Ik heb een feestelijke jas gekocht bij Smashed Lemon (Feestelijke Jas Met Glitterende Lovertjes Print | Sand - Copper, maat L) voor mijn vrouw en zij is er ontzettend blij mee. De pasvorm is mooi, de... Näytä lisää

Amazing product. The customs fees weren't clear which may have been a translation issue. Customer service didn't respond to any of my emails which was a bit frustrating. Short turn around, ordered and... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Voor mij de 1e keer dat ik er iets bestelde. In eerste instantie stonden alle drie bestelde artikelen wel op de lijst maar ontbrak er eentje. Dit werd overigens prima opgelost en kosteloos nagestuurd.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben al jaren vaste klant bij Smashed Lemon en ben nog steeds ontzettend tevreden. De kleding blijft echt heel mooi, zelfs items die ik al jaren draag zien er nog steeds goed uit. Super kwaliteit! B... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Smashed Lemon is een Amsterdams modemerk met meer dan 15 jaar ervaring. Wat in 2007 begon als een jurkenlabel is uitgegroeid tot een volwaardig fashion brand met complete seizoenscollecties. Wij staan bekend om onze opvallende prints, vrouwelijke pasvormen en betrouwbare kwaliteit tegen een toegankelijke prijs. Elke collectie wordt zorgvuldig ontworpen met oog voor comfort, materiaalkeuze en draagbaarheid. Mode die er niet alleen goed uitziet maar ook prettig aanvoelt. Onze collecties zijn verkrijgbaar via retailers in Europa en daarbuiten en via onze eigen webshop. Klanten waarderen ons om onze snelle levering, duidelijke communicatie en vriendelijke en behulpzame service. Smashed Lemon is er voor vrouwen die houden van kleur en stijl zonder concessies te doen aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Bestel met vertrouwen en geniet van mode die lang meegaat.
Yrityksen kirjoittama

Frankfurtstraat 12, 1175 RH, Lijnden, Hollanti
- 0206152278
- Helpdesk@smashed-lemon.com
- www.smashed-lemon.com

SS26 Smashed Lemon
On vastannut 70 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Ik geef drie sterren omdat ik de…
Ik geef drie sterren omdat ik de kleding een leuke print vindt hebben en goed op de hoogte wordt gehouden over de zending alleen wat ik een min punt vind is terug sturen( retourneren ). Contact gehad met medewerker erover en nieuwe retour label gehad.

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon
Had wsuper service at problemen met DHL en een…
Had wat problemen met DHL en een medewerker van de winkel heeft dit zo vriendelijk opgelost, echt super

Slechte klantenservice
Behoorlijk grote bestelling gedaan. Is snel bezorgd. Echter als er iets fout is met hetgeen bezorgd is zijn ze niet zo snel. Had iets ontvangen wat ik niet besteld had maar hetgeen ik besteld had zat er niet bij.
Direct naar klantenservice gemaild….reactie? Ho maar.
Dit is mij vaker opgevallen. Mooie kleding, snelle levering, maar service kennen ze niet helaas.

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon
Retourneren is lastig en prijzig
Retourneren is lastig en prijzig. Als je verzekerd wilt zijn van hulp bij verlies en niet het risico wilt lopen je geld niet terug te krijgen moet je een extra verzekering aanvinken voor 3,95. Ik moest de hele bestelling retourneren omdat de artikelen niet goed zaten en moest nu ruim 8 euro betalen om te retourneren. Dat heb ik nergens anders eerder meegemaakt.

Kleurrijke leuke kleding
Ik had al een tijdje een oogje op de kleurrijke kleding van smashed lemon maar voor mij nog wat te prijzig.
Nu in de supersale een mooie trui verschillende tinten groen met een glittertje superleuk , net even wat anders.
Nu voor een mooi prijsje
goede kwaliteit trui, zit heerlijk.

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon
Mooi en blij Super blij met het leuke jurkje wat…
Super blij met het leuke jurkje wat weer perfect paste!

Mooie kleding
Mooie kleding
Mijn aankopen waren helaas te klein.
De retouren waren snel afgehandeld

Fantastisch merk.
Fantastisch merk.
Kleuren, stof en assortiment en net anders dan anders. Ik ben dol op.

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon
Mooie jas met mooie voering. Perfecte maat.
Mooie jas. Perfecte maat. Snelle levering.

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon
Nadat het pakket zoek was heel erg snel…
Nadat het pakket zoek was heel erg snel een andere levering ontvangen. Superfijn!
De jurk kon dus mee in mijn koffer. De jurk zelf ook top!

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon
Mooie kleding, maar maatadvies op de website klopt voor geen meter.
Recent heb ik een bestelling gedaan bij Smashed Lemon. Deze bestelling werd snel geleverd.
Voor bestellen had ik het maatadvies op de website geraadpleegd. Helaas klopte dit advies voor geen meter. Daarom heb ik een tweede bestelling gedaan, met daarin meerdere maten. De verkeerde maten heb ik retour moeten sturen. Dit is helaas op eigen kosten. Dat steekt toch een beetje, omdat ik retour moest sturen vanwege het slechte maatadvies op de website. Op de website staat hiervoor een bedrag vanaf € 3,95 vermeld. In de praktijk heb ik maar liefst € 5,84 moeten betalen voor het retourlabel. Veel geld als je bedenkt dat ik opnieuw heb moeten bestellen door een niet kloppend maatadvies.
Over de kleding die ik (vanuit de tweede zending) heb behouden ben ik wel tevreden. Het zijn mooie artikelen die goed staan en waar ik blij mee ben.
De volgende keer denk ik echter wel een keer extra na voordat ik bij Smashed Lemon bestel. Als ik dat namelijk nog een keer doe, dan weet ik nu dat ik meerdere maten zal moeten bestellen omdat het maatadvies op site onbetrouwbaar is. Dit zal dan tot voor mij onvermijdelijke retourkosten gaan leiden waar ik niet op zit te wachten.

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon
Vlotte levering en achteraf betalen…
Vlotte levering en achteraf betalen vindt ik fijn

De blouse was te klein.
De blouse was te klein.
Het retour melden ging moeizaam de status klopte niet. Mail moeten sturen.
Uiteindelijk na een week lukte het wel.
Ook vind ik het onhandig dat ik de retour bon zelf moet printen.
Niet van deze tijd. Meestal zit deze al bij de bestelling of krijg ik een Qr -code. Al met al zou ik niet weer kleding bij jullie bestellen.

Slechte ervaring
3 x iets besteld. 2x klopte het niet. Foutieve omschrijvingen van artikelen op de website en een broek bestellen en een jurk krijgen. Echt heel slecht en voorlopig nog geen antwoord op mijn mail. Slechte kennismaking met het bedrijf.
Inmiddels maar even gebeld en nu is alles opgelost.

Eerste keer bestelling gedaan
Eerste keer bestelling gedaan
Snel bezorgd mooie kwaliteit
Super tevreden

Goede klantenservice
Terugbetaling van kleding was niet helemaal goed gegaan. Toen ik de klantenservice belde, kreeg ik direct een dame aan de lijn (erg fijn een bedrijf zonder keuzemenu!) en was het binnen 5 minuten opgelost. Goede service!

Bestellen verliep gladjes
Bestellen verliep gladjes, ontvangst ook.
Product volledig naar mijn zin.

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.