Banner for Sol og Strand

Sol og Strand Arvostelua

6 094
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Dejligt sommerhus med fine værelser. Annekset var hyggeligt. Dejligt med overdækket terrasse så vi kunne sidde i tørvejr og se et lille egern løbe i haven. Skøn natur med fine forslag til vandreture.... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Det var et rigtig dejligt og hyggeligt sommerhus i et skønt og yderst familievenligt område. Haven med trampolin, rutchebane, fodboldmål, bålblads og hulegynge var prikken over i'et. Desværre virked... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En absolut perle af et sommerhus! Vi har lige haft den mest fantastiske uge i dette skønne hus ved Grenaa, og vi kunne ikke have ønsket os et bedre sted at koble helt af. Huset fremstår endnu... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een huisje in Blokhus Denemarken ge geboekt. Aankomst en vertrek prima geregeld door middel van een sleutelplaatje. Huisje was ruim en schoon en alles wat nodig is is aanwezig, zoals oven, vaatwasser... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lomahuoneistojen vuokrauspalvelu
  2. Mökki
  3. Loma-asuntojen vuokraus
  4. Loma-asunnot
  5. Loma-asunnon vuokraus

Tietoja yrityksestä Sol og Strand

Yrityksen kirjoittama

Velkommen til Sol og Strand Sol og Strand er et af Danmarks største bureauer inden for feriehusudlejning. Vi blev grundlagt i 1979 i Nordjylland af Margit og Kjeld Andersen, og vi har siden vokset os til en landsdækkende virksomhed med 29 lokale kontorer i Danmarks populæreste ferieområder. Hvert år hjælper vi tusindvis af gæster med at finde det helt rigtige sommerhus blandt mere end 7.000 feriehuse i hele Danmark.

Hos os finder du sommerhuse langs Danmarks smukkeste kyster og i de mest eftertragtede ferieområder – fra Blåvand og Bjerregård i vest til Skagen, Løkken og Blokhus i nord, og videre til Ebeltoft og mange flere destinationer over hele landet.

Ferien er vigtig. Derfor gør vi os umage for at skabe trygge og gode rammer for dit ophold – uanset om det er en sommerferie med familien, en romantisk weekend ved havet eller en aktiv ferie langs kysten.

Vores lokale medarbejdere kender de enkelte ferieområder indgående og er klar til at hjælpe dig før, under og efter jeres ferie. Skulle du få brug for det, kan du komme i kontakt med os døgnet rundt.

Sol og Strand ejes af Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld Andersen – en erhvervsdrivende fond oprettet i 2019 for at sikre virksomhedens fortsatte danske ejerskab og langsigtede stabilitet. En del af overskuddet fra driften går hvert år til almennyttige og velgørende formål i Danmark.

Vi glæder os til at hjælpe dig med jeres næste ferie i Danmark.

Har du et sommerhus, du ønsker at udleje?
Med mere end 45 års erfaring og et stærkt netværk af lokale kontorer er Sol og Strand en af Danmarks mest betroede samarbejdspartnere for sommerhusejere. Vi tager os af markedsføring, bookinger og al praktisk håndtering – så du kan nyde fordelene ved udlejning uden besværet. Kontakt os endelig, så finder vi den bedste løsning for dig og dit hus.

Sol og Strand – Danmarks førende feriehusudlejning siden 1979

Yrityksen kirjoittama

Ejet af en fond – overskuddet går til velgørenhed
Sol og Strand ejes af Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld Andersen, stiftet i 2019 for at sikre virksomhedens fortsatte danske ejerskab. En del af overskuddet fra driften uddeles hvert år til almennyttige og velgørende formål i Danmark.
Lokale eksperter i hele Danmark
Med 29 lokale kontorer placeret i Danmarks populæreste ferieområder har vi altid en medarbejder tæt på dig og dit sommerhus. Vores lokale teams kender områderne indgående og er klar til at hjælpe dig døgnet rundt – før, under og efter din ferie.
Mere end 7.000 sommerhuse i hele Danmark
Hos Sol og Strand finder du det perfekte sommerhus langs Danmarks smukkeste kyster – fra Blåvand og Bjerregård i vest til Skagen, Løkken og Blokhus i nord og Ebeltoft mod øst. Vi har over 45 års erfaring, 29 lokale kontorer og hjælper dig døgnet rundt før, under og efter din ferie. Sol og Strand ejes af en erhvervsdrivende fond, der hvert år uddeler overskud til velgørende formål i Danmark.

Book med ro i sindet – tryghedspakken er inkluderet

Hos Sol og Strand er du altid dækket. Vores tryghedspakke er automatisk inkluderet i alle ophold – helt uden ekstra omkostninger.

Afbestil helt frem til ankomstdagen ved uforudsete situationer og få dækket omkostningerne. Afbryd dit ophold undervejs og få refunderet ubenyttede feriedage. Og skulle der opstå noget akut under ferien, er vores døgnservice klar til at hjælpe dig 24/7/365 – hele året rundt.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(6 094)

759 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Anbefaler på det sterkeste å holde seg…

Anbefaler på det sterkeste å holde seg borte fra Sol og Strand Løkken.

Vi leide en ferieleilighet i Løkken forrige uke.
Førsteinntrykk var ok, men det gikk ikke lang tid før det dukket opp både det ene og det andre.

Innerdørene måtte vi bruke makt for å åpne og lukke, dørhåndtak falt av og måtte skrus på igjen.

Ute stod en grill som nok var utgått på dato for flere år siden. Leste da på hjemmesiden til Sol og Strand at dette var gitt beskjed om også fra forrige leier.

Utgangsdøren mot bassengområdet var også delvis defekt. Plisseer her falt fra hverandre.

Dag to, da vi kom hjem fra en utflukt oppdaget vi at toalettet ikke tok inn vann.

Da kontaktet jeg Sol og Strand sin nødtelefon for å få hjelp. Her traff jeg på en hyggelig dame som ikke kunne hjelpe den dagen, men skulle kontakte lokalkontoret og skaffe hjelp neste morgen. Vi ble enige om at vi kunne bruke en bøtte med vann fra kjøkkenet denne natten frem til servicemann ankommer neste dag.

For å være på den sikre siden skrev jeg også en epost til lokalkontoret samme kveld for å oppsummere hva vi var enige om.

Neste morgen kom ingen servicemann, ingen fra lokalkontoret kontaktet meg og vi ble sittende å vente hele dagen.
Morgenen etter sendte jeg en ny epost og da dukket servicemannen opp. Han konstanterte at det var deler i toalettet som var ødelagt og dette måtte skiftes.
Dører og håndtak måtte de sende en snekker for å fikse, grill skulle de ordne raskt.

Hørte ingenting fra dem etter dette.
Toalettet måtte vi bruke bøtte på de fire siste døgnene, grillen så vi aldri, dører forble de samme til vi reiste.

Jeg kjenner ikke til brannforskrifter i Danmark, men denne leiligheten hadde ingen brannvarslere, slokkere eller brannslange. På slutten av oppholdet begynte det å renne fett fra kjøkkenvifta da jeg kokte egg. Åpnet denne og så at gammelt fett fra flere år var samlet i filter, skap og på toppen av vifta( bilde sendte jeg til Sol og Strand uten tilbakemelding)

En time etter vi reiste kom det en epost fra Sol og Strand der de hadde vært i leiligheten og sjekket, det manglet et armbånd der som viste tilgang til bassenget. Dette skulle de fakturere 292dk for. Et gummiarmbånd som koster 5kr på Temu.

Med denne eposten fra dem sendte jeg inn min klage på ødelagt ferieopphold og ble tilbudt et tilgodebeløp på 735 nok som jeg kunne bruke ved neste anledning…..🤮

Blir ingen neste anledning for oss, jeg kommer til å advare alle jeg kjenner mot å ta sjansen på å leie gjennom Sol og Strand.

Har reist verden rundt og dette er den verste servicen og kundebehandlingen jeg noen gang har opplevd.

Hold dere borte fra denne utleieren.

3. elokuuta 2026

Hej Svein Willy

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det beklager vi, at opholdet ikke levede op til dine forventninger, og særligt at problemet med toilettet ikke blev løst under ferien.

Vores servicemedarbejder var forbi lejligheden både den 29. og 30. juli for at forsøge at afhjælpe problemet. Desværre viste det sig, at det ikke var blevet løst, som først antaget, og det beklager vi.

I forhold til det manglende armbånd er der tale om et adgangsarmbånd til poolområdet, som vi ved bortkomst skal købe på stedet. Det er derfor ikke sammenligneligt med et almindeligt gummiarmbånd købt på nettet.

Din henvendelse har været behandlet efter opholdet, og der blev tilbudt en kompensation i form af et tilgodebevis.

Det er ærgerligt, at vi ikke fik løst situationen tilfredsstillende under jeres ophold, det havde været vores ønske, så vi forhåbentlig kunne byde jer velkommen igen.

Tommel op

Alt fungerede.
Har altid brugt sol og strand og det fortsætter jeg med.

4. elokuuta 2026

Hej Charlotte.

Hvor er det dejligt at høre! Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en gang i fremtiden :)

Saanut 2/5 tähteä

Jeg lejede et hus på Fanø en uge og

Jeg lejede et hus på Fanø en uge og. Ar fint tilfreds indtil jeg kom hjem og efter 14 dage fik opkrævning for to hunde !!! Havde betalt og medbragt 1 hund 😵‍💫 og desuden lev anklaget for at have medbragt flere mennesker end tilladt i huset og andre sager. Det hele usandt Telefonisk på en meget ubehagelig måde Hør nu lige her….
Jeg har skrevet til dem og venter stadig på svar ( undskyldning ). Men pas på. Jeg skal ikke leje hos dem igen

Hej Vibeke

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Vi kan ikke genkende den beskrivelse, du giver. Vores opkrævning og den efterfølgende dialog bygger på oplysninger og observationer, som blev indberettet i forbindelse med opholdet. Derfor står vi naturligvis ved den behandling af sagen, der er foretaget.

Saanut 5/5 tähteä

God oplevelse at leje igennem sol og…

God oplevelse at leje igennem sol og strand. Der var styr på alt info om sommerhuset vi lejede, info om nøgle osv. kom til tiden inden ankomst. Huset levede op til beskrivelsen på sol og strands hjemmeside og da vi havde et enkelt praktisk spørgsmål til huset nogle dage inden ankomst, fik vi inden for en time svar på vores forespørgsel på mail fra lokal kontoret på Rømø, hvor vi lejede sommerhuset. Huset var pænt og rent da vi ankom.
Tak for god ferie til både sol og strand og husejer :-)

4. elokuuta 2026

Hej Noah

Tak fordi du deler din oplevelse med os, og fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Det glæder os at læse, at hele forløbet fra booking til ankomst fungerede godt, og at du også fik hurtig hjælp fra lokalkontoret på Rømø. Det betyder meget for os, at både huset og servicen levede op til dine forventninger.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen til en ny ferie hos Sol og Strand.

Saanut 4/5 tähteä

Een leuk vakantiehuisje in het mooie en…

Een leuk vakantiehuisje in het mooie en rustige Arrild Ferieby, alles wat je nodig hebt is er, alleen wordt het in de slaapkamer naast de voordeur met deze temperaturen bloedheet en de stofzuiger deed het niet
lang genoeg om het huisje in een keer schoon te krijgen, verder was het oppassen op de vloerkleden, je kon er makkelijk op uitglijden, wij hebben de kleden zoveel mogelijk weggehaald en opgerold.
Wel jammer dat er na ons opeens geen huisdier meer welkom is, anders hadden we het vaker geboekt.

27. kesäkuuta 2026

Hallo

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Fijn om te horen dat jullie een prettig verblijf hebben gehad. Tegelijkertijd waarderen we je opmerkingen over de temperatuur in de slaapkamer, de stofzuiger en de vloerkleden. We nemen deze feedback graag mee.

We begrijpen ook dat de wijziging van de huisregels rondom huisdieren teleurstellend is. Die beslissing wordt genomen door de eigenaar van het vakantiehuis, maar we hebben er alle begrip voor dat dit van invloed kan zijn op de keuze voor een vakantiehuis.

We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een vakantie in een van onze vele vakantiehuizen.

Met vriendelijke groet

Saanut 5/5 tähteä

Dansk firma der gør alt for deres kunder

Simpelthen den bedste service ved booking og efterfølgende hvis der var udfordringer fik vi hjælp med det samme🌞
Et dansk firma der er tilgængelig med sublim service

Hej Bente

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at læse, at du har oplevet en god service både ved booking og under dit ophold, og at vi kunne hjælpe hurtigt, når der var behov for det. Den slags feedback betyder meget for os.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen til en ny ferie.

Saanut 5/5 tähteä

Dejligt sommerhus i Lønstrup - hyggeligt og velholdt og tæt på både byen og havet

Det var et rigtig fint og hyggeligt sommerhus hvor man kunne mærke man var velkommen. Vi kommer helt sikkert igen

Kære Jannie

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at I følte jer velkomne, og at sommerhuset levede op til jeres forventninger.

At I allerede nu skriver, at I kommer igen, er den bedste anbefaling, vi kan få. Vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage til en ny ferie hos Sol og Strand.

Sol og Strand Feriehusudlejning

Saanut 5/5 tähteä

Alt vedrørende Sol og Strand virkede…

Alt vedrørende Sol og Strand virkede perfekt.
Dem kan jeg varmt anbefale, hvis I vil være sikre på det I aftaler.

Hej Arne

Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det glæder os at læse, at du havde en god oplevelse, og at du følte dig tryg gennem hele forløbet.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen til en ny ferie.

Saanut 5/5 tähteä

Effektiv formidling og check ind/ud

Effektiv formidling og problemløs check ind og ud.

29. heinäkuuta 2026

Hej Michael

Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det glæder os at læse, at du oplevede en effektiv formidling, og at både check ind, check ud og problemløsningen fungerede godt.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen til en ny ferie.

Saanut 3/5 tähteä

Bestilling og information fungere helt…

Bestilling og information fungere helt perfekt. Men sommerhuset vi lejede var med så mange mangler og en standard der ikke var OK til prisen. Dårlig rengøring. Vi gjorde Sol & Strand opmærksom på det og de kontaktede os (som var rigtig fint) og orienterede om, at de havde opsagt huset netop af samme årsag. Fin info - men vi får ingen kompensation eller lignende. Vi har bare skulle leve med det i 2 uger og bare ærgerligt vi var det næstsidste hold på huset. Det kunne de godt have håndteret anderledes.

Kære Dorte

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er glade for at læse, at du var tilfreds med både bestillingsforløbet og den information, du modtog. Samtidig er vi kede af, at sommerhuset ikke levede op til dine forventninger. Vi har forståelse for din skuffelse, og vi beklager, at du stod tilbage med den oplevelse.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på forløbet.

Vi håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen igen.

Saanut 1/5 tähteä

Skuffende opphold og dårlig kundeservice

Vi leide en hytte gjennom Sol og Strand, men oppholdet ble dessverre en stor skuffelse.

Da vi ankom hytta, oppdaget vi raskt at den ikke var rengjort. Det var skittent og lite innbydende. Vi fant blant annet gammel inntørket snus på veggen, støv og skitt under sengen på soverommet, søppel flere steder, samt støvete vinduskarmer og gulv. Dette ga et tydelig inntrykk av at hytta ikke var klargjort for nye gjester.

Uteområdet var heller ikke i tilfredsstillende stand. Da vi åpnet parasollen, falt det ut både edderkopper og spindelvev, og det lå mye hundeavføring rundt hytta. Hele uteområdet bar preg av manglende vedlikehold og fremsto som om det ikke hadde vært gjort klart på lang tid.

For å kunne ta hytta i bruk, så vi oss nødt til å vaske kjøkkenbenk, bord og andre overflater. Etter hvert ble det imidlertid tydelig at manglene var langt mer omfattende enn vi først hadde trodd, og vi tok derfor kontakt med Sol og Strand.

Dessverre var håndteringen av saken minst like skuffende som tilstanden på hytta. I stedet for å møte oss med forståelse og beklage situasjonen, opplevde vi å bli møtt med mistillit. Vi fikk beskjed om at vi ikke burde ha vasket før vi kontaktet dem, og ble bedt om å dokumentere forholdene med bilder. Dette gjorde vi.

Til tross for dokumentasjonen valgte Sol og Strand å tilby en kompensasjon på kun 300 kroner, med begrunnelse i at vi allerede hadde rengjort deler av hytta selv. Vi opplevde at den mangelfulle rengjøringen og de øvrige forholdene i liten grad ble tatt på alvor, og at ansvaret i stedet ble lagt over på oss. Det var en svært skuffende opplevelse å sitte igjen med følelsen av at vi måtte akseptere en hytte som åpenbart ikke var rengjort eller klargjort før ankomst.

Det som gjorde sterkest inntrykk, var ikke bare den dårlige standarden på hytta, men måten Sol og Strand håndterte saken på. Vi forventet en profesjonell, løsningsorientert og kundevennlig oppfølging. I stedet opplevde vi å bli avvist og ikke tatt på alvor. Dette la en betydelig demper på oppholdet og gjorde at den totale opplevelsen ble svært negativ.

På bakgrunn av denne erfaringen har vi dessverre mistet tilliten til Sol og Strand. Vi kan derfor ikke anbefale dem, og kommer ikke til å benytte oss av deres tjenester igjen.

Hej Torgrim

Tak fordi I deler jeres oplevelse med os. Det er beklageligt at læse, at opholdet og den efterfølgende håndtering ikke levede op til jeres forventninger.

Når der konstateres mangler ved ankomsten, vil vi meget gerne kontaktes med det samme, så vi får mulighed for at vurdere forholdene og udbedre dem. I denne sag var en del af rengøringen allerede udført, da vi blev kontaktet, og det begrænsede vores mulighed for selv at afhjælpe de forhold, I oplevede.

På baggrund af den efterfølgende dialog blev der tilbudt en kompensation på 300 kr., som I takkede ja til pr. mail. Derfor var vores opfattelse, at der var fundet en løsning og opnået enighed om kompensationen. Vi er kede af at læse, at I efterfølgende ikke har oplevet det sådan.

Vi tager naturligvis jeres kritik af både opholdet og vores håndtering med videre. Det er ærgerligt, at oplevelsen har betydet, at I ikke ønsker at benytte Sol og Strand igen, men vi håber, at vi en dag får mulighed for at genvinde jeres tillid.

Saanut 5/5 tähteä

Der var alt vi skulle bruge kan varmt…

Der var alt vi skulle bruge kan varmt anbefales

Hej Iben

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os at høre, at sommerhuset havde alt, hvad I skulle bruge, og at I har haft en god oplevelse.

Tak fordi du vil anbefale os – det betyder rigtig meget. Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen til en ny ferie hos Sol og Strand.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Alt gik nemt og Sol & Strand har i modsætning til andre konkurrenter, langt bedre styr på slutafregning mm.

Hej Kasper

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse, og at både booking og slutafregning forløb nemt og overskueligt.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores håndtering af slutafregningen – det betyder meget for os, at vores gæster oplever en enkel og tryg proces fra start til slut.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen til en ny ferie hos Sol og Strand.

Fin behandling

Fin behandling

27. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sol og Strand

Tak for din anmeldelse Per, det sætter vi pris på.

Bedste hilsner

Saanut 5/5 tähteä

Et rigtig dejligt sommerhus!

Et rigtig hyggeligt og dejligt sommerhus på Brombærvangen 1, Jegum, hvor der ikke mangler noget! Man føler sig velkommen, når man kommer.😊
Anexet er super, hvis man har større børn med eller bare har brug for at trække sig og dejligt med et ekstra toilet, når man er flere😊
Der er en stor terrasse rundt om huset, hvor det er muligt altid at finde en plads i solen☀️ samt havemøbler i hver en krog, så man ikke skal flytte rundt.
Kan kun anbefale huset ☀️

Hej Annette

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det glæder os at læse, at sommerhuset levede op til jeres forventninger, og at både indretningen og de gode rammer gjorde opholdet behageligt for jer.

Tak også for anbefalingen. Vi håber at kunne byde jer velkommen igen til en ny ferie.

Dårlig oplevelse med Sol og Strand Als

Dårlig oplevelse med Sol og Strand på Als. Deres e-mail siger tydeligt at barnestol og barneseng vil være i boligen ved ankomst og hvis ikke, at det så senest vil ankomme kl. 18. Det viser sig så at være forkert. Damen i telefonen kunne fortælle mig “at jamen det er bare sådan en almindelig e-mail der bliver sendt ud til alle. Det skal du selv afhente i Sønderborg”. Og mere kunne hun ikke hjælpe med. Ved I godt at I sender e-mails ud med forkert info og er I bare ligeglade? Det virker jeres medarbejdere desværre til at være.

Fra jeres egen e-mail som I sender dagen inden ankomst med al information om huset: “Herunder finder du adgangsoplysningerne til ferieboligen samt en række praktiske informationer. Vi håber, du får en skøn ferie og føler dig hjemme fra det øjeblik, du træder ind ad døren.” … “Bemærk: Har du bestilt linnedpakker, barneseng eller barnestol: Hvis tingene ikke er til stede ved
ankomsten, vil de være fremme i ferieboligen inden kl. 18.00.”

Hej Markus.

Tak for at gøre os opmærksomme på dette, vi beklager mange gange den forvirring, der opstod - vi er allerede i gang med at få løst problemet, så det ikke sker igen. Det er selvfølgelig ikke den service, vi normalt leverer til vores gæster. Igen kan vi kun beklage. Vi håber dog, at I stadig havde en dejlig ferie.

Hilsen Sol og Strand.

Alt fungerede perfekt

Alt fungerede perfekt, ingen problemer. Vi ville ikke tøve med at benytte Sol og Strand igen.

9. heinäkuuta 2026

Hej Rasmus.

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at alt fungerede uden problemer. Vi håber at du kommer igen :)

God oplevelse

God oplevelse.
Vi havde kun positive oplevelser med Sol og Strand. De havde mange valgmuligheder på hjemmesiden og ringede os op dagen inden udlejning for at tjekke op på om vi havde nogle spørgsmål til indtjekning.

21. heinäkuuta 2026

Hej :)

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Det glæder os at læse, at du har haft en god oplevelse med os, og at du følte dig godt hjulpet allerede inden ankomsten. Vi sætter pris på, at du fremhæver den personlige kontakt og vores udvalg af sommerhuse.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen til en ny ferie.

Verdensklasse Kundeservice

Uden at forholde mig til lokationen, huset eller vejret, vil jeg gerne rose Sol og Stand for deres helt igennem eminente kundeservice. Deres måde at håndtere et kundeforhold, kan rigtig mange andre firmaer, lære en del af.

Udover den skriftlige korrespondance i forbindelse med lejemålet, som også var rigtig god, blev jeg ringet op dagen før vi skulle overtage sommerhuset. De ville bare lige høre om jeg havde nogle spørgsmål! Ydermere modtog jeg på selve dagen en sms om at huset var klar før tid.
Da vores ophold var slut og vi var på vej hjem, blev jeg ringet op og spurgt om det var mig der havde glemt en højtaler. Det var det. Den blev eftersendt og modtaget d.d. inklusiv en håndfuld bolsjer.
Alt i alt en fantastisk kundeservice. Kunne jeg give flere stjerner var der på sin plads.
Tak!
P.s. huset og beliggenheden var også helt fint

Hej Lars

Det betydr meget at læse, at du har oplevet en god service gennem hele forløbet – fra den første kontakt til opholdet var afsluttet. Den slags feedback er en stor motivation for os, og vi sætter pris på, at du fremhæver den.

Det glæder os også, at din glemte højtaler kom godt tilbage til dig. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen til en ny ferie.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin