Statsforvaltningen Arvostelua

TrustScore 1/5 tähteä

1,2

Jeg er meget skuffet over den service, jeg har oplevet hos Familieretshuset. Det har været svært at få klare svar og ordentlig vejledning, og jeg har flere gange følt, at mine spørgsmål og min sit... Näytä lisää

Utrolig lang behandlingstid Utrolig dårlig service og deres informations neviu er under al kritik kan heller ikke forstå uanset hvad man sender ind tager alle svar ca 8-12 uger før man høre fra dem... Näytä lisää

Ubeskrivelig upartisk sagsbehandling gennem mange år. Opslidende mentalt og fysisk. Barnet har ar på sjælen. Sagsmappen blev så stor og tung at den er smidt i brandbart. Heldigvis ikke længere behov... Näytä lisää

.Kunne karakteren være 0.01... ville det være mer passende. Med løgne retning mig, fra en mor : Vold/incest, alko og stofmisbruger, vil slå mine børn ihjel, selvmordskandidat, vil kidnappe mi... Näytä lisää

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ved ikke hvad de laver

Afgørelsen, var en næsten kopi, af det brev min ekskone sendt ind, de valgt ikke og spørge min søn ( ham som bad om mere samvær ) med begrundelsen, han ikke var moden nok... de har ALDRIG mødt ham!! er en total uprofessionel instans.. de laver makværk, som skader dem, de er sat til og beskytte... som min advokat sagde, hun har 90% fra start.. kun fordi hun er kvinde...

20. syyskuuta 2013

Der hersker en ældgammel kultur

som absolut ikke bør være i et moderne samfund!
De samme argumenter som man bruger tidligt i forløbet bliver vendt i mod dig, når der er gået lang tid nok.
Mødres udokumenterede "bekymring" kan sagtens forhale en sag 4-6 måneder, selvom andre ting viser at der intet er at være bekymret for.

19. elokuuta 2013

Hvorfor er det en dame der står men vægt svær og bind for øjene og lige vægtskåle det er da en fejl

Jeg har nu læst alle anmeldelser og kan i den grad tilslutte mig flertallet her inde i deres mening om statsamtet. Jeg har selv en sag kørende hvor det er endt med at kun måtte have kontakt til mine børn via brev gennem møderhjælpen så der er flere steder hvor man skal til og komme ind i dette år tussende

18. elokuuta 2013

Gamle DDR.

Jeg finder Statsforvaltningen grotesk og bureaukratisk. Noget som man kunne finde i det gamle DDR, men man burde ikke finde det i et oplyst samfund som vores.

17. elokuuta 2013

fokus på præcedens fremfor barnets pragmatiske muligheder

I perioden 2005 til 2012 har SF ikke bidraget positivt til min søns (f. 2003) livskvalitet eller forsøgt at få skabt en handleplan til at opnå netop dette
SF støtter MÅSKE forældre som allerede samarbejder og som har behov for hjælp til at samarbejde. SF er fuldstændig uduelig når den primære forældremyndigheds indehaver ikke vil samarbejde.
Det er beskæmmende af SF i perioden Marts 2005 frem til August 2012 ikke kom med hverken løsningsforslag eller handling/konsekvens - eller blot en nøgtern vurdering.
Retssystemet virker - det gør Statsforvaltningen ikke

30. heinäkuuta 2013

ubrugeligt

et ubrugeligt system der som udgangs punkt varetager morens tarv.. har faren bopælen lader man sagen gå i glemmebogen og trækker den i langdrag.... i danmark snakker man om ligestilling.... hvornår for vi det i danmark på alle områder så vores børn kan vokse op med 2 forældre

25. heinäkuuta 2013

Gør at man mister al tro på at de er til for børnene

Jeg har mistet al tro på at Statsforvaltningen er til for mine børn. De vejledninger og måder at håndterer mine børn på og deres behov er slet ikke opfyldt når de har været under statsforvaltningens afgørelser.

Føler slet ikke at der bliver lyttet til en eller ens børns når der skal være sagsbehandling. Det er ærgerligt at man ikke bruger de rigtige værktøjer og forståelse for børns behov.

Al tro på at her er der en forvaltnings instans som bruger hjertet og hjernen og følger intenserne i lovgivningen er væk fra min side af.

Tsk..

Ja, jeg har ikke mere at sige end det.. Jeg har intet tilovers for Statsforvaltningen og deres måde at arbejde på! Og jeg skal så hilse at sige, at de ikke er kvinde-elskende! For sidst jeg tjekkede var jeg en kvinde, og mine børn bor ved deres far - en afgørelse statsforvaltningen traf, udfra et møde på 20 min. Et møde hvor jeg ikke blev hørt. Vi havde en paragraf 50 undersøgelse i gang ved kommunen, som jeg selv havde bedt om, men det var de ligeglade med, og flyttede børnene inden vi nåede at komme i gang. Min store dreng var 3 år, og min den mindste var 8 mdr. gammel. Jeg stod så tilbage med samvær hveranden weekend, med min lille søn på kun 8 mdr. FØJ!

14. heinäkuuta 2013

Hvis ikke i kan blive enige kan moderen jo bare gå under jorden med børnene...

Var ved STF nordjylland og fik den ringeste behandling
1. Sagsbehandleren sagde først jeg ikke havde en chance for 7/7 (her vidste han ikke endnu hvor gamle børnene var)
2. Siger direkte til moderen at hun har95% chance for at vinde en retssag
3. Rådgiver om mindre samvær end vi selv er enige om
4. Siger til moderen om bopæls konflikt at hun bare kan gå under jorden med børnene

Tak til Ib der trumler mænd for at få hurtige kompromiser
Tak til deres chef konsulent for at behandle min klage "proffesionelt" citat:" jeg vil altid først og fremmest tro på min sagsbehandler"

Elendigt system der burde nedlægges og privatiseres

Korruptionens Højborg

En korrupt og indkompetent institution, der er ensporet, og ALT ALT for kvinde domineret! En institution der dagligt omgås loven via smuthuller, og smadrer uskyldige børn og ikke mindre deres forældre. (Fædre hovedsageligt)
En institution, der en del af Danmark har underskrevet EU's Børnekonvention, børn har ret til begge forældre! Ser STORT på deres ansvar. NEDLÆG KORRUPTIONENS HØJBORG!

12. heinäkuuta 2013

§31 i persondataloven & §164 (Bevidste løgne) Op til 6års fængsel

.Kunne karakteren være 0.01... ville det være mer passende.
Med løgne retning mig, fra en mor :
Vold/incest, alko og stofmisbruger, vil slå mine børn ihjel, selvmordskandidat,
vil kidnappe mine børn osv osv...
SF er virkeligt ikke andet end inkompetente ansatte.
Sørgeligt div individder ikke ser dette selv.
Siger meget om vedkommende

12. heinäkuuta 2013

Utrolig dårlig bahandling af os fædre.

Utrolig lang behandlingstid Utrolig dårlig service og deres informations neviu er under al kritik kan heller ikke forstå uanset hvad man sender ind tager alle svar ca 8-12 uger før man høre fra dem igen

Anke styrelsen er ikke meget bedre de mener hele tiden det samme som statsforvaltningen jeg har 5 breve hvor der stort set står det sammen i alle svar fra dem kun dato er ikke det samme.

11. heinäkuuta 2013

Grov mands-diskrimation fra en kvindeorganisation

Ved næsten ikke hvad man skal skrive som ikke allerede er sagt...
Statsforvaltningen og børnesagkyndig rådgivning gør det pinligt at være dansker og strider mod alt det vi engang var så stolte over.
Jeg har fuld forståelse for de mænd der må opgive kampen for ikke både fysisk og mentalt at gå helt ned med flaget.
Hvis man som mor henvender sig i Statsforvaltningen tager det ca 7 dage så er der et møde på benene, og man kan få al den råd og vejledning der skal til for at pumpe far for penge, og forhindre ham i samvær.
Hvis far henvender sig tager det 1 ÅR før et møde kan blive aktuelt selvom max burde være 3 mdr. og hvad sker der efter et år? Man får en undskyldning... jow tak- i har lige taget barnet fra far i den her sag.. fordi barnet har haft tvungen bopæl så længe, at der slet ikke er grund til at føre nogen sag længere - barnet skal jo blive hvor det tvangsmæssig har været det sidste år, for det er barnets bedste?
Dette ved Statsforvaltningen og det er grunden til at de bevidst sylter den slags sager når de kommer fra far....
Kan far derudover få hjælp når han kontakter Statsforvaltningen?
NEJ - han kan da henvende sig til fogedretten med en samværsaftale der er så ringe formuleret og gennemhullet at statsforvaltningen godt ved at han aldrig vil få medhold.
Kan far få sådan en aftale tilrettet? Jo først skal han lige hele møllen igennem og lave en ny sag, og så .... Nej - det er jo ikke i barnets tarv at en aftale blir til-rettet selvom den er fuld af fejl og mangler...
At samværsaftalen blir misbrugt af mor ses som hendes almene ret, det er derfor den er lavet...

Forskelsforvaltningen

Forskelsforvaltningen er en meget mere korrekt og rammende betegnelse for SF.
Fædres ønske om lige ret i forhold til samvær med børn bliver kun bremset af SF.
Moren og hendes tarv tilgodeses fremfor børnenes.
Det ved moren naturligvis fuldt ud, så hun nægter bare dialog med faren og søger ly under SF's beskyttende og for faren uigennemkommelige system.

11. heinäkuuta 2013

De agerer ud fra deres egen lov

Tror aldrig jeg har mødt 2 sagsbehandlere der var så naive, egoistiske og partiske som dem der sidder i statsforvaltningen midtjylland. Partiske er ikke positivt ment, da de udelukkende tager moren parti fordi hun er god til at lyve og fortælle røverhistorier..
Og så er de simpelthen så lud dovne at de ikke engang vil undersøge tingene på trods af det kræver et par opringninger

Ikke objektiv

En stat i staten, der ikke benytter sig af informationer fra andre myndigheder, der ophæver sig selv over alle andre. Der forfordeles til bopæls forældre´s fordel. Der taget ringe hensyn til barnet og der er ingen konsekvenser over for regelbryder.

Krokodille tårer hjælper!

For det første er sagsbehandlingen fuldstændig absurd lang
For det andet hjælper der hvis man som mor, fælder lidt tårer, så alle lige synes det er synd for hende at hun er " frarøvet" sine børn nogle dage om ugen, og da derfor sagtens kan se at hun da skal beholde dem de sidste dage, som liiiige absolut afgører at hun kan modtage børnepenge fra far.
For det tredje kan man som mor ALTID henholde sig til at samarbejdet mellem far og mor ikke fungerer optimalt. (Herved kan man jo ikke have en 7/7 ordning) uanset hvor godt samarbejdet så i virkeligheden er, kan man jo altid enten prøve at skabe problemer i samarbejdet, eller bare sige at der er det. Så kan man stadig modtage sine børnepenge fra far.
For det fjerde er systemet totalt forældet, kvinder er åbenbart de eneste som duer for barnet hvis man spørger i SF, fædre bliver nedværdiget,diskrimineret, og fra taget retten til at kunne give deres børn et nogen Lunde normalt forhold til deres børn.
De bliver ferie fædre, som man ankommer til med en lille ferie taske, for mor sørger jo for at holde børn med alt tøj osv (for at sikre sig børnepengene fra far)
Hvis far vælger at hans børn ikke skal være ferie gæster, og selv holder med tøj osv, kan han da godt det, han kan da også godt købe vintertøj, støvler osv- det er jo hans eget valg, mor stiller det jo til rådighed ( hvilken stand tøjet er i , det et underordnet) hun gør det jo! Så en smadret flyverdragt, eller for småt eller slidt tøj, det et fint ( far kan da godt på eget initiativ købe nyt, da han ikke mener det andet er godt nok, men det er hans valg- mor stiller jo alt til rådighed)
For det femte, burde man se lidt på de børn istedet for at stirre sig blind på de mødre som kæmper med næb og kløer for ikke at miste deres penge fra far.
Kampen er i flere tilfælde slet ikke om børnene, men om pengene. Og så længe den ene part ikke mener samarbejdet er godt nok, og man derfor ikke kan have 7/7, kan man derfor heller ikke miste de penge, som man betaler, ferier, tøj til sig selv, og andre fornødenheder til hjemmet så som iPad, Weber grill osv med- vel og mærke ferier som far ikke kan give børnene- for han skal jo betale børnepenge til mor- OG fodboldstøvler, overtøj, alm tøj, cykler, gaver til klassekammerater, Osv.
Det er jo hans valg, at det der er kommet med ikke er godt nok.

11. heinäkuuta 2013

moderens tarv ikke børnenes tarv

alt for mange kvinder i Statsamterne alt for mange sager afslutter med at far er uværdig og sagen afsluttes til mors side og ikke i børnenes tarv men moderes tarv.

Deleordninger er børnenes tarv da hver forældre skal være lige værdige forældre og det er børnenes tarv.

og her efter familie styrrelsen som bare taler efter statsamterne og ikke læser i de fremlagte beviser hvorfor far klager over statsamterne som er tilsendt dem. kan siges med et ord (korrupt).

uddrag fra 1 møde i forvaltningen aalborg: Sagsbehandler: Niels du har bedt om en deleordning. Niels: ja jeg mener det er det bedste for barn1 og barn2 Sagsbehandler: Nogle børn kan klare 7/7 og andre kan ikke. Niels: der står på forvaltningens hjemme side under faq at i som udgangspunkt laver 7/7 Sagsbehandler: nu skal man jo ikke tro på alt man læse. Niels: ??????????????????????. fortæller alt hvad mænd er oppe imod og sagsbehandleren var kvinde :-) og nej ikke blondine.

andet er at hvorfor hulan kan man ikke tvinge en forældre til konflikt mægling når en forældre bevidst ødeligger et samarbejde når man kan indkalde til en samtale.

Vi mænd bliver ikke hørt uanset hvad vi siger tilfalder bopæl, forældre myndighed, børnepenge til moderen, jeg føler min retssikker hed og min person groft misbrugt.
afmagt og vrede x1000 er nok en god sætning her.

11. heinäkuuta 2013

Sexisme og diskrimination mod fædre - desværre!

I forbindelse med skilsmisse har jeg oplevet Statsforvaltningen som partisk i forhold til at sikre moderen en dominerende stilling i forhold til mine børn - og dermed modarbejde en god relation til mig som far.
I mine børns barndom har jeg qua mit job haft den primære omsorg med aflevering i dagpleje o.lign. Desværre har jeg konsteret, at Statsforvaltningen automatisk vægter moderen som den primære forælder. Selv efter at moderen gentagne gange fik påtaler fra Fogedretten for samværschikane.
Især har jeg oplevet inkompetence hos den såkaldt børnesagkyndige. Jeg er nu klar over, at vedkommende er uddannet socialrådgiver, og i virkeligheden ikke er uddannet i pædagogik og børns forhold. Vedommende er alene fokuseret på bopælsforældrerens ønsker (moderen, for 88% tilfælde (seneste tal, 2010)).
Som akademiker i Staten er jeg velbevandret i gængse retsprincipper og oplever, at hos Statsforvaltningen Nordjylland er det en uacceptabelt sexistisk og diskriminerende fremgangsmåde, man benytter sig af. Ikke værdig for dansk forvaltningskultur - og til skade for børnene.

10. heinäkuuta 2013

Helt igennem domineret af kvinder, resultatet er ligeledes præget af selvsamme.

Har nu i 2 tilfælde haft brug for Statsforvaltningen. Begge gange med henblik på at jeg kunne få maksimal glæde af mine børn, og med ønsket om at de kunne få dette af mig.
Har aldrig oplevet noget der er mere ensrettet end Statsforvaltningen. De har på intet tidspunkt øje på barnets tarv, de nævner det godt nok flere gange undervejs, altid i forbindelse med moderens fordele. Dette til trods for, at det er klart for alle "bortset fra de personer der sidder i den forvaltning" de er ved at tilgodese moderen i stedet for barnet.
Min første oplevelser ligger mange år tilbage, der faldt alt ud til moderens fordel, og alt til min datters ulempe. Min datter endte med en lillesøster hun skulle passe, skifte ble, give mad, hente og bringe til de forskellige institutioner osv. Moderen har gennem de sidste 15 år været fast månedlig gæst i div. psykiatriske afd.
Jeg havde advaret om at hun ikke kunne tage sig af sit barn, på samme måde som jeg forventede jeg kunne.
Resultatet er i dag, at jeg har en datter jeg har meget svært ved at komme i kontakt med. Hun tror at jeg svigtede hende dengang. Min datter har tæt kontakt med det meste af min familie, vi ses til familie fester og ligene. Det bliver i bedste fald desværre ikke til mere end et forsigtigt klem mellem os. :-(
Ufatteligt de kan fortsætte i det spor.
Tak for det Statsforvaltning.

10. heinäkuuta 2013

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili