Metura Schietsport Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke mensen die de tijd nemen om je te helpen.na een zoektocht op internet vond ik bij metura een keepvizier voor een zeer oude diana model 25 . De firma is ook goed gesorteerd op revisie ond... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Mooie koffer besteld voor mooi geld, helaas kapot binnen gekregen. mail gestuurd, geen antwoord maar een paar dagen later wel bericht met een track & trace. andere goedkopere koffer binnen gekreg... Näytä lisää

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

13 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Van Metura alles goed en snel ontvangen…

Van Metura alles goed en snel ontvangen ondanks de fysieke winkel niet geopend is. Alle producten in de goede maat en diameter. En ik had zélf per abuis twee bestellingen geplaatst en daardoor twee keer verzendkosten Teun heeft dat héél netjes opgelost Team Metura dikke 5 sterren verdiend

16. syyskuuta 2026

Uitstekend geholpen met mijn BSF

Uitstekend geholpen met mijn BSF Mod. 55 uit 1980. Niemand kon mij helpen in Nederland behalve Metura! Keep was gebroken, de kolf was gebroken, trekker zat los. Na even langs te zijn geweest kreeg ik alle onderdelen mee inclusief een schitterende tweedehands kolf. Super service!

2. syyskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke mensen die de tijd nemen…

De firma is ook goed gesorteerd op revisie onderdelen voor klassieke luchtbuksen.

26. elokuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Het ziet er naar uit dat metura een…

Het ziet er naar uit dat metura een betrouwbare en gerenommeerde zaak is, zodoende dat ik vorige week wat pellets heb besteld daar.
Gewoon eens om even te kijken hoe hun dienst is.

Daar stond dat er tot 20 juli vakantie zou zijn en er daarna weer paketten verzonden zouden worden.
Ik heb dus expres gewacht tot 20 juli met mijn bestelling.
Na 1 week nog niets, ik was geduldig aan het wachten in de veronderstelling dat de back orders eerst gedaan zouden worden. Zodoende had ik begrip voor het wat langer duren, maar vandaag na een week helemaal niets, dacht ik "laat ik ze maar even een mail sturen om te vragen hoe lang ze denken dat het ongeveer duren gaat."

Kom ik op hun website hebben ze hun vakantie datum aangepast van 20 juli naar 3 augustus.

Dat vind ik wel minder.
Als ze dit gewoon gelijk aangegeven zouden hebben, had ik hier rekening mee kunnen houden om mij er op in te stellen of elders bestellen en pas bij metura wanneer ze terug zijn.

Hierdoor geef ik gelijk 3 sterren.
Omdat ik nog steeds open sta voor het feit dat het goed bedrijf is en daarom niet 1 ster.

Maar ik vind zulke dingen altijd storend, het zal wel geen moedwil zijn en een foutje, maar ik heb wèl mijn geld al een week geleden aan het bedrijf overhandigd.
Wanneer ik mijn geld geef, heb ik ook het liefst zsm mijn producten.
Ik ga dus gewoon uit van een oprechte vergissing en niet mensen aan het lijntje houden, maar ik waardeer duidelijke, open, eerlijke, correcte communicatie en informatie.

Mijn eerste koop ervaring bij metura is hierdoor, helaas, gelijk een die ik als niet leuk ervaar.

27. heinäkuuta 2026

Air Arms S400

Een Air Arms S400 naar Metura gestuurd die na 17 jaar dienst was gaan lekken. Maar eigenlijk vanaf nieuw al lekte bij koud weer. Metura heeft hem gerepareerd, hij schiet nog even scherp als hij deed, lekt niet meer (ook als het koud is), ik kreeg hem terug zonder ook maar enig krasje wat er nog niet zat. En dat alles voor een zeer schappelijke prijs.

15. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Unresponsive after payment

I placed order no. 51299 on 09/04/2026, then paid by bank transfer. I sent several follow-up emails, but received no response. They took the money, and then silence. Even the emails get no reply. Very disappointing experience, avoid them.

9. huhtikuuta 2026

Reparatie feinwerkbau 300s

Vandaag de feinwerkbau 300 weer opgehaald bij metura.
Hele goede en duidelijke uitleg gekregen van de reparatie.
Teun had alle tijd voor ons .
Verder nog een mooie buks gekocht en nog wat andere accessoires.
Metura is een prima zaak en beveel het iedereen aan voor een bezoek..

31. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Vroeger al spelen met puimpjes zòn HSje…

Vroeger al spelen met puimpjes zòn HSje en een Diane pistooltje waar je aan de achterzijde laden en dicht schroefde, jeugdsentiment. vorig jaar weer opgepakt en wilde gaan uitbreiden, ik heb anderhalve maand gewacht ingeschreven indien weer voorradig,.. dat liep niet goed af , ..en dan ben je(pisst off). maar dat interesseert niemand wat. Ik vond bij Metura waar ik naar opzoek was
en goedkoper inclusief co2, en munitie!. helaas woon ik niet dichtbij dan had ik het zelf opgehaald en een middagje vergapen wat er allemaal in de winkel staat,
Ze hebben het razend druk wat ook niet vreemd is, het is zòn winkel waar je een jaar later nog eens binnen loopt herkend wordt en je weten te vertellen wat je destijds hebt gekocht en helpen je graag weer verder.
Mijn pakketje hebben ze nog even wat extra aandacht gegeven, maandag in huis en dinsdag mee mid weekje weg. Prachtig dat co2 schieten, ! Metura Bedankt, en zeer zeker tot een volgende Aankoop Gr Rob.

6. helmikuuta 2026

Sheridan buks

De Sheridan buks van mijn vader was toe aan revisie. Bij Metura ben Ik heel prettig en zeer goed geholpen. De buks is weer als nieuw. Ik ben erg blij met het resultaat. Zeer positieve ervaring.

3. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Vanmorgen bij Metiua geweest met mijn…

Vanmorgen bij Metiua geweest met mijn Fx crown. Ik had het geweer elders gekocht en voor mijn gevoel had de kogel een te trage snelheid. Bij Metura gelijk verholpen. Het bleek dat mijn gevoel klopte en dit is gelijk aangepast en mij het nodige advies gegeven door de monteur. Prima geholpen met duidelijke uitleg. Super.

9. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Perfecte revisie van mijn 43 jaar oude…

Perfecte revisie van mijn 43 jaar oude Weihrauch. Hij schiet weer als nieuw. Teun is een vakman, die zijn afspraken prima nakomt. Ik ben zelf niet in de winkel geweest maar kan me alleen maar voorstellen dat het een prima keuze is voor de aanschaf van iets nieuws of voor revisie. Metura, bedankt!!

26. syyskuuta 2025

Haenel 310 grendel

Na een afspraak te hebben gemaakt voor een Haenel 310 te laten voorzien van een nieuwe grendel de Haenel 310 opgestuurd.
De Haenel is binnen enkele dagen voorzien van een nieuwe grendel.
Netjes en snel terug gestuurd.
De Haenel 310 grendeld weer stukken beter.
Netjes gedaan, dankjewel Teun!

3. syyskuuta 2025

Vakwerk afgeleverd !

Uistekende (deel) revisie / restauratie van een 52 jaar oude veerbuks. ( 1973 ) Met een formidabel resultaat. Prima communicatie gehad en absoluut "value for money" door enkele toevoegingen aan de actie. Keurig verpakt teruggekregen,geheel voldoet voor 100% aan onze verwaqchtingen.

24. heinäkuuta 2025

Helemaal goed.

Fantastisch dit. Dit bedrijf denkt met je mee en alle bestelde producten worden keurig ingepakt en verstuurd.
Als er onduidelijkheden zijn wordt je gebeld, helemaal super.
Laatst zelfs een gratis onderdeel gekregen alszijnde service. Uiterst vriendelijk, kan niet anders zeggen. 👌🏼

17. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin