Banner for Smashed Lemon

Smashed Lemon Arvostelua 309

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een feestelijke jas gekocht bij Smashed Lemon (Feestelijke Jas Met Glitterende Lovertjes Print | Sand - Copper, maat L) voor mijn vrouw en zij is er ontzettend blij mee. De pasvorm is mooi, de... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Amazing product. The customs fees weren't clear which may have been a translation issue. Customer service didn't respond to any of my emails which was a bit frustrating. Short turn around, ordered and... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Voor mij de 1e keer dat ik er iets bestelde. In eerste instantie stonden alle drie bestelde artikelen wel op de lijst maar ontbrak er eentje. Dit werd overigens prima opgelost en kosteloos nagestuurd.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben al jaren vaste klant bij Smashed Lemon en ben nog steeds ontzettend tevreden. De kleding blijft echt heel mooi, zelfs items die ik al jaren draag zien er nog steeds goed uit. Super kwaliteit! B... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike
  2. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

Smashed Lemon is een Amsterdams modemerk met meer dan 15 jaar ervaring. Wat in 2007 begon als een jurkenlabel is uitgegroeid tot een volwaardig fashion brand met complete seizoenscollecties. Wij staan bekend om onze opvallende prints, vrouwelijke pasvormen en betrouwbare kwaliteit tegen een toegankelijke prijs. Elke collectie wordt zorgvuldig ontworpen met oog voor comfort, materiaalkeuze en draagbaarheid. Mode die er niet alleen goed uitziet maar ook prettig aanvoelt. Onze collecties zijn verkrijgbaar via retailers in Europa en daarbuiten en via onze eigen webshop. Klanten waarderen ons om onze snelle levering, duidelijke communicatie en vriendelijke en behulpzame service. Smashed Lemon is er voor vrouwen die houden van kleur en stijl zonder concessies te doen aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Bestel met vertrouwen en geniet van mode die lang meegaat.

Yrityksen kirjoittama

Promotion box for Smashed Lemon

SS26 Smashed Lemon

Ontdek onze eerste drop van Summer '26: Lemon Glow

4,2

1 tähti

On vastannut 70 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 3/5 tähteä

Ik geef drie sterren omdat ik de…

Ik geef drie sterren omdat ik de kleding een leuke print vindt hebben en goed op de hoogte wordt gehouden over de zending alleen wat ik een min punt vind is terug sturen( retourneren ). Contact gehad met medewerker erover en nieuwe retour label gehad.

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prints en dat je goed op de hoogte werd gehouden van je zending.

Jammer dat het retourneren minder soepel verliep. Goed dat je contact hebt opgenomen en dat dit met een nieuw retourlabel is opgelost. We nemen je feedback mee om dit proces verder te verbeteren.

Dank je wel voor het delen van je ervaring 💛

Saanut 5/5 tähteä

Had wsuper service at problemen met DHL en een…

Had wat problemen met DHL en een medewerker van de winkel heeft dit zo vriendelijk opgelost, echt super

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je mooie review! Wat vervelend dat je problemen had met DHL, maar fijn om te horen dat onze medewerker dit vriendelijk voor je heeft opgelost.

Graag gedaan en hopelijk tot een volgende keer 💛

Saanut 2/5 tähteä

Slechte klantenservice

Behoorlijk grote bestelling gedaan. Is snel bezorgd. Echter als er iets fout is met hetgeen bezorgd is zijn ze niet zo snel. Had iets ontvangen wat ik niet besteld had maar hetgeen ik besteld had zat er niet bij.
Direct naar klantenservice gemaild….reactie? Ho maar.

Dit is mij vaker opgevallen. Mooie kleding, snelle levering, maar service kennen ze niet helaas.

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kleding en de snelle levering.

Het spijt ons dat je een verkeerd artikel hebt ontvangen en dat je nog geen reactie hebt gekregen van onze klantenservice. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We begrijpen dat dit erg frustrerend is en nemen je feedback serieus om onze service te verbeteren.

Dank je wel voor het delen van je ervaring 💛

Saanut 2/5 tähteä

Retourneren is lastig en prijzig

Retourneren is lastig en prijzig. Als je verzekerd wilt zijn van hulp bij verlies en niet het risico wilt lopen je geld niet terug te krijgen moet je een extra verzekering aanvinken voor 3,95. Ik moest de hele bestelling retourneren omdat de artikelen niet goed zaten en moest nu ruim 8 euro betalen om te retourneren. Dat heb ik nergens anders eerder meegemaakt.

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Jammer om te horen dat je het retourneren als lastig en prijzig hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
We nemen je feedback zeker mee om onze service te verbeteren.

Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je graag. 😊

Kleurrijke leuke kleding

Ik had al een tijdje een oogje op de kleurrijke kleding van smashed lemon maar voor mij nog wat te prijzig.
Nu in de supersale een mooie trui verschillende tinten groen met een glittertje superleuk , net even wat anders.
Nu voor een mooi prijsje
goede kwaliteit trui, zit heerlijk.

5. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je eindelijk iets hebt kunnen bestellen en dat je zo blij bent met je trui. Fijn dat de kwaliteit goed is en dat hij heerlijk zit. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! 😊

Mooie kleding

Mooie kleding
Mijn aankopen waren helaas te klein.
De retouren waren snel afgehandeld

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kleding en dat de retouren snel zijn afgehandeld. Jammer dat de maat niet helemaal goed was, maar hopelijk zit het de volgende keer perfect. 😊

Fantastisch merk.

Fantastisch merk.
Kleuren, stof en assortiment en net anders dan anders. Ik ben dol op.

12. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je fantastische review! Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze kleuren, stoffen en het assortiment. Fijn dat je onze stijl waardeert. Veel plezier met je aankopen! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Mooie jas met mooie voering. Perfecte maat.

Mooie jas. Perfecte maat. Snelle levering.

24. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat de jas perfect past en dat je tevreden bent over de snelle levering. Veel plezier met je aankoop! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Nadat het pakket zoek was heel erg snel…

Nadat het pakket zoek was heel erg snel een andere levering ontvangen. Superfijn!
De jurk kon dus mee in mijn koffer. De jurk zelf ook top!

16. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo snel een vervangende levering hebt ontvangen nadat je pakket zoek was geraakt. We begrijpen hoe belangrijk het is dat je bestelling op tijd aankomt, zeker als je op reis gaat. Geweldig dat de jurk nog mee kon in je koffer én dat deze ook goed bevalt. We wensen je er heel veel plezier mee! 😊

Saanut 3/5 tähteä

Mooie kleding, maar maatadvies op de website klopt voor geen meter.

Recent heb ik een bestelling gedaan bij Smashed Lemon. Deze bestelling werd snel geleverd.

Voor bestellen had ik het maatadvies op de website geraadpleegd. Helaas klopte dit advies voor geen meter. Daarom heb ik een tweede bestelling gedaan, met daarin meerdere maten. De verkeerde maten heb ik retour moeten sturen. Dit is helaas op eigen kosten. Dat steekt toch een beetje, omdat ik retour moest sturen vanwege het slechte maatadvies op de website. Op de website staat hiervoor een bedrag vanaf € 3,95 vermeld. In de praktijk heb ik maar liefst € 5,84 moeten betalen voor het retourlabel. Veel geld als je bedenkt dat ik opnieuw heb moeten bestellen door een niet kloppend maatadvies.

Over de kleding die ik (vanuit de tweede zending) heb behouden ben ik wel tevreden. Het zijn mooie artikelen die goed staan en waar ik blij mee ben.

De volgende keer denk ik echter wel een keer extra na voordat ik bij Smashed Lemon bestel. Als ik dat namelijk nog een keer doe, dan weet ik nu dat ik meerdere maten zal moeten bestellen omdat het maatadvies op site onbetrouwbaar is. Dit zal dan tot voor mij onvermijdelijke retourkosten gaan leiden waar ik niet op zit te wachten.

24. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat jammer om te horen dat het maatadvies op onze website niet goed aansloot en dat je daardoor extra kosten hebt moeten maken voor het retourneren. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen heel goed dat dit voor frustratie heeft gezorgd.

We nemen je feedback over het maatadvies serieus en zullen dit intern bespreken om te kijken waar we dit kunnen verbeteren. Ook je opmerking over de retourkosten nemen we mee, zodat we onze communicatie hierover duidelijker en eerlijker kunnen maken.

Fijn om te horen dat je uiteindelijk tevreden bent met de items die je hebt gehouden en dat deze goed bevallen. We hopen dat we je in de toekomst weer kunnen overtuigen met een betere ervaring.

Mocht je nog vragen hebben of als we iets voor je kunnen betekenen, neem gerust contact met ons op. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Vlotte levering en achteraf betalen…

Vlotte levering en achteraf betalen vindt ik fijn

24. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! We vinden het ook belangrijk dat bestellen gemakkelijk gaat en dat achteraf betalen een optie is. Bedankt voor je berichtje en je vertrouwen in ons!

Saanut 1/5 tähteä

De blouse was te klein.

De blouse was te klein.
Het retour melden ging moeizaam de status klopte niet. Mail moeten sturen.
Uiteindelijk na een week lukte het wel.
Ook vind ik het onhandig dat ik de retour bon zelf moet printen.
Niet van deze tijd. Meestal zit deze al bij de bestelling of krijg ik een Qr -code. Al met al zou ik niet weer kleding bij jullie bestellen.

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat vervelend dat het retourproces zo moeizaam verliep en dat de blouse te klein was. We begrijpen dat het printen van een retourbon niet ideaal is en dat een QR-code of bijlage bij de bestelling handiger zou zijn.

We nemen je feedback serieus en kijken hoe we dit kunnen verbeteren, zodat het in de toekomst makkelijker verloopt. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Saanut 1/5 tähteä

Slechte ervaring

3 x iets besteld. 2x klopte het niet. Foutieve omschrijvingen van artikelen op de website en een broek bestellen en een jurk krijgen. Echt heel slecht en voorlopig nog geen antwoord op mijn mail. Slechte kennismaking met het bedrijf.

Inmiddels maar even gebeld en nu is alles opgelost.

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je bericht en feedback. Wat vervelend dat het retourproces in eerste instantie moeizaam verliep en dat de blouse te klein was. We hebben elkaar inmiddels gesproken en volgens mij is alles naar tevredenheid opgelost.

Nogmaals dank voor je terugkoppeling, we nemen je opmerkingen mee om het in de toekomst makkelijker te maken.

Eerste keer bestelling gedaan

Eerste keer bestelling gedaan
Snel bezorgd mooie kwaliteit
Super tevreden

17. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Wat fijn om te horen dat je eerste bestelling zo goed bevallen is! Geweldig dat de levering snel ging en dat je tevreden bent over de kwaliteit.

Bedankt voor je positieve bericht!

Goede klantenservice

Terugbetaling van kleding was niet helemaal goed gegaan. Toen ik de klantenservice belde, kreeg ik direct een dame aan de lijn (erg fijn een bedrijf zonder keuzemenu!) en was het binnen 5 minuten opgelost. Goede service!

11. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je bericht en feedback! Fijn om te horen dat onze klantenservice je snel heeft kunnen helpen en dat het probleem met de terugbetaling binnen 5 minuten opgelost was. We vinden het belangrijk dat onze klanten direct iemand aan de lijn krijgen en het is geweldig om te lezen dat je dit zo hebt ervaren.

Bestellen verliep gladjes

Bestellen verliep gladjes, ontvangst ook.
Product volledig naar mijn zin.

13. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met het product.

Super snel en mooie kwaliteit

Super snel en mooie kwaliteit

20. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Hartelijk dank voor je bericht! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelheid en de kwaliteit. 😊

snelle levering

snelle levering. Goede kwaliteit.

13. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent met de kwaliteit.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin