SparePart.dk Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Jeg bestilte den 19/06/2025 en Samsung Galaxy S20 Ultra skærm hos SparePart.dk til 1.899 kr. GLS forsøgte levering og lagde pakken i pakkeshop i Brabrand, men kort efter blev jeg frihedsberøv... Näytä lisää

God service. Hurtigt svar. Dele jeg har købt der har altid levet op til forventningen. Altid min go to side når jeg mangler dele til IPhone, IPad og jeg fandt ud af at de også har dele til Nintendo Sw... Näytä lisää

Hold da op en professionel indpakning. Bestilte et iPad panzerglass, som oven i købet var til den fornuftigste pris. Selve kassen til panzerglasset var pakket ind i massiv bobleplast så det ikke ku... Näytä lisää

Bedre kundeservice kan man ikke finde. Jeg købte en iPhone 7 skærm, som desværre viste sig at være defekt. Straks jeg kontaktede Sparepart fik jeg tilsendt en ny skærm samt returlabel til den de... Näytä lisää

1. Puhelintarvikekauppa
  2. Akku- ja paristokauppa
  3. Matkapuhelinkauppa
  4. Elektroniikan komponentit ja tarvikkeet

Tietoja yrityksestä SparePart.dk

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Vi har siden 2003 specialiseret os i at sælge Mobil Reservedele såsom, LCD Displays / Skærme, Skruer, Antenner, Vibratordele, Knapper, Højtalere, Batterier, flexkabler og meget andet til mobiltelefoner og tablets. Vi har alt i reservedele til iPhone, iPod, iPad, Nokia, HTC, Sony Ericsson, Samsung, LG og andre mærker. Vi forhandler også det nødvendige værktøj, du behøver til at udføre reparationer.

Udover reservedele sælger vi et bredt udvalg af Mobil Tilbehør såsom Bluetooth Headsets, Tasker, Covers, Opladere, Data Kabler, Hukommelses kort, Skærmbeskyttelse som PanzerGlass, Kristall Nano og meget andet.

Levering fra dag til dag. Varer på lager kan forventes sendt samme dag med Post Danmark, hvis de er bestilt inden kl. 17.15 mandag til fredag.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Levering

Jeg har tidligere anvendt teknikdele og jeg må sige, at jeg ærgrer at jeg ikke havde fundet spareparts noget før.

Langt hurtigere levering, bedre priser og de reagere faktisk på dine mails.

Jeg fik lavet to levering adskilt, men jeg fik dem sendt på én gang i samme boks.

2. tammikuuta 2023

Perfekt forhandler til hobby

Jeg reparerer telefoner som hobby og for venner mm - og jeg er blevet fast kunde. Service er i top, support på mail og hurtig levering. De leverer hvad de lover.
jeg har købt flere skærme, batterier, skærmbeskyttelse og andre diverse dele til mine telefoner og til bekendtes telefoner og alt har altid virket som det skulle - og til en fair pris. Jeg kan klart anbefale deres support og jeg er sikker på hvis der ligepludselig dukker en fejl op på deres produkt, at de vil uden bøvl ordne sagen. Nu hvor jeg er fast kunde, får jeg også rabat - hvilket er rigtig fedt og giver en lyst til at fortsat handle hos dem, da det viser de tænker på deres kunder.

2. lokakuuta 2022

all good

I wrote comment to my order, and they did read this and made it happen. It was a joke and I hope they laughed too.
Delivery and part itself were very good 5 stars.

8. syyskuuta 2022

Dårlige kvalitet

Det originale batteri til min iPad var begyndt at blive dårligt efter nogle år på bagen og derved ønsker jeg det skiftet. Jeg bestiller et nyt batteri igennems spareparts og modtaget det nogle dage senere.
Efter installationen opdagere jeg at iPadden ikke kunne oplade, den viste opladnings ikonet og det så ud som om iPadden opladte, men efter nogle timer i opladeren faldt batteri procenten fra 37% ned til 24% og helt ned til 1%.
Her skiftede jeg til en kraftigere opladere ( en Mac ladere) som viste sig at være det eneste der var kraftigt nok til at oplade det nye batteri. ( Alle ladere var original Apple)

Jeg henvender mig til spareparts og får tilsendt et nyt batteri som jeg får forklaret var blevet gennem testet for fejl.
Efter at skifte til det nye testet batteri kan iPad’en nu godt oplade men genstarter hver gang den stiger blot 1% i strøm, desuden så står der at batteriet er på f.eks 78% og når man sætter den til ladning viser den efterfølgende 74% og dette skiftet hele tiden når du tager den til og fra ladning.
Jeg henvender mig nu igen til spareparts som ender med at returnere mine penge mod at få de defekte batterier retur.

Alt i alt et ærlige oplevelse med deres produkter som ikke virker optimalt så her vil jeg kraftigt opfordre til at lade være med at købe tablet batterier. Nu står jeg med en iPad uden batteri overhovedet.

Dog kan der ikke klages over deres kundeservice som virket til at forsøge at finde en løsning på problemerne.

21. kesäkuuta 2022

Anmeldelse af reklamation

I får lige en ny anmeldelse fra mit, denne gang på jeres service ved reklamation. Købte nyt batteri til Macbook Air tidligere. Efter 3 mdr. holder det op med at virke. Aftaler med Sparepart at jeg køber endnu et batteri og sender det defekte, da jeg ikke kan undvære det. Det nye er ca. 100 kr billigere end det gamle.

Får det nye og returnerer det defekte. 2 dage senere modtager jeg refundering. På den gamle og dyrere pris inklusiv fragten dengang. Det har jeg godt nok ikke oplevet før. En kæmpe kardou for jeres service og endnu engang, den er altså unik i dagens dk.

18. toukokuuta 2022