Stabelo AB Arvostelua

2 158
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Trevlig kundtjänst med snabb hjälp. Det som drar ner betyget något är att uppdateringen på mina sidor var ofullständig. Jag kontaktade kundtjänst ett par gånger och fick veta att det fattades informat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Perfekt lånegivare, bytte ifrån LF och fick betydligt lägre ränta. Inga krånliga upplägg och bra support i samband med bytet. Tydligt översikt när man loggar in på ränta, amortering och vad som skall... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Flyttade mitt bolån till Stabelo. Möttes av otroligt hjälpsamma och trevliga människor. Fick snabb återkoppling när jag gjort något. Laddade upp fel dokument och då hörde Stabelo av sig och hjälpte mi... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Bra kund upplevelse, snabb och effektiv process bolån. Mycket nöjd. Tidigare erfarenhet av Swedbank vilket var avsevärt mycket sämre. Swedbank kommer framöver vara delägare i Stabelo vilket är en farh... Näytä lisää

1. Asuntolainan myöntäjä
  2. Lainaa tarjoava yritys

Tietoja yrityksestä Stabelo AB

Yrityksen kirjoittama

Stabelo erbjuder ett enkelt, färdigförhandlat och digitalt bolån. Vi ger vi alla kunder låg ränta, år efter år.

Glöm personliga rabatter, plötsliga räntehöjningar och sega samtal med banken. Hos Stabelo är det enkelt, transparent och färdigprutat.

Välkommen med en ansökan!

Färdigprutade bolån

Yrityksen kirjoittama

Färdigförhandlade bolåneräntor till alla kunder
Vi erbjuder färdigförhandlade och transparenta räntor. Enkelt smidigt och digitalt.
Helt digitalt
Ansökan sker helt digitalt och du signerar med bankID.
Inget helkundskrav
Du behöver aldrig flytta över sparande eller andra kringprodukter, du har bara ditt bolån hos oss.

Tre skäl att välja Stabelos bolån

Lägre bolåneränta, inga personliga rabatter utan istället helt transparent

Lägre bolåneränta, inga personliga rabatter utan istället helt transparent
Lägre ränta, utan förhandling: Hos oss får du alltid en konkurrenskraftig ränta utan att behöva vara en mästare på att förhandla. Du kan alltid vara trygg i att du får vårt bästa erbjudande – helt automatiskt.

Inga rabatter att hålla koll på: Eftersom vi inte jobbar med tidsbegränsade personliga rabatter, slipper du oroa dig för när din rabatt löper ut. Du kan alltid känna dig trygg med att räntan på ditt bolån är låg över tid.

Transparent och tydligt: Vi tror på enkelhet och transparens. Hos oss vet du alltid exakt vad du får vilket gör det tryggt för dig.

Erinomainen

(2 158)

262 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Bra respons och enkel kommunikation.

Bra respons och enkel kommunikation.
Snabbt och smidigt.

Vastaus yritykseltä Stabelo AB

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde både responsen och kommunikationen som enkel, och att processen kändes snabb och smidig.

Enkelt och smidigt.

Vastaus yritykseltä Stabelo AB

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde det som enkelt och smidigt – precis så vill vi att det ska kännas.

Saanut 4/5 tähteä

Stabelo AB ger en bra känsla av tillförsikt och tillförlit

Stabelo AB ger en bra känsla av tillförsikt att vilja nå en bra lösning, som är bra för båda partner. Det gjorde att vi valde Stabelo ban, som vår bolånegivare

Vastaus yritykseltä Stabelo AB

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fått en känsla av tillförsikt och att vi tillsammans kunnat landa i en lösning som känns bra för er.

Jag höjde mitt bolån

Jag höjde mitt bolån. Gick på en vecka utan krångel.

Vastaus yritykseltä Stabelo AB

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att det gick snabbt och smidigt att höja ditt bolån, utan krångel.

Enkel ansökan

Enkel ansökan, snabb kontakt med kundtjänst när man ringer, tålmodig person trots många frågor från mig

14. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Stabelo AB

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde ansökan som enkel och att du fick snabb kontakt med kundtjänst. Extra kul att höra att du kände dig väl bemött och att du fick svar på alla dina frågor.

Snabb och smidig!

14. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Stabelo AB

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde det som snabbt och smidigt – precis så vill vi att det ska kännas.

Saanut 1/5 tähteä

Lånelöfte men nekat lån

Fick godkänt lånelöfte men när det väl skulle omvandlas till bolån blev det nekat och tog väldigt lång tid

16. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Stabelo AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Ett lånelöfte är alltid en preliminär bedömning som kan ändras när vi gör den slutgiltiga kreditprövningen och går igenom fler detaljer. Med det sagt är det viktigt för oss att processen känns tydlig och smidig hela vägen.

Hälsningar

Saanut 5/5 tähteä

Tycker allt funkade bra och snabbt

Tycker allt funkade bra och snabbt, ingenting att klaga på 👌

19. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Stabelo AB

Tack snälla för din feedback! Vad roligt att höra att allt har fungerat smidigt och snabbt för dig – det är precis den upplevelsen vi vill ge.

Snabb hantering

Snabb hantering, transparenta villkor

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Stabelo AB

Tack för att du delar med dig! Vad fint att höra att du upplevt både snabb hantering och tydliga, transparenta villkor – det är precis så vi vill att det ska kännas.

Service

Enkelt och mycket trevligt bemötande

Vastaus yritykseltä Stabelo AB

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde processen som enkel och att bemötandet kändes trevligt – det betyder mycket för oss.

Smidigt och snabbt

Vastaus yritykseltä Stabelo AB

Tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att du upplevde processen som både smidig och snabb – det är precis så vi vill att det ska kännas.

Saanut 5/5 tähteä

Det gick snabbt och smidigt att utöka…

Det gick snabbt och smidigt att utöka ett befintligt lån.

1. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Stabelo AB

Tack för att du delar med dig! Vad fint att höra att det gick snabbt och smidigt att utöka ditt befintliga lån – precis så vi vill att det ska fungera.

Saanut 5/5 tähteä

Haft stabelo i flera år nu

Haft stabelo i flera år nu. Snabba på att svara i telefon och bra service generellt. Rekommenderar starkt!

Vastaus yritykseltä Stabelo AB

Tack för att du varit kund hos oss så länge – det uppskattar vi verkligen! Vad roligt att höra att du är nöjd med servicen. Och extra kul att du vill rekommendera oss vidare.

Lätt,snabbt

Lätt,snabbt
o tryggt att höja mitt bolån

Vastaus yritykseltä Stabelo AB

Tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att det kändes lätt, snabbt och tryggt att höja ditt bolån – det är precis den upplevelsen vi vill ge.

Saanut 4/5 tähteä

Man slipper ha fysisk kontakt

Man slipper ha fysisk kontakt. Bra att kunna hantera allt digitalt. Dock lite väl många kontroller och frågor, men det hänger väl ihop med regelverken för penningtvätt.

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Stabelo AB

Tack för att du delar med dig! Vad bra att du uppskattar att kunna hantera allt digitalt.

Vi förstår att kontrollerna och frågorna kan kännas många, men precis som du är inne på hänger det ihop med de regelverk vi behöver följa. Samtidigt tar vi med oss din synpunkt kring upplevelsen och ser över hur vi kan göra processen så smidig som möjligt.

Saanut 4/5 tähteä

Trevligt bemötande och konkurrenskraftig ränta

Vi är jättenöjda med kontakten med er. Både digitalt men även i telefonsamtal några gånger. Räntan hos er blev 30 punkter lägre än hos Nordea och vi hoppas den skillnaden står sig.

23. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Stabelo AB

Tack snälla för att ni delar med er! Vad roligt att höra att ni är nöjda med kontakten med oss, både digitalt och via telefon – det betyder mycket.

Saanut 5/5 tähteä

Ansökte om att utöka befintligt bolån…

Ansökte om att utöka befintligt bolån på en lördagkväll. Blev uppringd måndag förmiddag för genomgång och allt såg bra ut. Pengarna betalades ut under torsdagen. Mycket snabbt och smidigt.

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Stabelo AB

Tack för att du delar med dig! Vad roligt att höra hur smidigt det gick – från ansökan till utbetalning. Precis så vill vi att det ska fungera.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb och pålitlig kontakt.

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Stabelo AB

Tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att du upplevde kontakten som både snabb och pålitlig – det är precis så vi vill att det ska kännas.

Byta lån

Personal jobbar effektivt.

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Stabelo AB

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplever processen som smidig när du flyttade ditt bolån till oss.

Snabb hantering.

27. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Stabelo AB

Tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att du upplevde hanteringen som snabb – precis så vi vill att det ska fungera.

Fanny

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin