Sølund huse havde gode tilbud på brænde forår 26. Vi fik leveret 2 brændetårne af den sødeste og mest hjælpsomme chauffør . 20.02 2026. Vi vil gerne anbefale Sølund huse for de gode priser og meget... Näytä lisää
Pavalion projekt. (den dyre model) Montage vejledning er desideret dårlig. Mål på gulv passer ikke Der mangler karme ind. Dør hul meget lav, 1,69m Tårnhul: det kan regne ind ved slag regn. Sid... Näytä lisää
Lang, men positiv proces fra tanke til handling - fra første spørgsmål til det sidste, altid hurtige og kompetente svar, som endte op i køb af Mary 8, som til fulde lever op til forventninger om... Näytä lisää
Vi modtog i sommeren 2025 et rigtig fint legehus i modellen “Lille Otto”. Vi er rigtig tilfredse med legehuset og ungerne elsker at lege i det. Eneste forlag til optimering kunne være at døren... Näytä lisää
- Piharakennusten toimittaja
- Leirintämökki
- Mallitalonäyttely
- Leikkipuistolaitteiden toimittaja
- Vajanrakentaja
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Sølund Huse er en online og fysisk forretning med udstilling og salg af havehuse, pavilloner, garager, legehuse, redskabshuse mm. Sølund Huse har I alt over 50 huse udstillet. Alle er velkomne store som små"
Overby skovvej 3, 8732, Hovedgård, Tanska
- info@solundhuse
- www.solundhuse.dk
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
shelter
Jeg købte en shelter, som blev leveret til tiden. Kvaliteten er høj, og det var relativt let at samle. Der manglede nogle plader tagpap, men det løste Sølund hurtigt og vi kunne komme videre rettidigt.

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk
Sonja 4 på 13,5 m: for meget krympning (tørrer) og udvidelse (svulmer)
Vi har nu haft vores sonja 4 redskabsrum i nogle år, og valgt 40 mm blokhusbrædder netop for at sikre stabilitet. Men træet har ikke været tørret ordentligt, så der virker og værker, især foran hvor der er en dobbeltdør og en enkeltdør, og brædderne derfor i praksis kun holdes fast i en side. Først skulle vi skære i udhæng fordi rummet ligesom sank sammen og døren ikke kunne dreje under udhænget mere. Så har vi skulle tilpasse dørene løbende fordi de jo kom til at klemme når siderne blev skæve (bygningen står fortsat fint i vater, så det er ikke det der er galt). Nu har vi selv lavet nye døre, således at der er mere plads til at væggene værker uden at det går ud over dørene -det passede fint med at dørene også trængt til udskiftning, der var ikke lavet af kernetræ, så selvom man maler dem så opstår der nemt råd, vinduer er pæne men det betyder også der er (for) mange samlinger hvor vand kan trænge ind. Tilbuddet har nok været for billigt, og det går ud over kvaliteten
Super flotte produkter

Et udmærket website
Et udmærket website
Syntes det er overskueligt at navigere i deres indhold. Mangler dog at de får lidt mere kant og profilerer sig mere fra de andre sådan i ikke bare forsvinder i mængden

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk
Smukt kar som klart vil pynte i mit…
Smukt kar som klart vil pynte i mit kolonihave, hvor udsigten er til et sølundhus.
Tja man gør jo noget for og vinde et koldtvandskar
Koldtvandskar, aner ikke om det er godt eller skidt, i ønsker og få en anmeldelse for man kan vinde karet i jeres konkurrence.
Så kan kun skrive hvad jeg ser.
Den ser flot ud, god størrelse, om den er holdbar ved jeg ikke.
Hvordan man skal vedligeholde den ved jeg ikke.
Prisen jo den er pebret, det koster selvfølgelig med et godt stykke håndværk.
Jeg kan rette min anmeldelse til, hvis jeg vinder konkurrencen.
Gys ønskes
Vi var på clamping hvor der var sauna og et koldvands kar … sidst nævnte er kommet på ønskelisten!
Det kolde gys kan jeg godt vænne mig til ! Men tilbage til karet, jeg oplevede den så ret fin i linjerne, samt pudsningen.
Fine produkter og god inspiration.
Fine produkter og god inspiration.

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk
Fantastisk kvalitet og service!
Fantastisk kvalitet og service!
Sølund leverer smukke, bæredygtige produkter i høj kvalitet. Man mærker passionen for natur og håndværk, og servicen er altid imødekommende og professionel. Klart fem stjerner fra mig!

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk
Super kar til det perfekte kolde gys
Super kar til det perfekte kolde gys. Bor et stykke fra kysten og derfor vil dette kar give den perfekte mulighed for vinterbadning på min egen matrikkel
Vi fik sparring omkring køb af…
Vi fik sparring omkring køb af koldsvands kar og selv vi ikke har bestemt os endnu oplevede vi saglig og faglig rådgivning til os som mulig kunde

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk
Smukt udført- godt håndværk.
Virkelig smuk og veludført koldtvands bassin.

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk
Så fint håndværk og lækkert

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk
Utrolige lækker produkter og venlig…
Utrolige lækker produkter og venlig personale som er klar til at give en ærlig rådgivning.

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk
Dejligt med kvalitet hele vejen rundt
Dejligt med kvalitet hele vejen rundt, syntes at det er godt at de billeder de viser på nettet ligger det man får.

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk
Fineste produkter og god vejledning.
Fineste produkter og god vejledning.
Så god inspiration.

Professionel og seriøst firma
Professionel og seriøst firma, som sætter en æren at møde kunden og levere kvalitet.

Kun rosende ord til Sølund
Vi købte et vildmarksbad hos Sølund og har kun rosende ord til dem, vi har været utrolig glade for det og brugt det næsten ugeligt i 4 år nu. Kan kun anbefale dem.

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk
Vi købte et anneks Irene5 i…
Vi købte et anneks Irene5 i november2023 som vi fik leveret marts måned 2024 og fik det sat op april måned og er vældig godt tilfreds mod både levering og måden det var pakker på og det er taget i brug og fungerer rigtig godt
Mvh.
Jørn Klingenberg

Skur - KASPER
Skur - KASPER
Materialerne er af decideret ringe kvalitet og samlevejledningen lige så.
Når alt kommer til alt vil det være både hurtigere, billigere og ikke mindst bedre at bygge et skur selv fra bunden med ordentlige materialer.