Sportmann AS Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

2,8

Jeg bestilte 2 t-skjorter, men fant ut at jeg trengte 1 til. Ringte kundeservice og møtte på den hyggeligste damen som ordnet det. Så får 5 stjerner pga den super hyggelige damen. T-skjortene kom ila... Näytä lisää

Du blir automatisk påmeldt spam på både SMS og e-post og det tas åpenbart ikke hensyn til at du ikke ønsker å motta markedsføring. Hjelper ikke å krysse seg ut av slikt ved bestilling. I tillegg... Näytä lisää

Dette gjelder bestillingsprosessen. Ved alternative betalingsløsninger sto det ingenting om priser for de ulike valgene. Så jeg klikket på betaling etter 14 dager. Først da betalingen og bestillingen... Näytä lisää

Fikk faktura i dag på 387kr for en vare som i utgangspunktet kostet 249kr. Jeg var klar over 89kr i frakt, men i tillegg kom fakturagebyr på 29kr (den kom som e-post, ikke papir) og 20kr i rente ford... Näytä lisää

1. Vaateliike

Sportmann AS ble grunnlagt allerede i 1974 og har drevet med distansehandel i over 45 år. Siden årtusenskiftet har vi hatt fokus på netthandel og er i dag en av landets største nettbutikker innen klær, treningstøy og sko.

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vert kunde i mange år og er…

Vert kunde i mange år og er storfornøyd. Dere må aldri legge ned. Litt trege på levering men alt i alt 10 av 10👍👍.

25. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding😀 Vi lover å jobbe med å levere enda raskere😉

Godt utvalg

Godt utvalg, gode priser. Alltid bra tilbud. Rask og presis forsendelse. Aldri noe tull. Topp service!

12. maaliskuuta 2024

Tusen takk! Det var hyggelig å høre😀

Synes det HÅRREISENDE at dere tar 49 kr…

Synes det HÅRREISENDE at dere tar 49 kr i fakturagebyr!!!!
Faktura kan sendes gratis på Epost. Alle andre gjør jo det. Eks Zalando, Zavanna, Skoringen, Footway

6. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Hei. Beklager at du opplever det på den måten. Vi fokuserer på å tilby merkevarer til lavest mulig priser. For å få til dette må vi dessverre dekke noen av kostnadene forbundet fakturering. Det er ikke papir og porto som utgjør denne kostnaden, men systemer og ressurser. Og husk at dette gebyret enkelt kan unngås ved å velge en av våre andre betalingsalternativer.

Fantastisk service ,selv om vi kom inn…

Fantastisk service ,selv om vi kom inn 5 min før stengetid . Hyggelig jente som hjalp oss med å finne sko str
Tusen takk !

23. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Tusen takk for god tilbakemelding! Veldig hyggelig å høre😊

Fikk gavekort til jul

Fikk gavekort til jul. Dro til butikken i Moss fra Langhus. Fant og prøvde klær, men gavekort kan IKKE brukes i butikken????? Kun på nett- dårlig service

13. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Hei. Beklager at du hadde denne kjedelige opplevelsen. Det er riktig at gavekort kjøpt på nett i utgangspunktet kun fungerer i nettbutikken, men vi løser som regel dette manuelt i butikkene våre slik at gavekortene også kan løses inn der. Her har du nok blitt ekspedert av en ekstrahjelp som dessverre ikke har vært klar over dette. Vi har nå tatt en runde internt slik at dette løser seg bedre i fremtiden.

Vil absolutt anbefale denne…

Vil absolutt anbefale denne nettbutikken de sender varer rask rimelige fine produkter og kvalitet. Tommel opp 👍🎁

18. joulukuuta 2023

Mye bra

Mye bra. Bra tilbud. Supert.

9. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding😀

Rask levering, og iht bestilling.

Rask levering, og iht bestilling. Kun positiv erfaring fra første handel med "Sportsmann".

25. marraskuuta 2023

Tungvinvint utsjekking

Veldig tungvint utsjekking, måtte fylle inn navn og adresse flere ganger.

28. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Hei, og takk for tilbakemeldingen. Avhengig av hvilken betaligsmåte du velger, skal det være tilstrekkelig å fylle inn enten telefonnummer, eller e-post og postnummer for å hente resten av de nødvendige opplysningene. Kun i enkelte tilfeller må kunden fylle inn all informasjonen manuelt, men da kun en gang. Så her har det nok dessverre skjedd en feil underveis. Vi tar en titt, og får håpe det kun var en midlertidig feil😊

Enkelt og bestille,kommer raskt.

Enkelt og bestille,kommer raskt.
Lett og returnere.
Raskt svar fra kundeservice hvis det er noe man trenger hjelp med(mail).
Bra priser.

26. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Tusen takk for tilbakemeldingen! Det var hyggelig å høre😊

helt ok til jeg skulle sjekke ut

helt ok til jeg skulle sjekke ut. Jeg fikk ikke gjort det fordi datoen var skrevet feil prøvde flere ganger men det var jo helt umulig . Men etter mye om og men gikk det til slutt jeg vet nå hvorfor det blir lenge til neste gang jeg bestiller noe ikke bra synes jeg .

9. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Hei. Takk for tilbakemeldingen. Vi tar dette videre med leverandøren av kassa i nettbutikken. Datoformat skal jo selvfølgelig ikke by på problemer😊

Misvisende farger

For andre gang har jeg kjøpt en dunkåpe der fargen på deres bilder er totalt misvisende i forhold til den du får.

7. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Hei, det var synd. Vi har høyt fokus på bildekvalitet og fargegjengivelse, men en sjelden gang kan det dessverre bli nyanseforskjeller. Dette kan skyldes at leverandøren leverer i andre nyanser enn det som er fotografert, eller at vi har gjort en glipp i bildebehandlingen. Bi beklager at du har opplevd dette.

Betale for å få faktura

Betale 49kr for å få faktura er unødvendig. Det er mange steder man kan få faktura uten ekstra betaling. Dette er for dårlig!

4. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Hei. Takk for tilbakemeldingen. Fakturagebyret dekker kun våre kostnader forbundet med faktureringen, men det er oppe til vurdering om vi kan kutte dette.

Ikke imponert

Supert at jeg fikk en rabattkode på kr 100,- da de var utsolgt for varen jeg skulle bytte i en annen størrelse. Noe som ikke var fullt så positivt var at de tok kr 69,- i adm.gebyr når de skulle returnere pengene for varen jeg skulle bytte + at jeg måtte betale frakt når jeg sendte varen i retur. Når jeg skulle bestille en ny vare måtte jeg i tillegg betale kr 99,- i frakt. Blir nok å handle et annet sted neste gang, for dette ble til slutt veldig kostbart.

26. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Hei. Her har det nok skjedd en feil. Du skal ikke betale noe adm. gebyr, så ta gjerne kontakt med kundeservice slik at du får tilbake pengene👍

Frakt

Lett å finne frem til produkter med filteret. MEN- dere har altfor høy beløpsgrense for fri frakt! I tillegg er fraktavgiften høyere enn hos mange andre nettbutikker uavhengig av transportør. Stiller meg undrende til dette.

24. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Hei, og takk for tilbakemeldingen. Fraktgrensen er noe vi vurderer fortløpende. Vi fokuserer på å ha så lave produktpriser som mulig. Så for å unngå å måtte øke prisene på hvert produkt med noen kroner, har vi valgt å ta litt betalt for frakten. Takk for innspill. Det hjelper oss med vurderingen videre👍