Sølund - Naturens eget håndværk Arvostelua 425

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Sølund huse havde gode tilbud på brænde forår 26. Vi fik leveret 2 brændetårne af den sødeste og mest hjælpsomme chauffør . 20.02 2026. Vi vil gerne anbefale Sølund huse for de gode priser og meget... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Pavalion projekt. (den dyre model) Montage vejledning er desideret dårlig. Mål på gulv passer ikke Der mangler karme ind. Dør hul meget lav, 1,69m Tårnhul: det kan regne ind ved slag regn. Sid... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Lang, men positiv proces fra tanke til handling - fra første spørgsmål til det sidste, altid hurtige og kompetente svar, som endte op i køb af Mary 8, som til fulde lever op til forventninger om... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Vi modtog i sommeren 2025 et rigtig fint legehus i modellen “Lille Otto”. Vi er rigtig tilfredse med legehuset og ungerne elsker at lege i det. Eneste forlag til optimering kunne være at døren... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Piharakennusten toimittaja
  2. Leirintämökki
  3. Mallitalonäyttely
  4. Leikkipuistolaitteiden toimittaja
  5. Vajanrakentaja

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Sølund Huse er en online og fysisk forretning med udstilling og salg af havehuse, pavilloner, garager, legehuse, redskabshuse mm. Sølund Huse har I alt over 50 huse udstillet. Alle er velkomne store som små"

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

shelter

Jeg købte en shelter, som blev leveret til tiden. Kvaliteten er høj, og det var relativt let at samle. Der manglede nogle plader tagpap, men det løste Sølund hurtigt og vi kunne komme videre rettidigt.

25. toukokuuta 2025

Hej Bo

Tak for din 5 ⭐ anmeldelse.
Den sætte vi stor pris på.
Vi er utrolig glade for at høre at levering gik som den skulle, kvaliteten lever op til det forventede og det var let at samle og vi fik efterleveret det tagpap som manglede, så I kunne blive færdige.

Vi håber at kan hjælpe dig igen en anden gang ☺️

Saanut 3/5 tähteä

Sonja 4 på 13,5 m: for meget krympning (tørrer) og udvidelse (svulmer)

Vi har nu haft vores sonja 4 redskabsrum i nogle år, og valgt 40 mm blokhusbrædder netop for at sikre stabilitet. Men træet har ikke været tørret ordentligt, så der virker og værker, især foran hvor der er en dobbeltdør og en enkeltdør, og brædderne derfor i praksis kun holdes fast i en side. Først skulle vi skære i udhæng fordi rummet ligesom sank sammen og døren ikke kunne dreje under udhænget mere. Så har vi skulle tilpasse dørene løbende fordi de jo kom til at klemme når siderne blev skæve (bygningen står fortsat fint i vater, så det er ikke det der er galt). Nu har vi selv lavet nye døre, således at der er mere plads til at væggene værker uden at det går ud over dørene -det passede fint med at dørene også trængt til udskiftning, der var ikke lavet af kernetræ, så selvom man maler dem så opstår der nemt råd, vinduer er pæne men det betyder også der er (for) mange samlinger hvor vand kan trænge ind. Tilbuddet har nok været for billigt, og det går ud over kvaliteten

23. marraskuuta 2025

Super flotte produkter

Hej Lone

Tak for dine fine ord og at du syntes om vores produkter og udvalg.

Et udmærket website

Et udmærket website
Syntes det er overskueligt at navigere i deres indhold. Mangler dog at de får lidt mere kant og profilerer sig mere fra de andre sådan i ikke bare forsvinder i mængden

Hej Thomas

Tusind tak for din anmeldelse og konstruktive feedback i forhold til vores hjemmeside.
Vi er ved at arbejde på at gøre den bedre og få lavet mere spændende content for at vise, hvad det er vi kan tilbyde af spændende produkter.

Saanut 3/5 tähteä

Tja man gør jo noget for og vinde et koldtvandskar

Koldtvandskar, aner ikke om det er godt eller skidt, i ønsker og få en anmeldelse for man kan vinde karet i jeres konkurrence.
Så kan kun skrive hvad jeg ser.
Den ser flot ud, god størrelse, om den er holdbar ved jeg ikke.
Hvordan man skal vedligeholde den ved jeg ikke.
Prisen jo den er pebret, det koster selvfølgelig med et godt stykke håndværk.

Jeg kan rette min anmeldelse til, hvis jeg vinder konkurrencen.

Gys ønskes

Vi var på clamping hvor der var sauna og et koldvands kar … sidst nævnte er kommet på ønskelisten!
Det kolde gys kan jeg godt vænne mig til ! Men tilbage til karet, jeg oplevede den så ret fin i linjerne, samt pudsningen.

18. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Fine produkter og god inspiration.

Fine produkter og god inspiration.

Hej Louise

Mange tak for de 5 ⭐
Vi er glade for at høre du syntes om vores produkter og udvalg der kan inspirere dig.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk kvalitet og service!

Fantastisk kvalitet og service!
Sølund leverer smukke, bæredygtige produkter i høj kvalitet. Man mærker passionen for natur og håndværk, og servicen er altid imødekommende og professionel. Klart fem stjerner fra mig!

7. marraskuuta 2025

Hej Lisbeth

Tusind mange tak for den fine anmeldelse ☺️
Den sætter vi virkelig pris på og hvor er det dejligt at høre at du er glad for den service vi yder og kvaliteten af vores produkter.

Vi håber at kan hjælpe dig igen en anden gang ☺️

Saanut 5/5 tähteä

Vi fik sparring omkring køb af…

Vi fik sparring omkring køb af koldsvands kar og selv vi ikke har bestemt os endnu oplevede vi saglig og faglig rådgivning til os som mulig kunde

4. marraskuuta 2025

Hej Seann

Tak for din anmeldelse 😊
Dejligt at høre at du har været tilfreds med din oplevelse af vores kundeservice og rådgivning.

Saanut 4/5 tähteä

Smukt udført- godt håndværk.

Virkelig smuk og veludført koldtvands bassin.

8. marraskuuta 2025

Hej Lene

Mange tak for din anmeldelse 😊
Det glæder os du syntes godt om vores nye koldtvandskar.

Saanut 5/5 tähteä

Så fint håndværk og lækkert

1. marraskuuta 2025

Hej Claus

Mange tak for din anmeldelse 😊
Det glæder os du syntes om vores produkter og kvaliteten.

Saanut 5/5 tähteä

Utrolige lækker produkter og venlig…

Utrolige lækker produkter og venlig personale som er klar til at give en ærlig rådgivning.

8. lokakuuta 2025

Hej Martin

Tusind tak for de pæne ord ☺️ Dem sætter vi meget stor pris på.
Det glæder os at høre du syntes om vores produkter og den service du har fået.

Saanut 5/5 tähteä

Dejligt med kvalitet hele vejen rundt

Dejligt med kvalitet hele vejen rundt, syntes at det er godt at de billeder de viser på nettet ligger det man får.

14. lokakuuta 2025

Hej Dan

Tak for din anmeldelse! 😊 Det er skønt at høre, at det du har modtaget også ligner det der er bestilt.
Vi gør meget ud af at man får et retvisende billede af vores produkter på vores hjemmeside.
Vi er glade for, at kvaliteten lever op til forventningerne.

Venlig hilsen,

Saanut 5/5 tähteä

Fineste produkter og god vejledning.

Fineste produkter og god vejledning.
Så god inspiration.

7. marraskuuta 2025

Hej Maria

Hvor er det skønt at høre – tusind tak for din anmeldelse 😊
Vi er rigtig glade for, at høre du har fået en god vejledning og god inspiration.

Professionel og seriøst firma

Professionel og seriøst firma, som sætter en æren at møde kunden og levere kvalitet.

7. marraskuuta 2024

Hej Olympia

Tusind tak for de fine om os - dem sætter vi virkelig meget pris på ☺️
Vi er utrolig glade for det er den oplevelse du har haft hos os, da det er den service og kvalitet vi ønsker at give alle vores kunder.

Kun rosende ord til Sølund

Vi købte et vildmarksbad hos Sølund og har kun rosende ord til dem, vi har været utrolig glade for det og brugt det næsten ugeligt i 4 år nu. Kan kun anbefale dem.

6. marraskuuta 2025

Hej Jannie
Tusind tak for de skønne ord, dem er vi utrolig glade for ☺️
Hvor er det dejligt at høre at I stadig er glade for jeres vildmarksbad efter 4 år og fortsat bruger det flittigt.
Vi håber I får endnu flere dejlige timer sammen i det 🤗

Saanut 5/5 tähteä

Vi købte et anneks Irene5 i…

Vi købte et anneks Irene5 i november2023 som vi fik leveret marts måned 2024 og fik det sat op april måned og er vældig godt tilfreds mod både levering og måden det var pakker på og det er taget i brug og fungerer rigtig godt
Mvh.
Jørn Klingenberg

6. marraskuuta 2025

Hej Jørn
Hvor er det dejligt at høre at I er glade for jeres Irene 5 anneks og alt gik godt med leveringen og det hele.
Vi sætte meget stor pris på de fine ord og håber I får mange dejlige år i jeres anneks ☺️

Saanut 2/5 tähteä

Skur - KASPER

Skur - KASPER
Materialerne er af decideret ringe kvalitet og samlevejledningen lige så.

Når alt kommer til alt vil det være både hurtigere, billigere og ikke mindst bedre at bygge et skur selv fra bunden med ordentlige materialer.

31. heinäkuuta 2025

Hej Mads

Vi er kede af at høre om jeres oplevelse – det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at stå for.

Vi beklager, at vi ikke har kunnet leve op til jeres forventninger.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin