Banner for Sol og Strand

Sol og Strand Arvostelua

6 093
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Dejligt sommerhus med fine værelser. Annekset var hyggeligt. Dejligt med overdækket terrasse så vi kunne sidde i tørvejr og se et lille egern løbe i haven. Skøn natur med fine forslag til vandreture.... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Det var et rigtig dejligt og hyggeligt sommerhus i et skønt og yderst familievenligt område. Haven med trampolin, rutchebane, fodboldmål, bålblads og hulegynge var prikken over i'et. Desværre virked... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En absolut perle af et sommerhus! Vi har lige haft den mest fantastiske uge i dette skønne hus ved Grenaa, og vi kunne ikke have ønsket os et bedre sted at koble helt af. Huset fremstår endnu... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Pragtfulde dage i skønt beliggende sommerhus. Der var rent og pænt, da vi ankom. Nøglebox med kode fungerer fint. Udsigten til Christians Ø er skøn. Alt er roligt og afslappende.

Yrityksen tiedot

1. Lomahuoneistojen vuokrauspalvelu
  2. Mökki
  3. Loma-asuntojen vuokraus
  4. Loma-asunnot
  5. Loma-asunnon vuokraus

Tietoja yrityksestä Sol og Strand

Yrityksen kirjoittama

Velkommen til Sol og Strand Sol og Strand er et af Danmarks største bureauer inden for feriehusudlejning. Vi blev grundlagt i 1979 i Nordjylland af Margit og Kjeld Andersen, og vi har siden vokset os til en landsdækkende virksomhed med 29 lokale kontorer i Danmarks populæreste ferieområder. Hvert år hjælper vi tusindvis af gæster med at finde det helt rigtige sommerhus blandt mere end 7.000 feriehuse i hele Danmark.

Hos os finder du sommerhuse langs Danmarks smukkeste kyster og i de mest eftertragtede ferieområder – fra Blåvand og Bjerregård i vest til Skagen, Løkken og Blokhus i nord, og videre til Ebeltoft og mange flere destinationer over hele landet.

Ferien er vigtig. Derfor gør vi os umage for at skabe trygge og gode rammer for dit ophold – uanset om det er en sommerferie med familien, en romantisk weekend ved havet eller en aktiv ferie langs kysten.

Vores lokale medarbejdere kender de enkelte ferieområder indgående og er klar til at hjælpe dig før, under og efter jeres ferie. Skulle du få brug for det, kan du komme i kontakt med os døgnet rundt.

Sol og Strand ejes af Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld Andersen – en erhvervsdrivende fond oprettet i 2019 for at sikre virksomhedens fortsatte danske ejerskab og langsigtede stabilitet. En del af overskuddet fra driften går hvert år til almennyttige og velgørende formål i Danmark.

Vi glæder os til at hjælpe dig med jeres næste ferie i Danmark.

Har du et sommerhus, du ønsker at udleje?
Med mere end 45 års erfaring og et stærkt netværk af lokale kontorer er Sol og Strand en af Danmarks mest betroede samarbejdspartnere for sommerhusejere. Vi tager os af markedsføring, bookinger og al praktisk håndtering – så du kan nyde fordelene ved udlejning uden besværet. Kontakt os endelig, så finder vi den bedste løsning for dig og dit hus.

Sol og Strand – Danmarks førende feriehusudlejning siden 1979

Yrityksen kirjoittama

Ejet af en fond – overskuddet går til velgørenhed
Sol og Strand ejes af Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld Andersen, stiftet i 2019 for at sikre virksomhedens fortsatte danske ejerskab. En del af overskuddet fra driften uddeles hvert år til almennyttige og velgørende formål i Danmark.
Lokale eksperter i hele Danmark
Med 29 lokale kontorer placeret i Danmarks populæreste ferieområder har vi altid en medarbejder tæt på dig og dit sommerhus. Vores lokale teams kender områderne indgående og er klar til at hjælpe dig døgnet rundt – før, under og efter din ferie.
Mere end 7.000 sommerhuse i hele Danmark
Hos Sol og Strand finder du det perfekte sommerhus langs Danmarks smukkeste kyster – fra Blåvand og Bjerregård i vest til Skagen, Løkken og Blokhus i nord og Ebeltoft mod øst. Vi har over 45 års erfaring, 29 lokale kontorer og hjælper dig døgnet rundt før, under og efter din ferie. Sol og Strand ejes af en erhvervsdrivende fond, der hvert år uddeler overskud til velgørende formål i Danmark.

Book med ro i sindet – tryghedspakken er inkluderet

Hos Sol og Strand er du altid dækket. Vores tryghedspakke er automatisk inkluderet i alle ophold – helt uden ekstra omkostninger.

Afbestil helt frem til ankomstdagen ved uforudsete situationer og få dækket omkostningerne. Afbryd dit ophold undervejs og få refunderet ubenyttede feriedage. Og skulle der opstå noget akut under ferien, er vores døgnservice klar til at hjælpe dig 24/7/365 – hele året rundt.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(6 093)

759 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Vi har ikke noget at bemærke om Sol og…

Vi har ikke noget at bemærke om Sol og Strand
Men det var godt nok et kedeligt sommerhus de havde udlejet til os

Hej Kent

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det er godt at høre, at I ikke har noget at bemærke til Sol og Strand, men vi er naturligvis kede af, at sommerhuset ikke levede op til jeres forventninger.

Vi håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen igen i et sommerhus, der passer bedre til jeres ønsker.

Godt tilfreds

Vi har de sidste 3 år lejet sommerhus igennem Sol og Strand. Der har til dato ikke været noget at klage over. I år savnede vi en grill, den fik vi lov til at låne hos Sol og Strand.

8. elokuuta 2026

Hej Aase

Tak for din anmeldelse og for at vælge Sol og Strand gennem flere år. Det glæder os at høre, at I har været tilfredse med jeres ophold, og at vi kunne hjælpe med en grill til ferien.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen næste år.

Saanut 1/5 tähteä

Da vi ankom var huset møj beskidt og…

Da vi ankom var huset møj beskidt og der var ingen varm vand komfuret duede ikke så ingen mad.vi synes at det er for dårligt at de sende 2 små piger som skulle gøre rent de havde kun en sprøjte flaske med til rengøringen og en klud.vi sendte dem afsted igen da vi ikke kunne se nogen grund til at de gik og piftede med den vi måtte selv tage det værste og badeværelset er klam og ulækker med fugt der kommer små dyr op af risten så vi måtte tage hjem 2 dage før tiden da vi skulle i bad.jeg anbefaler ikke denne hus og heller ikke sol og strand.

8. elokuuta 2026

Hej Anni

Tak for din anmeldelse. Vi har efterspurgt flere oplysninger, så vi kan se på din konkrete sag. Det har vi desværre ikke mulighed for, da du ikke har imødekommet vores forespørgsel på flere oplysninger. Vi håber, at du vender tilbage hermed, så vi har mulighed for at se nærmere på din sag.

Bedste hilsner

Saanut 2/5 tähteä

Sommerhus Redningsvejen 70, Løkken.

Sommerhuset ser noget nedslidt udefra. Indenfor er det som forventet til prisen, dog er et af vinduerne i stuen utæt, sovesofaen i stuen meget slidt, det samme med madrasserne i soveværelset. Derudover var der noget byggeteknisk og brandregulativ, der ikke var i orden. Fra bureauet manglede information om affaldssortering og madaffaldsposer. Ved hendelae til kontoret i Løkken var medarbejderen noget forbeholden over information om ovenstående.

Hej Liselotte

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er beklageligt at læse, at flere forhold ved sommerhuset ikke levede op til jeres forventninger, og at kontakten med lokalbureauet ikke blev oplevet som ønsket.

Vi håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen igen en anden gang.

Saanut 5/5 tähteä

En skøn ferie i sommerhus og et venlig…

En skøn ferie i sommerhus og et venlig og imødekommende personale ved sol og strand Bornholm.

Hej Heidi

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at I havde en god ferie, og at I følte jer godt taget imod af vores kolleger på Bornholm. Vi håber at kunne byde jer velkommen igen snart.

Saanut 5/5 tähteä

Super venligt personale (Ebeltoft)

Super nem hjemme side - god service og venligt personale... ☀️

Hej Bianca

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede hjemmesiden som nem at bruge, og at du var tilfreds med vores service. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart. ☀️

Saanut 5/5 tähteä

Et fantastisk velbeliggende sommerhus…

Et fantastisk velbeliggende sommerhus med en skøn grund. Meget veludstyret sommerhus med pool, spa og sauna
God information før og efter opholdet.
Vil helt givet leje sommerhus igen gennem Sol og Strand

1. elokuuta 2026

Hej Asger

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at både sommerhuset og informationen omkring opholdet levede op til jeres forventninger. Vi sætter pris på, at I vil vælge Sol og Strand igen, og håber at byde jer velkommen tilbage snart.

Saanut 5/5 tähteä

Kan kun anbefale at leje sommerhus hos…

Kan kun anbefale at leje sommerhus hos sol og strand, det har været helt perfekt.

Hej Maibritt

Tak for din anmeldelse og din anbefaling. Det glæder os at høre, at I har haft en god oplevelse med at leje sommerhus gennem os. Vi håber at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

Aanrader!

Zeer prettig en goed verzorgd contact gehad met deze organisatie van verhuur vakantiewoningen. Reeds vaker met dit bedrijf in zee gegaan en nooit teleurgesteld geweest: mooie en goed uitgeruste woningen in mooie omgeving.
Aanrader voor vakanties in Denemarken!

Hallo P.R.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het doet ons goed om te lezen dat jullie al meerdere keren tevreden zijn geweest over het contact met ons en jullie verblijf. We waarderen jullie aanbeveling en hopen jullie opnieuw te mogen verwelkomen voor een vakantie in Denemarken.

Met vriendelijke groet

Saanut 1/5 tähteä

Huset var møgbeskidt og flere ting i…

Huset var møgbeskidt og flere ting i huset virkede ikke.

26. heinäkuuta 2026

Hej Jan

Vi beklager huset ikke opfyldet de forventede standarder ift. rengøring, det er en fejl på vores side, som vi også tager til os, og som vi sammen fandt en løsning på ift. slutrengøring som kompensation.

Som modtaget pr. mail gennemgår vi de elementer, som ikke virker og får dem udbedret, tak fordi du gjorde os opmærksomme herpå.

Vi håber, at I trods starten på ferien, havde et godt ophold, og at vi en anden gang kan byde jer velkommen.

Bedste hilsner

Saanut 5/5 tähteä

Sol og Strand var meget hjælpsomme, da der var behov. Vi lejede et sommerhus, der desværre havde flere fejl og mangler. Da vi kontaktede Sol og Strand blev vi mødt med god service og forståelse for situationen. De gjorde det de kunne for at afhjælpe og reparere. Selvom det er frustrerende at komme til et sommerhus der ikke er ok, så er det en god oplevelse at blive hørt og at der bliver gjort noget. De serviceteknikere der kom ud var venlige og forklarede hvad de havde fundet ud af. Der var hurtig tilbagemelding på det fra Sol og Strand. Alt i alt oplever vi det som rigtig god service.

10. elokuuta 2026

Hej Karin

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det glæder os at læse, at du følte dig hørt, og at vores kolleger kunne hjælpe, da der opstod udfordringer med sommerhuset. Vi sætter stor pris på din forståelse og håber at kunne byde jer velkommen igen til et nyt ferieophold.

Saanut 5/5 tähteä

Området om lønstrup er super

Området om lønstrup er super. Vesterhavet med sin brusen bølger. Lønstrup by med restaurant kunstnere med glas og ler. Vi kommer igen.
Sol og strand det fungere bare fra du bestille til du rejser igen. Så alt I alt 😃

5. elokuuta 2026

Hej Kim

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at I har nydt ferien i Lønstrup, og at det hele har fungeret godt fra bestilling til afrejse. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen.

Saanut 3/5 tähteä

Selve sol og strand okay søde…

Selve sol og strand okay søde medarbejdere når man ringede men rengøringen halter en hel del til trods for at de skriver hvis du selv vælger at gøre rent vil deres meget kvalificerede og dygtige folk gennemgå det og evt sige hvis det ikke er i orden
Vi overtog et hus med en masse spindelvæv beskidt service og bestik samt et glasskår i poolen som datteren desværre fik i foden
Og et køleskab som kølede virkelig dårligt hvilket vi påtalte på første dag men der skete ikke mere ved det så en meget blandet oplevelse vil jeg sige

4. elokuuta 2026

Hej Rikke

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det er vi kede af at læse, og særligt episoden med glasskåret i poolen er naturligvis ikke sådan, et ophold skal forløbe.

Vi har desværre ikke modtaget en henvendelse under opholdet om rengøringen eller glasskåret og har derfor ikke haft mulighed for at reagere på det på daværende tidspunkt.

I forhold til køleskabet kan det på en ankomstdag have svært ved at følge med, når det bliver fyldt med mange varer på én gang. Vi har ikke efterfølgende modtaget melding om, at problemet fortsatte. Havde vi været bekendt med det, havde vi naturligvis undersøgt det nærmere.

Trods den blandede oplevelse håber vi, at I vil give os mulighed for at byde jer velkommen igen en anden gang.

Saanut 3/5 tähteä

Jeg har virkelig været i tvivl hvad jeg…

Jeg har virkelig været i tvivl hvad jeg skulle give af karakteren.

Sommerhuset var rigtigt dejligt beskrivelse mm var som lovet men rengøringen var EKSTREMT MANGELFULD. Vinduerne er bare tørt af med en beskidt klud. Der lå stadig mad i køleskabet og fryseren. Der lå støv. Sten mm flere steder på gulvet. Wcet var ik ordnet der var streger af en der havde lavet en ordenlig dej. Og det var ikke fordi det ikke kunne komme af fordi da jeg tog børsten røg det af med det samme. Der udover lugtet vores sommerhus af røg på trods for det er røgfri. Og under seng og sofa er det længe siden den har set en støvsuger.

Syntes det er fordårligt når man betaler næsten 1000 kr ekstra for rengøring af man kommer ud til dette svineri.

Jeg arbejder selv med rengøring og kender til de standar man kan regne med med udlejning. Men dette var ikke det vi som sagt kom ud til.

Igen selve sol og strand med beskrivelse af huset måden af booke på mm top karakterer det er den manglende rengøring da vi over tog huset selv om vi fik besked på huset var klar før tid. Og vi ankom først dagen efter vi skulle. Var den som sagt mangel fuld. Der trækker det ned. Til kun 3 stjerner.

4. elokuuta 2026

Hej Kristina

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det er vi kede af at læse, da rengøringen naturligvis skal være i orden, når I overtager sommerhuset.

Desværre hørte vi ikke fra jer under opholdet. Ved mangler som disse vil vi meget gerne kontaktes med det samme, så vi får mulighed for at sende hjælp ud og få rettet op på forholdene hurtigst muligt.

Vi håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen igen en anden gang.

Huisje in Blokhus Denemarken

Een huisje in Blokhus Denemarken ge geboekt. Aankomst en vertrek prima geregeld door middel van een sleutelplaatje. Huisje was ruim en schoon en alles wat nodig is is aanwezig, zoals oven, vaatwasser, koffiezetapparaat etc.
Service van het kantoor was ook prima. Ze regelden een extra laken voor een topper. Standaard zit er namelijk 1 persoonskamers in het pakket.

5. elokuuta 2026

Hallo Peter

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het doet ons goed om te horen dat zowel het vakantiehuis als onze service aan jullie verwachtingen voldeden en dat we jullie tijdens het verblijf konden helpen. We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een vakantie.

Met vriendelijke groet

Saanut 4/5 tähteä

Hej Bjarne

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med betjeningen hos os. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

Hej Mogens

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at huset på Læsø dannede en god ramme om jeres ophold. Vi håber at byde jer velkommen igen en anden gang.

Havvejen 95 D, Diernæs

SE UPDATE 10/8 NEDENFOR I TEKSTEN.
Jeg lejede Havvejen 95 D, Diernæs. Huset lever på ingen måde op til de standarder Sol og Strand har. Huset lugtede gammelt og indelukket af muggent træ og var ikke gjordt ordentligt rent nogen steder. Hår i afløb i bad, pletter og skidt bagerst på toilet, uendelige mængder af meget gammelt spindelvæv der hang, nærmest i klaser alle steder i hjørner, lofter, ved gulv osv. Der lå døde fluer og myg samt støv mm i de fleste hjørner, topmadrasser på sengene var fyldt med store pletter og brune plamager samt en seng med gamle blodpletter. køkkenet fremstod slidt med afskallet maling samt masser af gamle mad og stænk pletter på vægge over køkkenbord osv. Store dele af servicet ( kopper, glas osv) var beskidte - Der var ingen vaskemaskine, opvaskemaskine osv ( hvilket nok kan godtages) men hele huset emmede af gammelt og ikke velholdt. I annekset var der mus og spildelvæv i store klaser overalt, og sengen var her så beskidt på topmadrassen at man ikke ønsker at opholde sig der. Gulvene fremstod med forskelligt hensmidt og ikke fjernet skidt mm. Hynder til udendørs møbler fremstod også med ældre sorte mug/fugt pletter. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse, og det virkede som om der overhovedet ikke havde været nogen og gøre rent, andet end de havde lagt dyne og hovedpuder ordentligt hen i huset….. Til en pris af over 7000,- kr er det en total skuffelse at komme til sådan et sommerhus. Derudover manglede der i beskrivelsen af stranden / bademulighed , at man oplyser at der kun kan bades med badesko da der er store sten og tang de fleste steder langs hele stranden bortset fra 1. sted ved en enkelt bro, så det er ikke muligt at gå de 20 mtr. over på stranden fra huset og hoppe i vandet. Jeg vil på ingen måde anbefale dette hus før det får en ordentlig overhaling/ renovering. Ikke mindst el-installationer kunne bruge en kærlig hånd. Huset fremstår slidt, og ikke vedligeholdt og anneks og soveværelse er mørkt, indelukket og hele huset lugter fælt af gammelt fugt. Prisen er helt skudt ved siden af.

UPDATE 10. aug. Jeg kan se i har svaret at vi fandt en løsning ?? Ja i returnerede min betaling for slutrengøring, men alt andet har vi ikke fundet nogen løsning på, idet jeg udbad en reduktion af leje-prisen da huset på ingen måde svarede til den beskrivelse af det i har på jeres udlejnings-side. Så jeg håber i vender retur med et positivt svar, idet jeg mener at den betalte leje-pris var alt for høj ift. den stand huset var/er i.

1. elokuuta 2026

Update:

Hej

Tak for din opdatering og for at uddybe din oplevelse.

Da vi skrev, at vi havde fundet en løsning, henviste det til forholdene omkring rengøringen, hvor betalingen for slutrengøringen blev refunderet.

Din henvendelse og dit ønske om yderligere kompensation er blevet vurderet. På baggrund af den samlede vurdering af sagen finder vi ikke grundlag for at reducere lejeprisen eller yde yderligere kompensation.

Din tilbagemelding om sommerhuset tager vi med videre, og vi håber, at vi en anden gang får mulighed for at give dig en bedre oplevelse hos Sol og Strand.

Hej Jette

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det beklager vi, at sommerhuset ikke levede op til dine forventninger.

Under opholdet var vi i kontakt med dig omkring rengøringen og fandt en løsning på det. Vores sommerhuse gennemgås løbende, og din tilbagemelding tager vi naturligvis med videre.

Vi håber, at vi en anden gang får mulighed for at give dig en bedre oplevelse hos Sol og Strand.

Saanut 5/5 tähteä

Både sommerhus og service har levet op…

Både sommerhus og service har levet op til vores forventninger.

Hej Luise

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at både sommerhuset og servicen levede op til jeres forventninger. Vi håber at kunne byde jer velkommen igen til en ny ferie.

Saanut 1/5 tähteä

Anbefaler på det sterkeste å holde seg…

Anbefaler på det sterkeste å holde seg borte fra Sol og Strand Løkken.

Vi leide en ferieleilighet i Løkken forrige uke.
Førsteinntrykk var ok, men det gikk ikke lang tid før det dukket opp både det ene og det andre.

Innerdørene måtte vi bruke makt for å åpne og lukke, dørhåndtak falt av og måtte skrus på igjen.

Ute stod en grill som nok var utgått på dato for flere år siden. Leste da på hjemmesiden til Sol og Strand at dette var gitt beskjed om også fra forrige leier.

Utgangsdøren mot bassengområdet var også delvis defekt. Plisseer her falt fra hverandre.

Dag to, da vi kom hjem fra en utflukt oppdaget vi at toalettet ikke tok inn vann.

Da kontaktet jeg Sol og Strand sin nødtelefon for å få hjelp. Her traff jeg på en hyggelig dame som ikke kunne hjelpe den dagen, men skulle kontakte lokalkontoret og skaffe hjelp neste morgen. Vi ble enige om at vi kunne bruke en bøtte med vann fra kjøkkenet denne natten frem til servicemann ankommer neste dag.

For å være på den sikre siden skrev jeg også en epost til lokalkontoret samme kveld for å oppsummere hva vi var enige om.

Neste morgen kom ingen servicemann, ingen fra lokalkontoret kontaktet meg og vi ble sittende å vente hele dagen.
Morgenen etter sendte jeg en ny epost og da dukket servicemannen opp. Han konstanterte at det var deler i toalettet som var ødelagt og dette måtte skiftes.
Dører og håndtak måtte de sende en snekker for å fikse, grill skulle de ordne raskt.

Hørte ingenting fra dem etter dette.
Toalettet måtte vi bruke bøtte på de fire siste døgnene, grillen så vi aldri, dører forble de samme til vi reiste.

Jeg kjenner ikke til brannforskrifter i Danmark, men denne leiligheten hadde ingen brannvarslere, slokkere eller brannslange. På slutten av oppholdet begynte det å renne fett fra kjøkkenvifta da jeg kokte egg. Åpnet denne og så at gammelt fett fra flere år var samlet i filter, skap og på toppen av vifta( bilde sendte jeg til Sol og Strand uten tilbakemelding)

En time etter vi reiste kom det en epost fra Sol og Strand der de hadde vært i leiligheten og sjekket, det manglet et armbånd der som viste tilgang til bassenget. Dette skulle de fakturere 292dk for. Et gummiarmbånd som koster 5kr på Temu.

Med denne eposten fra dem sendte jeg inn min klage på ødelagt ferieopphold og ble tilbudt et tilgodebeløp på 735 nok som jeg kunne bruke ved neste anledning…..🤮

Blir ingen neste anledning for oss, jeg kommer til å advare alle jeg kjenner mot å ta sjansen på å leie gjennom Sol og Strand.

Har reist verden rundt og dette er den verste servicen og kundebehandlingen jeg noen gang har opplevd.

Hold dere borte fra denne utleieren.

3. elokuuta 2026

Hej Svein Willy

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det beklager vi, at opholdet ikke levede op til dine forventninger, og særligt at problemet med toilettet ikke blev løst under ferien.

Vores servicemedarbejder var forbi lejligheden både den 29. og 30. juli for at forsøge at afhjælpe problemet. Desværre viste det sig, at det ikke var blevet løst, som først antaget, og det beklager vi.

I forhold til det manglende armbånd er der tale om et adgangsarmbånd til poolområdet, som vi ved bortkomst skal købe på stedet. Det er derfor ikke sammenligneligt med et almindeligt gummiarmbånd købt på nettet.

Din henvendelse har været behandlet efter opholdet, og der blev tilbudt en kompensation i form af et tilgodebevis.

Det er ærgerligt, at vi ikke fik løst situationen tilfredsstillende under jeres ophold, det havde været vores ønske, så vi forhåbentlig kunne byde jer velkommen igen.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin