Havde fået en parkeringsskade, fik den anmeldt og fandt dog ud af at man godt kan bruge sit eget værksted, i stedet for de to forslag, som forsikringen tilbyder. Men da alt var udfyldt, ringede værks... Näytä lisää
Yritys on vastannut
En bil kører op i mig, og min cykel beskadiges. Jeg får ikke just hjælp, da cykel ikke har noget med bilen at gøre. Jeg skal kontakte modpartens forsikring mht cyklen. Ikke tilfredsstillende, nå... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tusinde tak til Michael for en særdeles behagelig telefonsamtale i dag. Vi havde aftalt at gennemgå alle mine forsikringer. Aldrig har jeg følt mig så godt behandlet. 👍👏 Jeg følte mig hørt og forst... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Meget hurtig ekspedition 😊 Som et lille minus skal nævnes at det er meget besværligt at komme frem til stedet hvor skaden skal anmeldes (hunde sygeforsikring)
Forsikringsselskabet Privatsikring A/S har indgået et samarbejde med Lokale Pengeinstitutter om tegning af forsikringer til både private og erhvervskunder. Det betyder, bankforretninger og forsikringer kan ordnes fra det samme sted. Pengeinstituttet tager sig af selve tegningen, og Privatsikring ordner skadebehandlingen og alt det forsikringstekniske.
Yrityksen kirjoittama

Midtermolen 7, DK-2100, København Ø, Tanska
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Meget hurtig ekspedition 😊
Meget dårlig oplevelse med overslag på arbejde og tilbud fra tredjepart udpeget af Privatsikring.

Vastaus yritykseltä Privatsikring
Privat Sikring afviser skade helt uden saglig grund eller tager kontakt og drøfter sagen. så tænk jer om inden bruger dem

Vastaus yritykseltä Privatsikring
Fra jeg ringede, til skaden var fixet, var der gået ca en uge. 👌👌👌

Vastaus yritykseltä Privatsikring
Hurtig tilbagemelding og en fair vurdering af anmeldte skade.

Vastaus yritykseltä Privatsikring
jeg fik repareret min rude ved Søren godt arbejde og forsikringen betalte går jeg ud fra

Vastaus yritykseltä Privatsikring
Men da alt var udfyldt, ringede værkstedet (Toyota) inden for en halv time, og så blev der aftalt tid, de klarede det hele med Privatsikring, så alt er godt. Så også stor ros til Bil&Co.

Vastaus yritykseltä Privatsikring
Jeg skal kontakte modpartens forsikring mht cyklen.
Ikke tilfredsstillende, når jeg selv skal undersøge og kontakte om cyklen.
Jeg tog på værksted, og min bil skulle videre til skadecenter.
Egentlig fik jeg ingen hjælp fra Privatsikring.

Vastaus yritykseltä Privatsikring
Det var for mig vigtigt der var et vidne der så ulykken. Dernæst var min mekaniker dygtig til at anmelde skaden og derefter reparere skaden. Privat Sikring har stået for resten til UG
Mvh Bjarne

Vastaus yritykseltä Privatsikring
Perfekt behandling, og ikke mindst hurtigt.
Vigtigt for mig.

Vastaus yritykseltä Privatsikring
Anmeldte skade på vores hundeforsikring torsdag aften. Fredag morgen var skaden behandlet og pengene sendt afsted. Super service :)

Vastaus yritykseltä Privatsikring
Smidig og hurtig ekspedition. Godt samarbejde med håndværkerne som skulle udbedre skaden.

Vastaus yritykseltä Privatsikring
Vi kan IKKE anbefale Privatsikring.
Vi har alle vores forsikringer hos dem og har derfor været loyale kunder i mange år. Alligevel oplever vi nu, for første gang hvor vi faktisk har brug for vores rejseforsikring, en meget skuffende behandling.
Vores søn blev syg på sin skiferie og måtte derfor rejse hjem. Vi havde derfor forventet, at forsikringen ville dække den ødelagte ferie, så han kunne få mulighed for at komme på ski igen på et senere tidspunkt.
I stedet vælger Privatsikring kun at erstatte én dag af rejsen, fordi rejsen blev afbrudt, da vi valgte at få vores søn hjem, så han kunne være syg og komme sig herhjemme.
Det virker meget urimeligt, at man som kunde bliver stillet dårligere, fordi man vælger at tage hjem ved sygdom frem for at blive liggende syg på ferien.
Det giver os desværre ikke meget tillid til værdien af en rejseforsikring hos Privatsikring.

Vastaus yritykseltä Privatsikring
I forbindelse med at jeg har anskaffet mig en ny bil (BMW ix3), har jeg bedt Findforsikring.dk om 3 tilbud på bilforsikring.
Men først kontaktede jeg mit eget selskab Privatsikring og informerede medarbejderen om, at jeg var igang med at indhente tilbud hos andre selskaber. Medarbejderen gav mig en årlig præmie på kr. 14.870 og sagde, at hvis nu de øvrige tilbud var et par hundrede billigere, så måtte jeg gerne lige ringe, så ville han checke med chefen om ikke, Privatsikring kunne matche.
Jeg fik tilbud fra ikke 3 men 4 andre selskaber og alle - ALLE - var billigere end Privatsikring. Ikke bare et par hundrede men op til kr. 6.000 om året - samtidigt med at selvrisikoen for glasskader, Bilkabuler etc. er op til 30 % lavere.
I dag har jeg ringet til en venlig medarbejder for at fortælle ham, at det ikke bliver Privatsikring, der får min forsikring. Med det samme gik han et par tusinde ned i årlig præmie. Men jeg kunne så fortælle ham, at det slet ikke er tilstrækkeligt - min gode svoger har en bil af samme mærke, type og årgang, og han betaler kr. 7750,- om året i præmie. Han bor i Storkøbenhavn og jeg i Aalborg, så med udgangspunkt i geografien er der ikke nogen særlig grund til, at hans forsikring skal være billigere.
Jeg er skuffet.
Ikke over Privatsikring - de gør det grådige forsikringsfirmaer skal = tjene penge til aktionærerne. Nej, jeg er skuffet over, at jeg som kunde i Privatsikring i 42 år har betalt uden jævnligt at få sammenlignet mine forsikringer med bedre tilbud.
Men nu er det slut!
FDMs markant bedre tilbud gør, at jeg nu tager på en ekstra tur om året til Sri Lanka eller Madeira stedet for at jeg finansierer Privatsikringchefens tur sydpå.
Mon ikke jeg skal lade FDM gennemgå resten af min forsikringsportefølje?
Og så har vi da noget at snakke om ved middagsselskaberne fremover ….

Vastaus yritykseltä Privatsikring
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.