Banner for Smashed Lemon

Smashed Lemon Arvostelua 309

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een feestelijke jas gekocht bij Smashed Lemon (Feestelijke Jas Met Glitterende Lovertjes Print | Sand - Copper, maat L) voor mijn vrouw en zij is er ontzettend blij mee. De pasvorm is mooi, de... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Amazing product. The customs fees weren't clear which may have been a translation issue. Customer service didn't respond to any of my emails which was a bit frustrating. Short turn around, ordered and... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Voor mij de 1e keer dat ik er iets bestelde. In eerste instantie stonden alle drie bestelde artikelen wel op de lijst maar ontbrak er eentje. Dit werd overigens prima opgelost en kosteloos nagestuurd.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben al jaren vaste klant bij Smashed Lemon en ben nog steeds ontzettend tevreden. De kleding blijft echt heel mooi, zelfs items die ik al jaren draag zien er nog steeds goed uit. Super kwaliteit! B... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike
  2. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

Smashed Lemon is een Amsterdams modemerk met meer dan 15 jaar ervaring. Wat in 2007 begon als een jurkenlabel is uitgegroeid tot een volwaardig fashion brand met complete seizoenscollecties. Wij staan bekend om onze opvallende prints, vrouwelijke pasvormen en betrouwbare kwaliteit tegen een toegankelijke prijs. Elke collectie wordt zorgvuldig ontworpen met oog voor comfort, materiaalkeuze en draagbaarheid. Mode die er niet alleen goed uitziet maar ook prettig aanvoelt. Onze collecties zijn verkrijgbaar via retailers in Europa en daarbuiten en via onze eigen webshop. Klanten waarderen ons om onze snelle levering, duidelijke communicatie en vriendelijke en behulpzame service. Smashed Lemon is er voor vrouwen die houden van kleur en stijl zonder concessies te doen aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Bestel met vertrouwen en geniet van mode die lang meegaat.

Yrityksen kirjoittama

Promotion box for Smashed Lemon

SS26 Smashed Lemon

Ontdek onze eerste drop van Summer '26: Lemon Glow

4,2

1 tähti

On vastannut 70 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Snelle duidelijke bestelling en…

Snelle duidelijke bestelling en bezorging

2. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je bestelling en de bezorging snel en duidelijk zijn verlopen. Daar doen we het voor! 😊

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is bezorgd en met zorg is verpakt. Daar besteden we veel aandacht aan, dus leuk dat dit wordt gewaardeerd! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Leuke blouses en fijne stof

Leuke blouses en fijne stof. Snelle bezorging!

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je blij bent met de blouses en de stof, en dat de levering snel is gegaan. We waarderen je feedback enorm 💛

Snelle levering. Goede kwaliteit

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de goede kwaliteit. Veel plezier met je aankoop! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Goed bedrijf, goede afwikkeling van het product.

Goed bedrijf, helder in de mails, het verloop van het pakket.

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie en dat het volgen van je pakket duidelijk was. We waarderen je feedback 💛

Kwaliteit

Prachtige broeken, goede kwaliteit en mooi lang. Het retour was ook vlot verwerkt.

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de broeken, de kwaliteit en de lengte. Ook fijn dat het retourproces vlot is verlopen. We waarderen je feedback enorm 💛

Zeer tevreden

goed passende kleding, fijne (meestal natuurlijke) stoffen en goede service!

9. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de pasvorm, de stoffen en onze service. We waarderen je feedback enorm 💛

goede service

goede service, snelle levering, mooi product

24. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, de snelle levering en het product. We hopen dat je er veel plezier van hebt!"

Saanut 5/5 tähteä

De bestelling werd heel snel geleverd

De bestelling werd heel snel geleverd. Fijn telefonisch contact. Heel vriendelijk.

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat het telefonisch contact zo prettig en vriendelijk was. 😊

Saanut 3/5 tähteä

Bezorging etc prima. Valt groot uit.

Bezorging etc prima. De maten vallen erg groot. Had 6 jurkjes xs, er was er maar één bij die goed paste. Dit is helaas bij veel kledingmerken zo. Met het jurkje dat wel past ben ik wel blij.

31. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de bezorging en dat er in ieder geval één jurkje perfect past.

Jammer dat de maten verder groot uitvielen. We nemen je feedback hierover zeker mee, omdat we begrijpen dat dit het kiezen van de juiste maat lastiger maakt.

We wensen je veel plezier met het jurkje dat goed past! 😊

Prima

Snelle levering. Mooie kwaliteit van de jurk en juiste maat

23. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de jurk goed past en dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. Veel plezier met je aankoop! 😊

Mooie kleding

Mooie kleding, goede kwaliteit. Bezorging snel en netjes verpakt

23. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kleding, de kwaliteit en de snelle levering. Veel plezier met je aankoop! 😊

Saanut 1/5 tähteä

Waar is mijn pakket????? Ik heb nog niets ontvangen!

Waar is mijn pakket?????? Ik heb nog niets ontvangen !

30. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je bericht en excuses voor het ongemak.

We begrijpen dat het erg vervelend is dat je je pakket nog niet hebt ontvangen. Ik zag via de T&T dat het onderweg is. je kan altijd contact met ons opnemen.

We helpen je graag verder! 😊

Saanut 1/5 tähteä

Verkeerde product geleverd

Verkeerde product geleverd. Kreeg een blouse ipv een broek. Moest verzendkosten betalen om het retour te sturen.

30. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je review en je feedback. Wat vervelend dat je een verkeerd product hebt ontvangen, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Zou je hierover misschien even contact met ons willen opnemen? We kijken graag met je mee en zorgen voor een passende oplossing.

Excuses voor het ongemak! 😊

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. 😊

Saanut 2/5 tähteä

Alle lichamelijke maten ingevuld op…

Alle lichamelijke maten ingevuld op basis daarvan een xl aangeraden gekregen . Echter paste het niet . Nu kost het mij verzendkosten om het terug te sturen

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je review en je feedback. Wat vervelend om te horen dat de maat, ondanks het advies, toch niet goed paste. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We begrijpen dat het jammer is dat je retourkosten moet maken. We nemen je feedback over het maatadvies zeker mee om dit te verbeteren.

Mocht je nog vragen hebben of advies willen bij een volgende bestelling, dan helpen we je graag. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Snelle bezorging en netjes ingepakt, goede kwaliteit

Snelle bezorging en netjes ingepakt.
Goede kwaliteit, prachtige stoffen, jurken vallen perfect.

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle bezorging, de verpakking en de kwaliteit van onze jurken. Geweldig dat ze ook perfect vallen. Veel plezier met je aankoop! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Super snelle levering en prachtige…

Super snelle levering en prachtige kwaliteit
Mooi jurkje gekocht, ziet er precies zo uit als op de site.

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit. Veel plezier met je jurkje!

Saanut 3/5 tähteä

Degelijk maar ik heb moeite met retorkost

Heel goed: duidelijke communicatie en opvolging
Minder goed : niet duidelijk dat jurk zo kort was (ik ben 182 cm) waardoor ik de jurken niet kon houden; en dan zijn de retourkosten wel vervelend....

24. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Smashed Lemon

Bedankt voor je feedback en fijn dat je tevreden bent over onze communicatie.

Jammer om te horen dat de jurk korter viel dan verwacht. We begrijpen dat dit, zeker gezien je lengte, een belangrijk punt is en nemen je opmerking mee om onze productinformatie te verbeteren. Ook snappen we dat de retourkosten in zo’n geval vervelend zijn.

Dank je wel voor het delen van je ervaring 💛

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin