Jeg bestilte 2 t-skjorter, men fant ut at jeg trengte 1 til. Ringte kundeservice og møtte på den hyggeligste damen som ordnet det. Så får 5 stjerner pga den super hyggelige damen. T-skjortene kom ila... Näytä lisää
Du blir automatisk påmeldt spam på både SMS og e-post og det tas åpenbart ikke hensyn til at du ikke ønsker å motta markedsføring. Hjelper ikke å krysse seg ut av slikt ved bestilling. I tillegg... Näytä lisää
Fikk faktura i dag på 387kr for en vare som i utgangspunktet kostet 249kr. Jeg var klar over 89kr i frakt, men i tillegg kom fakturagebyr på 29kr (den kom som e-post, ikke papir) og 20kr i rente ford... Näytä lisää
Sportmann AS ble grunnlagt allerede i 1974 og har drevet med distansehandel i over 45 år. Siden årtusenskiftet har vi hatt fokus på netthandel og er i dag en av landets største nettbutikker innen klær, treningstøy og sko.
Rosenborgveien 8, 1630, Gamle Fredrikstad, Norja
- 69 300 605
- kundeservice@sportmann.no
- www.sportmann.no
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Dette gjelder bestillingsprosessen
Dette gjelder bestillingsprosessen. Ved alternative betalingsløsninger sto det ingenting om priser for de ulike valgene. Så jeg klikket på betaling etter 14 dager. Først da betalingen og bestillingen var gjennomført kom det opp 49kr i fakturagebyr. Utrolig dårlig! Dette må informeres om mener jeg. Spesielt i disse juletider ved juleshopping hvor alle kroner betyr mye!

Enkel og ryddig handel
Handlet en dunjakke/kåpe tidligere.Kom raskt og ble brukt i går og sto til forventning😁Sendte inn en ny bestilling i dag og har samme gode forventning. Bestilling og betaling er enkelt, ryddigt og problemfritt. Anbefaler Sportmann på det varmeste

Vi er meget fornøyd!
Vi har handlet sko og klær herfra i mange år og vært like fornøyd med varene hver gang.
Kort leveringstid og topp kundeservice eŕ det vi erfarer.

Vastaus yritykseltä Sportmann AS
Alltid til å stole på kjøpet og ikke…
Alltid til å stole på kjøpet og ikke noe problem ved bytte av vare

Forventet en Olivengrønn parka
Forventet en Olivengrønn parka, men fargen var helt annerledes enn på bilde så skuffelsen var stor da jeg så den var mørk grønn. Valgte da og bytte til marine blå.

Seriøs nettbutikk
Har handler her i årevis. Alltid god opplevelse ved bestilling. Ingen problemer ved retur. Kjapp levering. Opplever bedriften som veldig seriøs.

OBS!
Første gang jeg handler her, og det er elendig service og lang leveringstid.
Bestilte vinterpakken x2 og en joggebukse til barn.
Litt over en uke senere får jeg beskjed om og hente pakken min, når jeg henter den viser det seg at de kun har sendt meg joggebuksen, men på forsendelsen står det at alt er sendt. Dette er også blitt betalt på forhånd, så her føler jeg meg svindlet. Så her vil jeg advare andre så de ikke opplever det samme som meg..

Forferdelig dårlig service
Forferdelig dårlig service.
Fått pengene sine, men sender ikke varene som er blitt bestilt. Sendte kun det ene som var billigst, som er blitt bestilt av 3 varer. Elendig. Og ikke svarer de på mail her. Blitt svindlet og lurt. Styr unna.

Vastaus yritykseltä Sportmann AS
Jeg har mottatt en ny dunkåpe idag
Jeg har mottatt en ny dunkåpe idag, Jan Mayen i rust. Den var på salg til 1499, 50% avslag og jeg var veldig spent på den. Må si at den er veldig fin! 🤩 Gleder meg til å bruke den i vinter.
På nettsiden sto det at den kom på lager 01.10, og jeg har altså mottatt den 27.09, så det var også mer enn forventet.
Jeg har bestilt både klær og sko fra Sportmann flere ganger før, og har aldri blitt skuffet. Hellet vil ha det til at jeg aldri har måttet returnere noe, så hvor gode dere er på det vet jeg ikke. Men det må jo bety at dere er gode på å beskrive vare og størrelse.

Vastaus yritykseltä Sportmann AS
Jeg kjøpte noen t-skjorter til min sønn, de var alt for store. Returnerte de 22.7.24, men har fortsatt ikke fått tilbakebetalt.
Mangel på retur av penger for returnerte varer som ikke passet.

Over 2 ukers leveringstid
2 uker siden bestilling, og ingen varer er sendt!

Vastaus yritykseltä Sportmann AS
Veldig dårlige sko og dårlig service
Veldig dårlige sko og dårlig service . Styr unna. Og for all del ikke bruk kjøpe konto. Jeg har nå betalt det skoene koster men må fortsatt betale i 4mndr til og da kommer jo skoene på nesten 2000 dyrere enn det de kosta. Jeg skal aldri kjøpe sko fra de lengre

Uproblematisk retur av vare
Jeg var dessverre ikke fornøyd med produktet jeg kjøpte.
Men returen og påfølgende refusjon av pengene gikk 100% knirkefritt. Derfor gir jeg de likevel topp score.
Erfaringen viser at det er trygt å kjøpe hos de, selv om det skulle vise seg at du ikke er helt fornøyd med varen du fikk.

Fast kunde i mange år
Fast kunde i mange år
Fornøyd med utvalg og det er rask levering.
Er fornøyd med hver handel.
Dritt og bestille måtte skrive e-post…
Dritt og bestille måtte skrive e-post 40 ganger enda jeg var logget inn.
Og dyrt basic joggebukse har dobblet seg i pris på 2 år

Vastaus yritykseltä Sportmann AS
Fikk ikke betalt med kort/vipps
Fikk ikke betalt med kort/vipps. Måtte dermed ut med 49 kroner i fakturagebyr, som ikke var opplyst om i kjøpsbildet.

Vastaus yritykseltä Sportmann AS
Stort utvalg og kjapp kundeservice
Stort utvalg.
Passer ikke produktet, så er det enkelt å returnere.
Rask behandlingstid

Treg levering
Grei nettbutikk, men at det går over 9 dager fra kjøpstidspunktet til varen pakkes og sendes er langt over hva som forventes.

Vastaus yritykseltä Sportmann AS
Jeg har handlet med før,og jeg har ett…
Jeg har handlet med før,og jeg har ett flott samarbeid.
Men det er noen år siden.