Ensinnäkin antaisin nolla tähteä jos…
Ensinnäkin antaisin nolla tähteä jos mahdollista. Tämän yrityksen niin sanottu lisäarvoa on negatiivinen. Lomallamme Espanjassa lokakuun alussa 2024 alkoi erittäin kovat selkäkivut, jotka seuraavan kolmen kuukauden aikana paljastuivat hermoperäisiksi. Ainoa mitä SOS Iinternational onnistui tekemään, oli viivyttää erikoislääkärikäyntiä 4 viikkoa milloin milläkin verukkeella!!! Vihdoin pyysivät minua itse varaamaan kun hermostuin ja se onnistui helposti 24h sisällä. Episodin alkuun kuului myös se, että sulkivat tapauksen minulle kertomatta, kun yleislääkäri (antoi myös lähetteen erikoislääkärille) määräsi kipulääkkeitä, jotka hetkiseksi helpottivat tilannetta - SOS yhteyshenkilö siis puhelussa päätti ettei yleislääkärin lähetettä ole tarve noudattaa. Millähän koulutuksella tämäkin päätös tehtiin?
Välttäkää siis mahdollisuuksienne mukaan SOSin käyttöä ja Lähi-Tapiolalle sellaiset terveiset, että olisi syytä tarkentaa pelisääntöjä SOSin kanssa - ellei sitten ole vakuutusyrityksen etujen mukaista tietoisesti viivyttää/hankaloittaa avun saantia 🤔(vakuutusehtojen vastaisesti)