Ik heb een feestelijke jas gekocht bij Smashed Lemon (Feestelijke Jas Met Glitterende Lovertjes Print | Sand - Copper, maat L) voor mijn vrouw en zij is er ontzettend blij mee. De pasvorm is mooi, de... Näytä lisää

Amazing product. The customs fees weren't clear which may have been a translation issue. Customer service didn't respond to any of my emails which was a bit frustrating. Short turn around, ordered and... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Voor mij de 1e keer dat ik er iets bestelde. In eerste instantie stonden alle drie bestelde artikelen wel op de lijst maar ontbrak er eentje. Dit werd overigens prima opgelost en kosteloos nagestuurd.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben al jaren vaste klant bij Smashed Lemon en ben nog steeds ontzettend tevreden. De kleding blijft echt heel mooi, zelfs items die ik al jaren draag zien er nog steeds goed uit. Super kwaliteit! B... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Smashed Lemon is een Amsterdams modemerk met meer dan 15 jaar ervaring. Wat in 2007 begon als een jurkenlabel is uitgegroeid tot een volwaardig fashion brand met complete seizoenscollecties. Wij staan bekend om onze opvallende prints, vrouwelijke pasvormen en betrouwbare kwaliteit tegen een toegankelijke prijs. Elke collectie wordt zorgvuldig ontworpen met oog voor comfort, materiaalkeuze en draagbaarheid. Mode die er niet alleen goed uitziet maar ook prettig aanvoelt. Onze collecties zijn verkrijgbaar via retailers in Europa en daarbuiten en via onze eigen webshop. Klanten waarderen ons om onze snelle levering, duidelijke communicatie en vriendelijke en behulpzame service. Smashed Lemon is er voor vrouwen die houden van kleur en stijl zonder concessies te doen aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Bestel met vertrouwen en geniet van mode die lang meegaat.
Yrityksen kirjoittama

Frankfurtstraat 12, 1175 RH, Lijnden, Hollanti
- 0206152278
- Helpdesk@smashed-lemon.com
- www.smashed-lemon.com

SS26 Smashed Lemon
On vastannut 70 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Al twee keer bezorgd op een adres niet…
Al twee keer bezorgd op een adres niet in de buurt. Bezorger moet goed lezen waar onze straat ligt. Zelf moeten halen. Artikelen waren prima. M.vr.groet

Supersnelle bezorging
Supersnelle bezorging.
Voor mij de juiste maatvoering van de artikelen. Gelukkig want retourzendingen zijn wel duur. Kwaliteit is niet meer wat het geweest is. Heb al meerdere blouses moeten repareren. Te kort op de kant gestikt.

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon
Via V&D dit besteld bij deze…
Via V&D dit besteld bij deze rommelzaak. Eerst een hoop gedoe omdat het retourportaal van Smashed Lemon niet werkte en nu een dreigmail dat ik moet betalen terwijl ik het retour heb gestuurd (gelukkig bewijs van Postnl) via V&D is het gelukkig opgehelderd maar ik zal nooit meer iets kopen wat bij deze rommelzaak vandaan komt. Smashed Lemon kunnen ze beter veranderen naar Smashed company...
Smashed Lemon, waar blijf je nu met je reactie? Of reageren jullie alleen maar als er positieve reacties worden geschreven??

Mooie kwaliteit
Mooie kwaliteit, snelle verzending. Kleding is echt anders en onsderscheidend

Zeer snelle bezorging
Zeer snelle bezorging, mooie jas.
Jammer genoeg te groot. Probeerde de klantenservice te bellen, was die dag niet mogelijk.
Ruilen/retourneren is een beetje onhandig voor mensen die geen printer hebben. Eerst moeten betalen, aan de website, voor een retour aan te vragen. Daarna op een postkantoor uit laten printen. Toen ging het fout, wilde kijken of het deed , bij de pakkettenautomaat, deed het. Wist niet dat ik het niet de 2e x meer kon scannen, want de 1e keer had ik mijn pakket niet bij. Niet slim van mij. Maak het de klant wat makkelijker? Doe een retourticket bij de bestelling? Al komt er wat extra bij de verzending,maar dit is ongemakkelijk. Nu zit ik met een te grote jas, wel een mooie, helaas. Daarom 4 sterren.

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon
Reden van teruggave.Ik vind de foto s heel leuk en ze…
Ik vind de foto s heel leuk en ze nodigen echt uit om iets te kopen.
Het opsturen ging snel en ook de teruggave werd snel geregeld.
Ik heb teruggestuurd omdat ik een verkeerde maat kreeg toegestuurd. Ik had een maatadvies gedaan, kwam op m uit, heb voor de zekerheid L ingevuld, maar ik kreeg XS toegestuurd.
Het andere waseen jumpsuit. Dat vond ik wel leuk, paste goed, maar was niet zo mooi gestikt. Dat haalt toch wel wat van het mooie af. Dat vond ik jammer.
Maar nogmaals, ik vind de keuze van kleding die verkocht wordt heel leuk en smaakvol.
Succes verder!

Snel geleverd
Snel geleverd, mooie kleding, goede kwaliteit en maatvoering klopt

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon
Snelle levering en het product is zoals…
Snelle levering en het product is zoals omschreven . Ben er erg blij mee!

Voor herhaling vatbaar
Zeer correcte informatie en makkelijke website.
Maten staan perfect aangegeven.

Mooi vestje maar helaas…
Ik moest het erg mooie vestje terugsturen omdat de mouwen er niet goed ingezet waren. Heel jammer. Mijn maat was niet meer op voorraad dus kon geen nieuwe bestellen. Retour sturen ging makkelijk en geld werd snel teruggestort.
Jammer datje niet goed aan kunt geven op het formulier wat er mis is met het retour.

Erg jammer..
Als je op de website een maat selecteert bij de filters, dan krijg je ook rokken die niet meer in deze maat beschikbaar zijn. Dat maakt het winkelen erg omslachtig en het duurt dan erg lang.
Ook vind ik de maten klein uitvallen

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.