Återkommer till stick.se då produkterna de säljer är att lita på, de funkar. Har använt ull, tejp & nät mot möss&råttor. Och det är snabba leveranser. Mkt bra!
Jag är jättenöjd med servicen! Vi gjorde en reklamation i lördags och redan tidigt på måndagsmorgonen fick vi svar. De skickade snabbt ett nytt lock till den trasiga lampan utan krångel. Allt gick smi... Näytä lisää
Jag fick svar efter utlovad tid och man verkar kunnig om hur man bäst bekämpar malen (i mitt fall). Detta utan att propsa på mig en massa onödiga produkter. Sedan så dröjer det nog ett tag innan jag k... Näytä lisää
Snabb leverans, utmärkt produkt som tog plattbaggarna jag fått bland torrvaror, man måste bara ha tålamod för dom har en tendens att komma tillbaka. Jag sprayade skåp och lådor och dom försvann men ko... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Nordens ledande internetbutik inom produkter för skadedjursbekämpning. Expertguider och produkter för att bli av med skadedjur. Myggmedel, snigelmedel, rödceder, mus- och råttfällor, silverfiskfällor, sorkfällor, malfällor, insektspray, produkter mot fåglar, getingspray, malmedel, flugspiraler, fästingkit mm. Trädgårdsprodukter och inomhusprodukter. 120 dagars öppet köp. Över 500.000 nöjda kunder!
Ruotsi
- stick.se
On vastannut 70 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Snabb leverans . Kommer att beställa därifrån igen. 👍
Produkter som funkar
Märker skillnad och är nöjd med att…
Märker skillnad och är nöjd med att produkten är miljövänlig.
Vet inte än om produkterna funkar
Vet inte än om produkterna funkar. Det återstår att se.
myggnät
Snabb leverans och bra kvalitet på varorna, precis som det står i beskrivningen.
Trygg leverans
Behövde anmäla till ARN för att få returnera
Beställde produkter för att bekämpa vägglöss då jag misstänkte att jag hade drabbats. Efter att ha hämtat ut paketet blev det dock tydligt att det inte var vägglöss och därför ville jag ångra mitt köp.
Stick.se hävdade, och hävdar fortfarande, i strid mot distansavtalslagen att de inte kan ta emot retur av produkter för vägglöss i sina villkor.
Efter lång mailkonversation där de påstår att produkterna kan vara kontaminerade (även fast paketet eller produkternas emballage i paketet aldrig brutits eller varit inne i lägenheten) behövde jag anmäla dem till ARN för att till slut få rätt.
Tycker det är väldigt oseriöst att medvetet bryta mot distansavtalslagen och hoppas att kunderna inte vet sina rättigheter eller inte orkar driva målet.
För de som tror att de faktiskt försöker förhindra smittspridning kan jag berätta att jag tyvärr behövt läsa på mycket mer om vägglöss än jag velat. Det är högst osannolikt att vägglöss skulle kunna spridas på utsidan av obrutet emballage genom postgången.

Vastaus yritykseltä Stick
Snabb och bra leverans!
Allt och jättebra pris
Snabb leverans m.m
Tydlig beskrivning av varorna (som stämde väl överens med verkligheten) och snabb leverans.
Toppen!
Tydliga beskrivningar, enkelt att beställa, snabb leverans hem till brevlådan
Lång leveranstid
Lång leveranstid. Fick kontakta och jaga för paketet fastnade i transporten.
Har köpt deras fågelskrämma!
Har köpt deras fågelskrämma. Helt värdelös. tog en dag sen satt fiskmåsarna sidan om fågelskrämman.
Nöjd kund
Utmärkt medel som håller silverfiskar borta. Kompletterar städning när det är svårt att komma åt sprickor och vrår längs lister i gammalt hus.
Trevlig kundtjänst
Trevlig kundtjänst. Snabba svar och åtgärder
Snabb återkoppling och hjälp från kundtjänst
Hade precis gjort en beställning.
Sen kom ett mejl med ett rabatterbjudande på just den varan. Hörde av mig till kundtjänst som återkom snabbt och löste rabatten.