immerkær i Hvidovre hver weekend, lige ud for lastvognsparkeringen, og iøvrigt lige ved en spærreflade . De har ikke styr på færdselsreglerne , eller er ligeglade med dem ?
Sindsygt godt sted at tage lastbil…
Sindsygt godt sted at tage lastbil kørekort. God undervisning, gode køre lektioner, og ikke mindst Hakim, en god kørelærer! ☺️
Hvis du skal have kørekort til lastbil, så vælg Hakim
Kan varmt anbefale at tage stort kørekort hos Hakim. Super kompetent undervisning, altid god stemning til teori og når du er ude at køre. Bestod både teori og praksis første gang, det samme gælder alle dem jeg kender der har taget kortet hos Hakim. Giver top karakter til Hakim
Kan varmt anbefale at tage dit store…
Kan varmt anbefale at tage dit store kørekort hos Stjernqvist! Jeg havde et rigtig godt forløb med god læring og højt humør ved Hakim. I rate 10/10