Saanut 5/5 tähteä

Ik heb onlangs contact opgenomen met de klantenservice vanwege een ontbrekend onderdeel. De melding werd extreem snel opgepakt en het onderdeel werd zonder enig probleem nagestuurd. We nemen vaak d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Prachtig pistool de weihrauch hw 70 dit 4.5 mm pistool met knikloop is super kwaliteit is uitstekend en de prijs zeker waard. schiet goed op 7 tot 10 meter zuiver op het doel. Staaloutdoor is tevens... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

PCP besteld,paar dagen later gebeld of de legitimatie goed is doorgekomen. Krijg ik te horen dat het nog binnen moet komen, duurt ongeveer vier weken,ze moeten waarschijnlijk nog gemaakt worden. Ni... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

bij Staal Outdoor weten ze hun klanten wel te verwennen ! vriendelijk , correct , en vooral alle spullen zijn zeer scherp geprijsd :o) je wordt direct ingelicht via mail of per telefoon . en zoals... Näytä lisää

4,4

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,4

Kaikki arvostelut

45 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Alle goede reviews zijn fake!

Heb zojuist alle hoge sterren reviews bekeken van dit bedrijf.
HAHA, dat was erg amusant... zeker 95% is fake en afkomstig van deze mensen zelf.
Kijk het zelf maar eens goed, alles is nep en valse informatie.
Al jaren lang, het is echt een schande voor goed zakendoen.
Kijk uit met deze mensen!

31. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Intimidatie, schandalige enge en liegende mensen.

Vorige week teruggebeld door een intimiderende meneer die mij het retour gezonden pakket twv ruim 1700 euro niet wenst terug te betalen...
Dit zal volgens hem enkel gebeuren als ik de voor hen `negatieve` review zal verwijderen... Lekker dan...
Hij bood mij ook nog extra korting aan om verder mijn mond te houden betreffende dit incident, deze heb ik geweigerd.
Ik zal hier NOOIT over zwijgen onder enige dwang.
Fouten zijn menselijk, duidelijk!

Echter oplichting en intimidatie NIET!

5. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Goeie buks gekocht bij staaloutdoor

Goeie buks gekocht bij staaloutdoor. De eerste keer is al maar dan een jaar geleden via de internet besteld. Nu ook voor mijn zoontje een buk besteld van het merk Daisy. Hij is 12 jaar geworden dus een mooie leeftijd voor de eerste luchtbuks dacht ik zo toch.
Eigen gebruik een sniper setje niet te duur en schiet goed en leuke mogelijkheden met een schitkasje, kaartjes en je hebt ook van die golfballetjes die knallen, zijn ook top. Ook voor mijn zoontje een targetje gekocht als hij wat beter erin wordt kun je diertnes omschieten.
Goed verpakt aangekomen thuis met de post PostNL. Ook na 2dagen al binnen. Moest een handtekening zetten voordat ik het meekreeg, goed geregeld.
Tot snel ik bestel vast weer eens iets en dan zeker de weten bij staaloutdokr op internet.

Mvg
Sjors

4. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Goed geadviseerd, goed telefonisch contact, goede producten

Ik heb online een paar keer een bestelling gedaan bij staaloutdoor.nl en zal dit zeker weer doen! Ik schrijf bijna nooit een review, maar voor deze webshop maak ik een uitzondering.
Na mijn eerste bestelling van een luchtbuks werd ik gebeld dat de kogeltjes die ik bij de bestelling had gekozen ongeschikt waren voor de buks in dezelfde bestelling. Deze wilden ze kostenloos omwisselen voor geschiktere kogeltjes. De volgende dag de bestelling in huis en dit bleken ook nog eens duurdere loodjes te zijn dan diezelfde die ik besteld had. Top geregeld dus.
Mijn laatste bestelling heb ik gedaan met behulp van een medewerker die mij telefonisch goed te woord stond. Ik werd geholpen voor targets en een richtkijker. Het is te merken dat ze bij staal je niet het duurste willen verkopen, maar echt luisteren naar wat je eisen zijn en van daaruit je een geschikte keuze laten maken.

Vooral het goede advies en behulpzame telefonisch contact heeft me besloten om 5 sterren te geven :)

26. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Vandaag in de winkel zelf geweest van…

Vandaag in de winkel zelf geweest van Staal Outdoor. Eerder al via de webshop geweest, ik wist niet dat ze in drachten gevestigd waren, niet naar gekeken, ik ben in eerste instantie op online gericht aangezien ik veel werk.
Via de webshop een buks met acc. besteld, alles netjes binnen, goed verpakt etc. Etc.
Na een aantal weken een probleem je met de buks, lag aan leverancier. Alles is netjes en snel opgelost, top top. Maar toen kwam ik er dus ook achter dat ze in drachten zitten. Ik daar dus mijn buks vandaag weer opgehaald, alles netjes. Ook even wat spullen uit de winkel meegenomen. Relaxte sfeer in de winkel was de enige klant ook eventjes, na mij kwam weer wat meer drukte. Zal wel met pieken en dalen zijn.

Bestelling via de webshop gaat ook altijd snel binnen 2 dagen meestal in huis, krijg het tot nu toe steeds met PostNL geleverd en helemaal geen problemen mee gehad. Website winkel werkt goed.
Ook goede producten en goede prijs op de website voor alle producten.
Goeie klantenservice, daar ben ik erg blij mee.

21. lokakuuta 2025

Uitstekende service!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Staal Outdoor. Vanaf het eerste contact was het duidelijk dat klantvriendelijkheid hier hoog staat. Het personeel is niet alleen zeer deskundig, maar ook oprecht vriendelijk en behulpzaam. Ze nemen echt de tijd om al je vragen te beantwoorden en geven goed advies, zonder opdringerig te zijn.
Daarnaast was de verzending verrassend snel. Mijn bestelling werd dezelfde dag nog verzonden en lag de volgende dag al keurig verpakt op de mat. Alles was perfect in orde. Top winkel!

16. lokakuuta 2025

Super service

Super service! De oude luchtbuks was mijn vader was defect.
Contact gezocht voor onderdelen bij een aantal winkels.
Staal Outdoors had dit ook voorraad.
Voor een goede prijs.
Heb ze besteld en binnen snel ontvangen.
Nogmaals bedankt voor de snelle service

8. lokakuuta 2025

Geen naservice gewoonweg.

PCP besteld en thuis aangekomen met ontbrekende onderdelen plus de PCP was lek hij verliest zijn druk meteen, na contact per mail en telefonisch geen gehoor gekregen terwijl het wapen nieuw aangekocht was. Erg jammer want dit was een aankoop van meer dan 2000 euro en ik kan er niets mee doen.

8. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

🔫 Topkwaliteit en uitstekende service!

🔫 Topkwaliteit en uitstekende service!

Ik heb onlangs de Walther Reign gekocht bij Staal Outdoor, en ik ben ontzettend tevreden over zowel het product als de winkelervaring. De Reign is een krachtig en compact PCP-wapen met een indrukwekkende precisie en ergonomisch ontwerp. Ideaal voor sportief schieten!

Wat Staal Outdoor betreft: de medewerkers waren deskundig, vriendelijk en namen echt de tijd om mijn vragen te beantwoorden. De levering was snel en netjes verpakt. Je merkt dat ze passie hebben voor hun vak en alleen topmerken aanbieden.

Kortom: een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbare service. Ik kom zeker hier terug

29. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Onlangs een luchtbuks gekocht en erg…

Onlangs een luchtbuks gekocht en erg tevreden over mijn ervaring. Het assortiment is zeer uitgebreid van instap tot hoge segment. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden per mail. Wat mij opviel was de kennis/expertise van de medewerker, ben van goed advies voorzien. Gaven eerlijk advies over wat voor mij de beste keuze zou zijn. Levering snel en netjes verpakt. Kreeg tips mee voor onderhoud, wat fijn is . Betrouwbare webshop voor iedereen die interesse heeft in luchtbuksen, zowel beginners als gevorderden.

30. syyskuuta 2025

Mooie set!

Bestelling snel geplaatst door de gebruiksvriendelijke website. Erg tevreden met mijn Crosman 760 set! Werd goed geholpen door de klantenservice en mijn zending kwam in goede staat aan.

Thuis heerlijk mee aan het schieten geweest. Ik overweeg binnenkort wat schietkasten en andere benodigdheden te kopen. Kogels gaan snel op als je het zo leuk vindt!

Ik bestel hier zeker weer

24. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Een eerlijke review over Staal Outdoor.

Een eerlijke review over Staal Outdoor.

Voor het eerst bij Staal Outdoor is al een hele tijd geleden, ze zitten al een aantal jaren met een fysieke winkel in Drachten. Hier kwam ik zelf pas na een poos achter. Dus hierbij een tip voor de mensen die eens real life producten willen uitproberen.

Voorafgaand al veel ervaring met de webshop etc. Waar Staal Outdoor echt top op scoort is op de klantenservice. Ze zijn vaak goed bereikbaar. Verwacht niet altijd a la minute reactie, want ja ze hebben een fysieke winkel en webshop dus tevens altijd drukte. Maar altijd vriendelijk en zoekend naar een passende oplossing. Inmiddels kennen we elkaar een beetje en er werken eerlijke mannen.

Aan de webshop is te zien dat ze sinds het begin, dit is echt al een tijd geleden, een goede ontwikkeling hebben doorgemaakt. De huidige webshop is er al een tijd geloof ik, maar werkt top, is erg gebruiksvriendelijk.

De levering is altijd binnen een aantal dagen en krijg netjes mails van PostNL toegestuurd met de levering van mijn bestelling. De pakketen zijn altijd netjes ingepakt. Een keer was waarschijnlijk iets niet helemaal goed gedaan met de levering, artikel was iets beschadigd geraakt. Geen idee of dit aan de post leverancier lag of Staal Outdoor. Maar dit doet er ook niet toe want vanaf de kant van Staal Outdoor ook top opgelost.

Ik vergelijk mijn producten niet eens meer met andere webshops, want vind het vertrouwen in zo'n zaak meer waard dan bijvoorbeeld de prijs wat dan maar een beetje scheelt.

Van mij krijgt Staal Outdoor 5 sterren.

Fedde

23. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb hier de Diana oktoberfest buks…

Ik heb hier de Diana oktoberfest buks gekocht, ging kapot binnen de garantie periode (bleek een soort fabrieksfout in de grendel te zitten) . Gemaild naar Staal, nooit meer iets gehoord.
Dus, nooit meer staal outdoor voor mij.

1. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Echt een goeie ervaring bij deze…

Echt een goeie ervaring bij deze schietsport winkel. Als echte luchtbuks liefhebber ben ik het hele land wel afgegaan bij verschillende luchtbukswinkels. De ene keer heb je nou eenmaal een beter ervaring dan de andere keer, ook bij dezelfde winkel. De ene keer kom je op een rustig moment binnen en de andere keer kan de winkel helemaal vol staan.
Wat mijn ervaring is bij Staal Outdoor laat ik hieronder weten. Ik ben inmiddels 3x in de fysieke winkel geweest en heb ook online contact gehad via de mail, telefoon en webshop. Alle keren positieve ervaringen.
Dit hoort eigenlijk niet op Trustpilot, want gaat over webshop, de showroom was voor mij kleiner dan verwacht, maar zo veel klantgerichter dan de concurrent. Ik voelde mij gezien in de winkel en niet enkel de zoveelste klant die geld komt spenderen.
Al goed, de webshop is uitgebreid een goed assortiment. En mijn ervaring is dat Staal Outdoor.nl veelal een scherpe prijs aanbiedt.
De producten die ik tot nu toe heb besteld, lees: dit zijn de relatief kleinere producten. Voor het echte werk, de luchtbuksen, wil ik altijd in de winkels zelf zijn. Die pakketten zijn altijd goed, netjes verpakt bij mij binnen gekomen.
De klantenservice werkt prima, misschien niet de snelste op piekmomenten als het druk is. Maar naar mijn ervaring wel erg accuraat en vriendelijk! Dat is voor mij heel wat waard.

11. elokuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Klantenservice mag sneller, maar goed opgelost!

Afgelopen mei een pcp pistool teruggestuurd omdat deze lekte en nog in de garantie zat. Op 21 mei heb ik EEN keer een bericht gehad dat de reparatie de weer erna zou aanvangen en ongeveer 4 weken zou duren. Het is nu 11 augustus. Ik heb diverse keren contact proberen te krijgen. Helaas....er wordt niet op vragen gereageerd. Ondertussen heb ik het wapen nog niet terug..... UPDATE 1: inmiddels heb ik contact met de zaak gehad en zij geven aan een nieuw exemplaar op te sturen. Uiteraard zal ik dit hier ook aangeven als dat is gebeurd.
UPDATE 2: 12-8-2025, nieuw exemplaar is onderweg. Dat klinkt positief!
Update 3: 13-08-2025, Nieuw pistool geleverd. Uiteindelijk alles goed opgelost! Ik laat 1 ster open voor de verbetering van de communicatie.

11. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb eigenlijk alleen maar goeie…

Ik heb eigenlijk alleen maar goeie ervaringen bij deze webshop. Gisteren voor het eerst in de winkel geweest, sympathieke mensen die er werken en mijn kundig hebben geholpen. De kijker is meteen op mijn geweer gemonteerd, dit was erg prettig.
Vanmorgen alles goed afgesteld met dit mooie weer. Zelfs mij is dit gelukt.
Via de webshop ook altijd netjes alles geleverd gekregen. Wel eens iets wat niet op voorraad was wat wel op de webshop stond maar dit is netjes opgelost.
Ik zou de winkel dus zeker aanbevelen
En credits aan de meneer die mij gisteren zo goed heeft geholpen

7. elokuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Verkopen oke, after sales ho maar

In de winkel goed geholpen bij een aanschaf van meer dan 2000 euro, maar daarna is het een teleurstelling,
De geluiddemper bleek al niet te passen in de winkel
,de adapter die nagestuurd werd bleek ook niet te passen. Bij telefonisch contact en herinneringen daaraan belt men nooit terug en bij navraag werd niet meer gereageerd. Probleem werd dus niet opgelost door Staal.

15. heinäkuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Ik zou geen kogeltjes van Black ops…

Ik had kogeltjes van Black ops besteld, maar deze raad ik niet zo aan. Geen goeie kwaliteit vind ik persoonlijk. Ben niet tevreden van mijn aankoop en heb netjes mijn centen retour gekregen.

5. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin