Jeg bestilte den 19/06/2025 en Samsung Galaxy S20 Ultra skærm hos SparePart.dk til 1.899 kr. GLS forsøgte levering og lagde pakken i pakkeshop i Brabrand, men kort efter blev jeg frihedsberøv... Näytä lisää
God service. Hurtigt svar. Dele jeg har købt der har altid levet op til forventningen. Altid min go to side når jeg mangler dele til IPhone, IPad og jeg fandt ud af at de også har dele til Nintendo Sw... Näytä lisää
Hold da op en professionel indpakning. Bestilte et iPad panzerglass, som oven i købet var til den fornuftigste pris. Selve kassen til panzerglasset var pakket ind i massiv bobleplast så det ikke ku... Näytä lisää
Bedre kundeservice kan man ikke finde. Jeg købte en iPhone 7 skærm, som desværre viste sig at være defekt. Straks jeg kontaktede Sparepart fik jeg tilsendt en ny skærm samt returlabel til den de... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Vi har siden 2003 specialiseret os i at sælge Mobil Reservedele såsom, LCD Displays / Skærme, Skruer, Antenner, Vibratordele, Knapper, Højtalere, Batterier, flexkabler og meget andet til mobiltelefoner og tablets. Vi har alt i reservedele til iPhone, iPod, iPad, Nokia, HTC, Sony Ericsson, Samsung, LG og andre mærker. Vi forhandler også det nødvendige værktøj, du behøver til at udføre reparationer.
Udover reservedele sælger vi et bredt udvalg af Mobil Tilbehør såsom Bluetooth Headsets, Tasker, Covers, Opladere, Data Kabler, Hukommelses kort, Skærmbeskyttelse som PanzerGlass, Kristall Nano og meget andet.
Levering fra dag til dag. Varer på lager kan forventes sendt samme dag med Post Danmark, hvis de er bestilt inden kl. 17.15 mandag til fredag.
Skovvej 2E, 5610, Assens, Yhdysvallat
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Bedste service!
Hurtig afhentning hos virksomheden og god kvalitet
Bestilte et trackpad kabel til min MacBook pro torsdag eftermiddag. Pakken ankom dagen efter og nu kører computeren igen. Helt kanon👍🏼
Virkelig flinke. Bestilte skærm til afhentning i Assens. Medarbejderen var super flink og fik også hjulpet med lidt skærmtape! 1000 tak! Jeg shopper reservedele her fremover :-)
Helt ekstrem god service.
Varen kom hurtigt, kundeservice er også i top.
Ingen mangler her!
Har købt 2 stk. batterier til vores MacBook Pro og det var en stor fornøjelse at se de virker.
Min mand havde købt et batteri fra en anden leverandør som ikke virkede og han fik sendt yderligere et som hellere ikke virkede, så købte jeg først et batteri fra SparePart til min pc'er og det virkede og så købte jeg et til min mands pc'er og det virkede også.
Så superdupper og meget hurtig levering.
Uhyggeligt hurtig levering, virkelig mange webshops som kunne lære af jer.
Tak for god service igennem flere bestillinger.
Hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet - gode produkter og gode priser
Bestilte Mac oplader og fik den næste dag, uden fejl og mangler. Nem og hurtigt!
Jeg har handlet der et par gange nu, og oplevelsen har været lige positiv hver gang.
De har rigtig billige priser, varerne lander dagen efter de er bestilt, så meget mere kan man vist ikke forlange.
Desuden hurtig ordrebekræftelse samt track & trace.
Min allerbedste anbefaling til dette firma
I received 2 batteries for my iphone from this eshop,first one lasted 1 one week and the other one died after 3 days
Suveræn service. Lynhurtig levering af kvalitetsvarer, til gode priser.
Hurtig levering, kom dagen efter! Bestilte nyt batteri til macbook. Der medfølger både værktøjer og manual, hvilket gjorde det langt nemmere at finde ud af.
God oplevelse!
Everything about the process has been well above my expectations with a low price, fast shipping and nice product 💪 10/10 would buy from here again :-)
Bestilte kl. 18 og havde det 12.30 dagen efter til Post Nord nærboks. Er meget overrasket over det kan gå så hurtigt..
Super Customer services and the product is really good quality compare to other supplier i hop to have long term business with them
Købt nyt batteri til min mac. Kom hurtigt (dagen efter) og med inkluderet værktøj. Ingen issues overhovedet :D
God kundeservice ifm. reklamation.
Bestilte en skærm til IPhone som pludselig gik i sort. Kontaktede Sparepart via mail og modtog hurtig returlabel (dog til print - derfor 4 i stedet for 5 stjerner). Modtog efter kort tid kreditnota.
Superfin service.
Jeg missede fristen for at hente min pakke, så den blev returneret fra pakkeshoppen - min fejl. Henvendte mig til Sparepart og fik den gensendt kort efter - uden beregning.
Det er sgu god service.
Og varen var selvfølgelig i orden.
Mega fine covers og gode priser. Hurtig levering ;)