Kaikki meni todella sujuvasti ja hyvin…
Kaikki meni todella sujuvasti ja hyvin ja oli ihanaa, että rikkinäisen jalan kanssa vieraassa maassa ei tarvinnut miettiä vielä uusia käytännön järjestelyjä.

Vastaus yritykseltä SOS International
SOS International er en af Nordens førende assistanceorganisationer. Fra vores alarmcentraler i Danmark, Sverige, Norge og Finland yder vi akut personlig assistance overalt i verden.
Arne Jacobsens Allé 7, 2300 , København S, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 93 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä SOS International
Selkeä, nopea sekä informatiivinen apu. Minuun oltiin yhteyksissä, minun yhteydenottoihin reagoitiin nopeasti. Jopa suomen lääkäri soitti selostaakseen tilanteen suomeksi, joka huomattavasti paransi ymmärrettävyyttä.

Vastaus yritykseltä SOS International
Sairastuin espanjassa, menin kiireesti quironin sairaalaan, minut otettiin heti sisään ja sain hyvää hoitoa, en vielä kolmantenakaan päivänä saanut maksusitoumusta joten jouduin vaihtamaan kaupungin sairaalaan, en edes tiennyt sos olemassaolosta ja turha välikäsihän se onkin, lähettivät turhia tekstiviestejä joihin ei voi vastata, nenämahaletkun vuoksi puhuminen hankalaa, en siis suosittele, enkä näe tässä palvelussa kuin yhden välikäden lisää joku keksinyt bisneksen ihmisten hädästä, nyt etsin uutta vakuutusta jossa tätä sos välikättä ei ole ja jos en löydä en ota vakuutusta, suosittelen muidenkin tekevän samoin

Vastaus yritykseltä SOS International
Ensinnäkin antaisin nolla tähteä jos mahdollista. Tämän yrityksen niin sanottu lisäarvoa on negatiivinen. Lomallamme Espanjassa lokakuun alussa 2024 alkoi erittäin kovat selkäkivut, jotka seuraavan kolmen kuukauden aikana paljastuivat hermoperäisiksi. Ainoa mitä SOS Iinternational onnistui tekemään, oli viivyttää erikoislääkärikäyntiä 4 viikkoa milloin milläkin verukkeella!!! Vihdoin pyysivät minua itse varaamaan kun hermostuin ja se onnistui helposti 24h sisällä. Episodin alkuun kuului myös se, että sulkivat tapauksen minulle kertomatta, kun yleislääkäri (antoi myös lähetteen erikoislääkärille) määräsi kipulääkkeitä, jotka hetkiseksi helpottivat tilannetta - SOS yhteyshenkilö siis puhelussa päätti ettei yleislääkärin lähetettä ole tarve noudattaa. Millähän koulutuksella tämäkin päätös tehtiin?
Välttäkää siis mahdollisuuksienne mukaan SOSin käyttöä ja Lähi-Tapiolalle sellaiset terveiset, että olisi syytä tarkentaa pelisääntöjä SOSin kanssa - ellei sitten ole vakuutusyrityksen etujen mukaista tietoisesti viivyttää/hankaloittaa avun saantia 🤔(vakuutusehtojen vastaisesti)
Aivan loistavaa apua ja palvelua suomeksi. Vasen jalkapöytä murtui lomalla ja saamani apu SOS Internationalilta oli täydellistä. Kävin sairaalassa kuvissa ja kipsattavana lomakohteessa ja hoito vielä jatkuu Suomessa, nyt jalka on saapaskipsissä. SOS International järjesti myös tarvittavat muutokset paluulennolle, jotta matkustus murtuneen jalan ja saapaskipsin kanssa onnistui. Niin ystävällisiä ja ihania ihmisiä, kiitos! ❤️🙏🏼
Viimeisenä lomapäivänäni nyrjäytin nilkkani pahasti Sos henkilökunta järjesti sairaalaan vakuutukseni suoralaskutuksen ja hoitoihin pääsyn ensiluokkaisesti. Aamun paluulento kotiin peruuntui mutta ei hätää minulle järjestettiin uusi paluulento ja hotelli kaikki hoitui ensiluokkaisesti. Upeaa palvelua. Lääkärikin soitti useamman kerran ja kertoi vammasta ja miten sen kanssa jatkossa menetellään. Tunsin olevani hyvissä käsissä ja hoidossa jossa minusta välitetään. Isot kiitokset koko tiimille. Mikäli yhteiskunnassa ja yrityksissä kaikki toimisivat samalla tavalla ei olisi ongelmia missään osa-alueella. Vielä kerran Suuret Kiitokset.

Vastaus yritykseltä SOS International
Lavataksi ajoi takaapäin päälleni 17. 2. 2024 Koh Lantalla, kun olin kävelemässä. Spiraalimurtumat kahdessa sääriluussa. Jo ensimmäisestä yhteydenotosta SOS Internationalin kanssa tiesin olevani turvallisissa käsissä. 4 kuukauden aikana 4 vaativaa leikkausta, päivittäiset haavanhoidot yms. Thaimaassa järjestyivät hienosti. Lisäksi paluukuljetus Suomeen erityisine haasteineen onnistui suhteellisen saumattomasti. Olen aina ollut tyytyväinen palveluun, mutta nyt erityisen kiitollinen koko tiimille. Onneksi on SOS International, ilman en olisi pärjännyt.

Vastaus yritykseltä SOS International
Matkalla loukkaantuminen tai sairastuminen ei ole koskaan mukava kokemus. Tätä ikävää tapahtumaa lievittää suuresti se, että potilaan vaiva otetaan tosissaan ja maksusitoumus annetaan nopeasti sairaalaan.
Itse olin matkalla Thaimaassa, jossa hoito on hyvää, mutta myös kallista. Kävin saman vaivan takia sairaalassa monta kertaa koko kuukauden mittaisen matkani aikana. Ensin Hua Hinissä ja sitten Phuketissa. Molemmissa paikoissa luotin Bangkok Hospital -sairaalan palveluihin.
SOS-turvapalvelusta minulle soitettiin monesti. Samoin vakuutusyhtiö Turvan asiantuntijalääkäri oli minuun henkilökohtaisesti yhteydessä useamman kerran ja antoi luvan lomani jatkamiseen sekä muita ohjeita.
Olen kiitollinen siitä, että olen hankkinut itselleni jatkuvan toistaiseksi voimassa olevan matkavakuutuksen. Lähtökiireissä voisi muutoin vakuutuksen ottaminen unohtua.
nimimerkki Kari Finland

Vastaus yritykseltä SOS International
Haaverin satuttua puhelimeen vastattiin saman tien ja sain toimintaohjeet. Sähköpostitse sain vielä lisäohjeita sovitun mukaisesti. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja nopeaa!
Suuri kiitos erittäin nopeasta, toimivasta ja välittävästä palvelusta Sos puolen henkilökunnalle. Erityisesti Sini, Anniina ja Simon jotka hoitivat tapaustani joka sattui Thaimaassa ja kaikista ikävämpään kehon osaan eli päähäni. Asiaani hoidettiin todella välittävästi asiakas edellä. Arvostan. Suuri kiitos.

Vastaus yritykseltä SOS International
Kuljetus lentokentillä sairaalasta kotiin asti kipeän jalan kanssa oli supersuoritus! Kaikki järjestelyt sujuivat nopeasti, turvallisesti ja ystävällisesti. Happy me!

Vastaus yritykseltä SOS International
Putosin tikkailta katon reunasta. 1.12.2023 Espanjassa.
Katkaisin jalkani aika pahasti, mutta olen onnellinen kun ei käynyt pahemmin.
Soittaessani SOS:iin ystävällinen, rauhallinen henkilö otti tietoni ylös ja lupasi hoitaa asiaani. Niin myös tekikin.
Jalkani tulehtui pahasti, leikkausta jouduttiin siirtämään ja sairaalassa olo aikani venyi kolmeen viikkoon. SOS:ista oltiin yhteydessä moneen kertaan ja lääkäri Mikko kertoi tilanteestani hienon rauhallisesti, omalla kielelläni. Kotimatka oli järjestetty viimeistä piirtoa myöden hienosti.
Olen erittäin tyytyväinen henkilökunnan toimintaan. Mieltäni rauhoitti suuresti heidän asiantunteva toimintansa. Mielestäni asioita ei voida hoitaa paremmin kuin tässä tapauksessa he hoitivat.