Trotts att jag fick en defekt sänggavel levererad är jag toppen nöjd! Underbar personal som är så hjälpsamma och underbart trevliga! Inga problem att lösa en ny med allt där emellan, så smidigt och så... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sover så bra att jag känner jag sjunker in och släpper min kropp utan motstånd och faller i sömn inom 10-15 minuter bara! Madressen anpassar sig så bra min vikt och kropps form och återställer sig näs... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bra hjälp vid visning. Bra kvalitet på sängen. En mindre bra detalj var att sängen inte ansågs slutbetald när vi hade betalat hela det belopp som fanns på avtalet. Priset hade höjts med 5 000:- och vi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Från första möte med säljarna till dess sången stod färdigmonterad hemma, har det varit en sann glädje. Trevligt bemötande, bra information hela vägen fram till leverans, enligt tidplan. Smidigt och e... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Yrityksen kirjoittama

Torpavallsgatan 4, 416 73, Göteborg, Kålltorp, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Mycket trevligt och hjälpsamt bemötande av personalen.

Vastaus yritykseltä SOVA - Torpavallen
Väldigt bra bemötande i telefonen och i butiken.....super
Vi är verkligen nöjda o sover riktigt gott på våra nya bäddmadrasser.
Mvh Gunnar o Junis Karlsson

Vastaus yritykseltä SOVA - Torpavallen
Fantastiskt bra service av säljare Love på butiken Torpavallen. Även leveransen gick galant. Jag är mycket nöjd med både service och säng.

Vastaus yritykseltä SOVA - Torpavallen
Jag är nöjd med sängen som jag köpte.
Stoppningen och fjädringen är lagom,
Den är skön att sova i.
Få sängen levererad hem till dörren, till nedsatt pris också är ju bra.

Vastaus yritykseltä SOVA - Torpavallen
Fantastisk service, Lowe kunde sin grej med att hitta säng åt oss!

Vastaus yritykseltä SOVA - Torpavallen
Super bra säng, grymt bemötande och hjälp både att hitta säng och frågor under transport.
Litet minus med kalla sidan på bädd madrassen, madrasskyddet glider runt väldigt mycket. (Ekens)