Ett stort tack till Arielle som tog väl hand om oss när vi skulle köpa säng. Att kunna boka upp en tid då man får en bra genomgång av alternativen och samtidigt kunna provligga i lugn och ro var ett v... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag är väldigt nöjd med mitt sängköp. Jag har länge letat efter en säng som ger bra stöd och behåller sin form utan att påverkas av kroppsvärmen. Sedan jag började sova i den har jag inte längre samma... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag fick min bäddmadrass som var bomull på ena sidan och ull på andra, i februari 2026. Det var bra gjort men det kändes inte så skönt när jag skulle använda den för första gången och inte heller känd... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Trevlig kunnig personal som verkligen hjälpte mig att välja rätt säng. Leveransen fungerade också väldigt bra med trevliga transportörer som skötte leveransen utmärkt. Inbärning, uppackning, montering... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Yrityksen kirjoittama

Herrestavägen 30, 177 38, Järfälla, Barkarby, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä SOVA - Barkarby
Allt var bra. Upplevelse. Sängen.
Men att vänta 6-7 veckor var hemskt. Men underbart när man fick sägnen.

Vastaus yritykseltä SOVA - Barkarby
Riktigt dåligt. Fel varor ett antal gånger, dålig attityd. Aldrig mer.

Vastaus yritykseltä SOVA - Barkarby
Bra och kunnig kille som hjälpte oss hitta det vi ville ha.

Vastaus yritykseltä SOVA - Barkarby
Jag avråder er inte köpa från sova i Barkby, det kommer efter köpet dolda avgifter, inget återköp garanti, dem säger saker och ting som inte stämmer bara för att sälja sägen, dåligt otryggt affär aldrig mer köper från er.

Vastaus yritykseltä SOVA - Barkarby
Expediten var väldigt tillmötesgående och gjorde allt för att jag skulle bli nöjd. Sängen var i dyraste laget men jag sover skönt i den☺️ Killarna som levererade, installerade och tog hand om avfallet var oerhört lyhörda och serviceminded.

Vastaus yritykseltä SOVA - Barkarby
Hela upplevelsen var bra. Jag fick hjälp av Sean på Sova Barkarby, han var kunnig, professionell och hjälpte mig att välja den perfekta sängen utifrån mina behov och krav. Därför vill jag varmt rekommendera Sean och Sova Barkarby!

Vastaus yritykseltä SOVA - Barkarby
Trevligt bemötande, bra produkter, god kunskap och bra leverans!

Vastaus yritykseltä SOVA - Barkarby
Felköp av madrass. Troligen vårat eget fel. Väl bemött i butiken. Men madrassen är väldigt hård!!!

Vastaus yritykseltä SOVA - Barkarby
Handla inte här. Varnar alla för en viss aggressiv säljare som lägger på dolda avgifter efter resans gång i Barkarbybutiken. En mycket olämplig och hotfull säljare som företaget måste plocka bort. Kommer aldrig någonsin handla här igen. Avråder alla från det här oseriösa företaget

Vastaus yritykseltä SOVA - Barkarby
Jättenöjd! Trevlig säljare och smidigt med leveransen!
Sängen är även den helt otrolig, och inte sovit såhär bra tidigare.

Vastaus yritykseltä SOVA - Barkarby
Bra service med leverans i tid till butik

Vastaus yritykseltä SOVA - Barkarby
Dåligt mottagande när vi skulle hämta ut beställt lakan som inte fanns hemma. Sängen var sent levererad med 2 veckor.
Mittbenet ”stödben ” för 140 säng matchade inte köpta ben, dåligt att inte ha koll på viktiga detaljer och vi åker flera gånger till butik. Inte så nöjd med tanke på priset.

Vastaus yritykseltä SOVA - Barkarby
Kunnig och trevlig personal. Butiken hade många olika sängar att välja på.