Trevlig kundtjänst med snabb hjälp. Det som drar ner betyget något är att uppdateringen på mina sidor var ofullständig. Jag kontaktade kundtjänst ett par gånger och fick veta att det fattades informat... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Flyttade mitt bolån till Stabelo. Möttes av otroligt hjälpsamma och trevliga människor. Fick snabb återkoppling när jag gjort något. Laddade upp fel dokument och då hörde Stabelo av sig och hjälpte mi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bra kund upplevelse, snabb och effektiv process bolån. Mycket nöjd. Tidigare erfarenhet av Swedbank vilket var avsevärt mycket sämre. Swedbank kommer framöver vara delägare i Stabelo vilket är en farh... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Yrityksen kirjoittama

Lägre bolåneränta, inga personliga rabatter utan istället helt transparent

Sturegatan 15, 11436, Stockholm, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 90 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä Stabelo AB
Perfekt lånegivare, bytte ifrån LF och fick betydligt lägre ränta. Inga krånliga upplägg och bra support i samband med bytet. Tydligt översikt när man loggar in på ränta, amortering och vad som skall betalas. Tidigare var mitt bolån uppdelat på fyra delar, nu bara ett bolån.

Vastaus yritykseltä Stabelo AB
Personal på kundservice var hjälpsamma och snabba att hantera mitt ärende. Har varit kund hos Stabelo i flera år och är väldigt nöjd med deras tjänster.

Vastaus yritykseltä Stabelo AB
En mycket trevlig mottagning!!!
Med vänlig hälsning från Ulla Lämgren

Vastaus yritykseltä Stabelo AB
Stabelo är smidiga, det är klara besked och inte massa onödig information. Enkelhet, tillgängliga och snabba!

Vastaus yritykseltä Stabelo AB
Det var väldigt smidigt att flytta bolånet till Stabelo. Snabb hantering. Bra ränta.

Vastaus yritykseltä Stabelo AB
Enkelt att flytta hit från annan bank. Dock är det långa svarstider på frågor. Lite bättre svarstider och det hade varit 5 stjärnor

Vastaus yritykseltä Stabelo AB
Väldigt enkelt och smidigt att flytta över bolånet genom Avanza och fick en mycket bättre ränta.

Vastaus yritykseltä Stabelo AB
Otydlig information. Räntsatsen verkar ändra sig under tiden.

Vastaus yritykseltä Stabelo AB
Allt fungerade väldigt smidigt och klanderfritt, från ansökan till färdigt bolån.

Vastaus yritykseltä Stabelo AB
Det var smidigt och enkelt när jag flyttade över mitt bolån.
Väl fint bemötande.

Vastaus yritykseltä Stabelo AB
För att ni alltid är trevliga ,och alltid har tid gör mig som kund och era låga räntor och att alla kunder behandlas lika
Som kund och låntagare är jag väldigt nöjd