Banner for Sol og Strand

Sol og Strand Arvostelua

6 094
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Dejligt sommerhus med fine værelser. Annekset var hyggeligt. Dejligt med overdækket terrasse så vi kunne sidde i tørvejr og se et lille egern løbe i haven. Skøn natur med fine forslag til vandreture.... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Det var et rigtig dejligt og hyggeligt sommerhus i et skønt og yderst familievenligt område. Haven med trampolin, rutchebane, fodboldmål, bålblads og hulegynge var prikken over i'et. Desværre virked... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En absolut perle af et sommerhus! Vi har lige haft den mest fantastiske uge i dette skønne hus ved Grenaa, og vi kunne ikke have ønsket os et bedre sted at koble helt af. Huset fremstår endnu... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een huisje in Blokhus Denemarken ge geboekt. Aankomst en vertrek prima geregeld door middel van een sleutelplaatje. Huisje was ruim en schoon en alles wat nodig is is aanwezig, zoals oven, vaatwasser... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lomahuoneistojen vuokrauspalvelu
  2. Mökki
  3. Loma-asuntojen vuokraus
  4. Loma-asunnot
  5. Loma-asunnon vuokraus

Tietoja yrityksestä Sol og Strand

Yrityksen kirjoittama

Velkommen til Sol og Strand Sol og Strand er et af Danmarks største bureauer inden for feriehusudlejning. Vi blev grundlagt i 1979 i Nordjylland af Margit og Kjeld Andersen, og vi har siden vokset os til en landsdækkende virksomhed med 29 lokale kontorer i Danmarks populæreste ferieområder. Hvert år hjælper vi tusindvis af gæster med at finde det helt rigtige sommerhus blandt mere end 7.000 feriehuse i hele Danmark.

Hos os finder du sommerhuse langs Danmarks smukkeste kyster og i de mest eftertragtede ferieområder – fra Blåvand og Bjerregård i vest til Skagen, Løkken og Blokhus i nord, og videre til Ebeltoft og mange flere destinationer over hele landet.

Ferien er vigtig. Derfor gør vi os umage for at skabe trygge og gode rammer for dit ophold – uanset om det er en sommerferie med familien, en romantisk weekend ved havet eller en aktiv ferie langs kysten.

Vores lokale medarbejdere kender de enkelte ferieområder indgående og er klar til at hjælpe dig før, under og efter jeres ferie. Skulle du få brug for det, kan du komme i kontakt med os døgnet rundt.

Sol og Strand ejes af Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld Andersen – en erhvervsdrivende fond oprettet i 2019 for at sikre virksomhedens fortsatte danske ejerskab og langsigtede stabilitet. En del af overskuddet fra driften går hvert år til almennyttige og velgørende formål i Danmark.

Vi glæder os til at hjælpe dig med jeres næste ferie i Danmark.

Har du et sommerhus, du ønsker at udleje?
Med mere end 45 års erfaring og et stærkt netværk af lokale kontorer er Sol og Strand en af Danmarks mest betroede samarbejdspartnere for sommerhusejere. Vi tager os af markedsføring, bookinger og al praktisk håndtering – så du kan nyde fordelene ved udlejning uden besværet. Kontakt os endelig, så finder vi den bedste løsning for dig og dit hus.

Sol og Strand – Danmarks førende feriehusudlejning siden 1979

Yrityksen kirjoittama

Ejet af en fond – overskuddet går til velgørenhed
Sol og Strand ejes af Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld Andersen, stiftet i 2019 for at sikre virksomhedens fortsatte danske ejerskab. En del af overskuddet fra driften uddeles hvert år til almennyttige og velgørende formål i Danmark.
Lokale eksperter i hele Danmark
Med 29 lokale kontorer placeret i Danmarks populæreste ferieområder har vi altid en medarbejder tæt på dig og dit sommerhus. Vores lokale teams kender områderne indgående og er klar til at hjælpe dig døgnet rundt – før, under og efter din ferie.
Mere end 7.000 sommerhuse i hele Danmark
Hos Sol og Strand finder du det perfekte sommerhus langs Danmarks smukkeste kyster – fra Blåvand og Bjerregård i vest til Skagen, Løkken og Blokhus i nord og Ebeltoft mod øst. Vi har over 45 års erfaring, 29 lokale kontorer og hjælper dig døgnet rundt før, under og efter din ferie. Sol og Strand ejes af en erhvervsdrivende fond, der hvert år uddeler overskud til velgørende formål i Danmark.

Book med ro i sindet – tryghedspakken er inkluderet

Hos Sol og Strand er du altid dækket. Vores tryghedspakke er automatisk inkluderet i alle ophold – helt uden ekstra omkostninger.

Afbestil helt frem til ankomstdagen ved uforudsete situationer og få dækket omkostningerne. Afbryd dit ophold undervejs og få refunderet ubenyttede feriedage. Og skulle der opstå noget akut under ferien, er vores døgnservice klar til at hjælpe dig 24/7/365 – hele året rundt.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(6 094)

765 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Dejligt hus

Dejligt hus, god beliggenhed. God service fra sol og strand 🌞

29. heinäkuuta 2026

Hej Mona

Tak fordi du deler din oplevelse med os, og fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Det glæder os at læse, at både huset, beliggenheden og servicen levede op til jeres forventninger.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, goed en duidelijke uitleg. Huisje was erg mooi en schoon.

26. heinäkuuta 2026

Hallo Sandra

Bedankt voor je beoordeling en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Fijn om te lezen dat je vriendelijk bent geholpen en dat zowel de uitleg als het vakantiehuis aan je verwachtingen voldeden.

We hopen je binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet

Saanut 5/5 tähteä

Bekymringsfri sommerferie i sidste øjeblik.

Synes beskrivelserne af sommerhuset og området lød lovende. Løfterne blev indfriet.
Rigtig fint og rent sommerhus tæt på Højen og flere skønne strande. De ting vi ville se lå alle indenfor 30 min kørsel.
Adgang til sommerhuset var enkel med og godt beskrevet på mail samt deres "app".
Der var intet at udsætte på opholdet og sætter pris på ærligheden i, at der blev tilbagebetalt det beløb af depositum som ikke blev brugt.

Vi kommer meget gerne igen, både ved Sol og Strand og ikke mindst samme feriebolig!

18. heinäkuuta 2026

Hej Torben

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Det glæder os at læse, at feriehuset levede op til jeres forventninger, og at både beliggenheden, informationen før ankomst og den enkle adgang til huset fungerede godt.

Det er også rart at høre, at den hurtige tilbagebetaling af depositummet blev værdsat. Tak for de pæne ord, og fordi I har lyst til at vende tilbage til både Sol og Strand og det samme feriehus.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen til en ny ferie - måske endda i samme hus :)

Saanut 4/5 tähteä

Nemt at bruge hjemmeside, fin detalje med nøgleboks og enkelt at slutmelde via mobil

11. kesäkuuta 2026

Hej Hans

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at læse, at du har haft en god oplevelse.

Saanut 4/5 tähteä

De er meget seriøs hele vejen igennem

De er meget seriøs hele vejen igennem, kan varmt anbefales.

13. heinäkuuta 2026

Hej Brian

Tak for din anmeldelse og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os. Det glæder os at læse, at du har oplevet os som seriøse gennem hele forløbet, og at du vil anbefale os.

Det betyder meget for os, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen til en kommende ferie.

Saanut 3/5 tähteä

Sommerhuset var fint

Sommerhuset var fint. Opvaskemaskinen virkede ikke. Jeres tekniker fortalte, at der også havde været en anden tekniker i huset, men husejer havde ikke fulgt op på klagen. Så vi måtte vaske op i hånden. I græsplænen var der et Jordhvepse bo. Den ene lampe i spejlet på badeværelset blinkede af og til.

19. heinäkuuta 2026

Hej

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse og dele din oplevelse med os.

Det er ærgerligt at læse, at opholdet ikke levede helt op til forventningerne. Vi tager dine bemærkninger med videre.

Vi håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen igen til en ny ferie.

Saanut 1/5 tähteä

Kollegaer der stiger og er uprofessionelle overfor andre

Langs vestkysten er der flere udlejningsfirmaer for sommerhuse. Jeg arbejder selv for et udlejningsfirma som rengørringsmedarbejder. Problemet er, at når man er ved et hus for det firma jeg arbejder for, og skal egentlig blot gøre rent, så ved nabohusene der udlejes af sol og strand har jeg flere gange oplevet uønsket opmærksomhed, at folk stiger og at de ligefrem griner. Det er ikke en engangs ting, for det er sket adskillige gange. Flere gange oplevet at deres rengøringsfolk, i stedet for at arbejde, bare stå og kigge på en, imens jeg bærer ting ind i huset eller vasker vinduer.

24. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sol og Strand

Hej Klara. Vi vil meget gerne kigge nærmere på det. Vil du kontakte os direkte? Venlig hilsen Sol og Strand

Dejligt sommerhus

Dejligt, roligt beliggende og velfungerende sommerhus. Passede perfekt til 6 voksne og 2 børn, som vi var. Er man naturinteresseret er beliggenheden i nærheden af Lille Vildmose perfekt.

23. heinäkuuta 2026

Hej Søren

Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse. Det glæder os at læse, at sommerhuset passede godt til jeres ophold, og at beliggenheden gav jer gode muligheder for at opleve naturen i området - Lille Vildmose er et rigtig dejlgt sted :)

Dejligt sted skøn sommerhus

Dejligt sted skøn sommerhus

27. heinäkuuta 2026

Hej Louise

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det glæder os at læse, at I har haft et godt ophold og nydt sommerhuset.

Pragtfuldt sommerhus

Vi havde en skøn uge i et pragtfuldt sommerhus, skønne hyggelige og fredelige omgivelser. Der var alt vi kunne få brug for af inventar og spil og mere til. Et rigtig sommerhus hjem med meget pynt mm og det var flot rengjort👍 vi var afsted bedstemor, mor og far og to børn 5 og 7 og to små stille hunde.
Dejligt område og søde naboer m fl.

11. heinäkuuta 2026

Hej Elisabeth

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det glæder os at læse, at feriehuset og omgivelserne dannede en god ramme om jeres ferie, og at både store, små og de firbenede familiemedlemmer havde et godt ophold.

Tak for de pæne ord. Vi håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen igen.

Alting fungerer :-)

Nem og behagelig oplevelse med Sol og Strand i forbindelse med booking af sommerhus i Søndervig :-)
Ingen problemer af nogen art og alt fungerede præcis som beskrevet i bekræftelsen. Bruger gerne Sol og Strands service igen en anden gang :-)

10. heinäkuuta 2026

Hej Heidi

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det glæder os at læse, at bookingforløbet var nemt og ukompliceret, og at alt levede op til det, du var blevet informeret om.

Det er en fornøjelse at høre, at du gerne vil benytte os igen. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en ny ferie.

alt fungerede

nemt og effektivt

Hej Niels

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at læse, at du oplevede bookingforløbet som nemt og effektivt.

Saanut 2/5 tähteä

Aldrig har vi været i et sommerhus der…

Aldrig har vi været i et sommerhus der snyder så meget, i forhold til de billeder I markedsfører det med. Spaens front var faldet af, lyset virker ikke i saunaen, pool dugen var helt splittet af, håndtagene faldt af køkkenknivene, køleskabet var repareret med gaffatape, panderne hang med det yderste fast i håndtaget, døren til toilettet i poolhuset skulle smækkes så hårdt før man kunne låse den, pander og gryder skulle vaskes op før brug, da de var beskidte ved ankomst, belysningen var så dårlig, sofaerne var siddet ihjel, 0 af de 2 parasoller virkede ikke, grillene var så klamme at de ikke var egnet til madlavning. Ved bookning af dette sommerhus får man ikke en snert af luksus, men nærmere følelsen af at man bor i et hus, udlejer er totalt ligeglade med og man møder konstant ting der er i stykke eller i meget lav standard.

18. heinäkuuta 2026

Hej Nicklas

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er ærgerligt at læse, at feriehuset ikke levede op til dine forventinger.

Beskrivelsen giver et indtryk af flere forhold, som ikke er i orden, og den feedback tager vi alvorligt. Den vil blive videregivet til det lokale bureau, så huset kan blive gennemgået, og de nævnte forhold kan blive vurderet sammen med husejeren.

Vi beklager, at opholdet ikke blev den ferie, I havde set frem til. Skulle der opstå problemer under et ophold, opfordrer vi altid til, at det lokale bureau kontaktes, så der er mulighed for at hjælpe, mens ferien er i gang.

Vi håber, at vi på et senere tidspunkt får mulighed for at byde jer velkommen igen.

God info

God info - fair priser. Sommerhuset levede op til forventningerne.

Hej Jacob

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det glæder os at læse, at du oplevede en god information gennem hele forløbet, og at feriehuset levede op til dine forventninger.

Vi håber, at vi kan byde dig velkommen til en ny ferie i fremtiden.

Fin service

Fin service. Sommerhuset levede virkelig op til vores forventninger. Kan klart anbefale at leje igennem sol og strand

Hej Nanna

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det glæder os at læse, at feriehuset levede op til jeres forventninger, og at I havde en god oplevelse med vores service.

Tak for anbefalingen. Vi håber at kunne byde jer velkommen igen til en ny ferie.

Saanut 5/5 tähteä

God kundeservice og rent og pænt hus

God kundeservice og rent og pænt hus. Det fungerede bare!

Hej Line

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at læse, at du oplevede en god kundeservice, og at feriehuset var rent og pænt. Det er rart at høre, at det hele fungerede.

Hurtig indsats fra bureauet

Hurtig indsats fra bureauet, da opvaskemaskinen strejkede(samme dag👍). Dejligt hus og terrasse, men jeg mener dog at billederne udefra bør opdateres. Vi forventede en stor græsplæne, men den var groet til.

13. heinäkuuta 2026

Hej Birgitte

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det glæder os, at vi hurtigt kunne hjælpe, da opvaskemaskinen drillede, og at I var glade for huset og terrassen.

Tak også for din feedback om billederne og området omkring huset. Den tager vi med videre, da det er vigtigt for os, at præsentationen af feriehuset stemmer overens med de forhold, gæsterne møder ved ankomsten.

Dejlig og ren sommerhus

Dejlig og ren sommerhus, dog trænger indkørsel og pladsen ved skraldespande til slåning

Hej Jeannette

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glæder os, at feriehuset fremstod rent og levede op til jeres forventninger. Tak også for din bemærkning om indkørslen og området ved skraldespandene. Den feedback tager vi med videre.

Saanut 5/5 tähteä

Det har være hyggeligt sted .

Det har være hyggeligt sted .
Der var kun med nøglerne til bokx koden var forkert kode
Så ringe til jer få den rigtige kode og kom ind
Hilsen Susanne 😎

Hej Susanne

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det glæder os, at I har haft et hyggeligt ophold. Beklager, at der var en fejl med koden til nøgleboksen, men det er godt at høre, at det hurtigt blev løst.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin