Blev glatt överraskad att jag fick en fin present antar att det var för att jag var en ny kund hos er?! För är det så jämt att man få en liten present varje gång man beställer något hos er är det ju... Näytä lisää
Snabb leverans!!! fick köpt det jag ville till ett BILLIGARE pris dessutom :) Min gnistrande skyddsängel Så jag är supernöjd!! :))) Letar ni efter ngt speciellt så kolla gärna in denna sidan... Näytä lisää
Allt gick som smort beställning, fraktfritt och leverans. Jag kan bara ge beröm och vore tacksam som det alltid gått lika smidigt, att beställa och få varorna ända hem till dörr.
Tidigare handlat hos So Bling och varit nöjd. Hade lite otur nu med senaste beställningen pga postnord men fick jättesnabb hjälp av Helen. Trevligt bemötande och snabba mejlsvar!
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Sobling säljer smycken på nätet från kända smyckesleverantörer. Självklart kan du få ditt smycke graverat. Trygga köp och snabba leveranser!
Box 60, 311 21 , Falkenberg
- +46 771 70 75 00
- info@sobling.se
- www.sobling.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Inte nöjd
Inte nöjd. Beställde två smyckesskrin i form av skattkistor, betalade för två men fick bara en.
Snabb leverans. Har dock inte använt produkten ännu.
Snabbt och smidigt
Smycket stämmer med bilder och beskrivning.
Jättefin vara!!
Jättefin vara!!! Snabb leverans,fick ända hem till dörren! Helnöjd👍👍👍
Snabb leverans bra produkt.
Snabbt och smidigt
Snabbaste leveransen ever
Snabbaste leveransen ever. Fint paketerat och trevligt med en personlig lapp från tjejen som packat. Supernöjd!
Snabb leverans och fint
Snabb leverans och fint. Tyvärr så höll inte förpackningen riktigt tätt, läckte ut lite dippvätska igenom på det fina paketinslaget. Antagligen hade den stått upp och ner. Men det var så lite så ok ändå. MVH Anneli Lindqvist
Suverän service
Suverän service, snabb leverans, allt fungerade kanonbra. Jag är jättenöjd!
Vänligt bemötande och snabb leverans
Vänligt bemötande och snabb leverans. Tack!
Bra service
Bra service av kundtjänst som hjälpte att hitta rätt produkt
Tack för den lilla lappen där du ändrat…
Tack för den lilla lappen där du ändrat beställningen till 1 st istället för 2 😀 superbra service 5 stjärnor ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fick helt fel produkt
Fick helt fel produkt. Har skickat tillbaka denna och väntar nu på rätt beställningsvara.