Er pensionist og får op til 5 meddelelser hvert år om ændringer i indkomst og udgifter. Har ikke en kinamands chance for at vurdere om det er rigtigt eller ikke. Får mindst lige så mange meddelelser f... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
The tax notification mail came to my hometown 1 month after the deadline and I had to pay 5000DKK in late fees. Granted, I forgot to open the Digital Post mail but was it really that hard to send the... Näytä lisää
Jeg har næsten lige købt hus, fik nøglerne i Marts. Nu får jeg så en engendomsvudering der er noget højere end min købesum... så stiger min skat og grundskyld.. pga et fiktivt tal et defekt IT SYST... Näytä lisää
1. Er stort set umuligt at komme igennem. 2. Fleste medarb. misforstår bevidst, for derved ikke at yde den GIGA skattebetalte support man ernæres af. Den i øvrigt massivt korruptions-skatte-b... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Denne side er din adgang til SKAT.dk version 9.2
Yhteystiedot
Lerchesgade 35, 5000, Odense C
- www.skat.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Forrykt !!! Trukket dobbelt skat, men Skat holder på mine penge i 14 dage, inden tilbageførsel !!!
Helt forrykt, man skal betale dyre renter til skat fra d. 1.1.25 hvis man skylder penge, fordi man har tjent mere, på trods af, at erhvervsdrivende ikke kan indtaste skat før midt marts ! Men når Skat har hævet dobbelt skat ved en fejl, så holder de på dine penge i 14 dage, før de tilbageføres, så de lige kan tjene lidt flere renter på folk - SKAM JER !!! De renter skal også gælde den modsatte vej !
Forældelde kommunikationsmetoder med…
Forældelde kommunikationsmetoder med brev(due) med over 10 dages ventetid i stedet for enten e-boks, tlf-nummer eller måske mail? Glemte jeg at nævne at vis brevet bliver væk, som i øvrigt ikke kan trackes eller bekræftiges at det overhovedet er afsendt, så skal du vente i yderligere 30 dage, men bare rolig, vi trækker kun dyre procenter og tildeler bøder indtil da, så ingen stress. En hvilken som helst anden kommunikationsmetode havde simpelthen været for nemt, support der ikke kan hjælpe en efter at havde siddet timevis i kø. Efter min mening inddrivning og kommunikationsmetoder som minder om 00'erne, mafiaen eller bondefangeri, måske en kombination? Meget skuffet oplevelse, forhåbentligt bliver det lidt mere effektivt i fremtiden, men jeg tvivler meget. Bureaukrati af værste skuffe.
En meget venlig og hjælpsom…
En meget venlig og hjælpsom medarbejdere som hjalp mig igennem min og min hustru
Rettelser i indkomsten
Er endelig kommet gennem via telefonen til ingen verdens nytte…
Er endelig kommet gennem via telefonen efter 25 min.
Det er fejl i min aktie opgørelse.
Den venlige kvinde svarede helt koldt det kunne hun ikke hjælpe med, det var en anden afdeling ??
Men hun kunne stille om pt. 30 min vente tid!!
Nej tak, jeg har et job der skal passes.
Hvor er alle cheferne der hæver en høj løn for at sidde og gemme sig.
Kunne man ikke hælde bare 40% af dem ud og så ansætte nogle flere til service?
Umuligt at komme i kontakt og vil ikke…
Umuligt at komme i kontakt og vil ikke svarer over besked.
Det er umuligt at få kontakt over telefonen, og både chat og mailbeskeder henviser blot til telefonisk kontakt.
Hvorfor har I ikke et kø-system på telefonen, så man I det mindste kan få en fornemmelse af hvor lang køen til at komme igennem er i stedet for at man bare bliver smidt af linjen?
Alle andre serviceenheder kan finde ud af at have en telefonkø.
Mail besvarer de heldigvis, men der vil de ikke give et bindende svar og man bliver spist af med kopi af hvad der står på deres hjemmeside, i stedet for at uddybende spørgsmål der sikre at de får dækket de oplysninger der er nødvendige for at give et korrekt og bindende svar.
ALLE andre virksomheder og offentlige instanser jeg har været i kontakt med kan finde ud af at besvare mail bindende eller have en telefonlinje hvor man ikke blot lægger på. Hvorfor kan I ikke?
Alle linjer er optaget.......hele dagen…
Alle linjer er optaget.......hele dagen lang. Håbløst. Som privat virksomhed var i gået konkurs for længe siden. Piv ringe service....ups slet igen service.
I har for få ansatte
I har for få ansatte, og i stedet for at sætte folk i kø, så lægger i røret på, når man skal bruge hjælp
Hvordan fan kan man komme i kontakt med…
Hvordan fan kan man komme i kontakt med jer! 72222828 linjen er konstant optaget da jeg har i flere dage forsøgt at komme i kontakt med jer. Ringer man 72221818, siger den du har ringet uden for vores åbningstider, lige meget på hvilke tidspunkter om dagen.
Hvordan kan borgere komme i kontakt med jer?! Der bliver brugt milliarder af kroner på jeres elendige skattesystem, alligevel ikke gjort det nemmere for borgeren. Svineri!!
Er alm lønmodtager
Er alm lønmodtager. Chattede med skat, savner min årsopgørelse 2024. Navngiver medarbejder fortæller at de savner noget dokumentation . Jeg spørger så om hvad der savnes,- og til evt hvilken rubrik. Det kan hun ikke svare på. Jeg siger selvfølgelig at det er for mig lidt diffust,- og jeg er nødt til at vide hvad der savnes. Jeg fik så at vide at hvis jeg ikke fremsendte det ville der gå 8-9 måneder før den blev dannet..! Jeg takkede pænt,- og sagde at så måtte jeg jo vente..har en kopi af chatten. Men man forstår så godt,- hvorfor det kan tage så lang tid hos Skat- hvis noget så enkelt som en lønmodtageropgørelse skal taget (yderligere) 8-9 måneder.
Hver eneste gang jeg ringer får jeg af…
Hver eneste gang jeg ringer får jeg af vide at alle linjer er optaget og sådan ligemeget hvornår jeg ringer til dem indenfor deres telefontid 😠😠😠 det er så irriterende og super frustrerende !!! så ansæt nogle flere hos jer istedet for at lade mig ringe forgæves hele !!!😠😠😠 Jeg er så træt dette cirkus !!! Hilsen Michael Bentzen.
igen har de lavet fejl i mit system og…
igen har de lavet fejl i mit system og nu skal jeg betale rest skat fra de sidste 2 år igen igen igen i er så uduelige
Skulle betale tilbage i SKAT
Jeg prøvede at logge in på skat med…
Jeg prøvede at logge in på skat med mitid første gang lykkedes ikke men anden gang var det i orden ,så skulle der logges ind på min kæreste med kodeord og så er der inført noget nyt at der er 2 trins godkendelse med Email eller sms ingen af dem lykkedes ,vi prøvede i 2 dage men ingen gang kom der en mail eller sms, håber at skat får oprettet sms og mail igen
Over kompliceret og uigennemskueligt.
Over kompliceret og uigennemskueligt.
Af erfaring ved jeg at jeg ikke kan stole på de oplysninger de har og bruget.
Når man skal bruge tid på at undersøge hvor de har data fra, og finde de rigtige data, vurderer sitet at man er inaktiv og så skal man om bag i køen igen.
Horrible UX
Complicated, long queues to login, you find yourself logged out in the middle of your interactios, now you have to wait in another long queue again.
Omregistring af bil virker heller ikke…
Omregistring af bil virker heller ikke hos jer
Humbug.
Humbug.
Man kan på ingen måder stole på SKAT, havde to biler som jeg solgte, kontaktede dem for at høre hvor meget jeg skyldte på begge to, de sendte så en samlet regning på begge biler, betalte begge to på samme tid, det var så i 2022, modtag så lige i 2024 en ny regning på samme biler, dertil total uforstålig opsat...
De har virkelig ikke styr på noget derinde.....
Ringe kommunikation
Ringe kommunikation.
Jeg har netop modtaget ejendomsskattebilletter for årene 2021-22 og 23, uden nogen forklaring om hvorfor de fremsendes. Eller hvad man kan/skal foretage sig.
For året 2025. Grundskyld og ejendomsværdiskat bliver opkrævet via forskuds- og årsopgørelsen og følger de offentlige ejendomsvurderinger.
Det betyder, for mit vedkommende, at jeg også modtog i e-boks med overskriften. "Faktura for ejendomsskat"
Den fik jeg ikke læst, ej heller åbnet, i den tro at det var der styr på via min forskuds- og årsopgørelse.
Det fandt jeg ud af da jeg fik en rykker på kr. 250, for manglende betaling på kr. 168,15 som viste sig at være "Rottebekæmpelse" Hvorfor skal man modtage en særskilt faktura for rottebekæmpelse, når det netop indgår som en del af ejendomsskattebetaling, men så alligevel ikke bliver indregnet i forskuds- og årsopgørelse.
Dernæst skrives der i rykkerbrev følgende fra kommunen:
”Vi er forpligtet til at gøre opmærksom på, - at der videregives oplysninger til Gældsstyrelsen og til kommunens IT-leverandører, i forbindelse med sagens håndtering”
Hvem er kommunens IT-leverandører, samt er det tilladt jvf. GDPR-regler.
Øvrige betragtninger:
Det er generelt meget lidt brugervenligt at forsøge tilmelding til betalingsservice.
Hvorfor kommunikeres det ikke, hvilke beløb der skal betales i alt, samt hvis der evt. er flere ejere for hvad hver ejerandel udgør.
Hvorfor kommunikeres der ikke til alle ejere, før der rykkes for betaling.
Hvorfor skal jeg modtage tre rykkere dagligt både på mine tilmeldte e-mail, samt modtage tre rykkere dagligt som SMS beskeder. Denne form for kommunikation direkte uforskammet grænsende til chikane.
Jeg prøvede i øvrigt at ringe til det opgivne telefonnummer, her virkede tastemulighederne ikke, jeg prøvede at ringe flere gange med det samme resultat. Jeg var i øvrigt nr. 104 i køen….. Efter 5 minutter var jeg stadig nr. 104 i køen, herefter var der kun 103 i køen, for jeg lagde røret på.
Havde SKAT i dette til fælled været et firma der solgte billige el-aftaler eller mobilt abonnement, så tror jeg næsten det havde været en sag for forbrugerombudsmanden at gå ind i.
Jeg syntes, der klart er plads til forbedring, hvad syntes SKAT selv.
Jeg skal i øvrigt bemærke at jeg på ingen måde er dårlig betaler, eller på anden måde negativt registreret noget sted.
Ang. anmeldelse af svindel.
Hvis man vil tippe Skat omkring eventuel svindel, ender man med stor sandsynlighed med at få ødelagt sin tilværelse.
Det virker til at medarbejderne bruger enorm meget energi på at jagte udsatte borgere - som f.eks er taget 1,5 døgn til Hamborg for at besøge en døende slægtning og dermed skal tilbagebetale 850 kr. i en eller anden ydelse. Hvor mange ansatte er på en sådan sag, og hvad koster den skatteborgerne?
Folk som svindler for millioner med coronapakke-midler eller med indkomstskat, skuffeselskaber i Dubai osv. kan tilsyneladende oftest gøre hvad det passer dem.
Altimens sidder helt lovlydige borgere (som mig) og ser til...
Man kan selvfølgelig tippe Skat anonymt, men de sager ryger vel bare i skraldespanden. Indberetter man svindel, mens man samtidig står frem ved navn, har man lidt mere magt til at rykke og følge op. Til gengæld står man i en yderst udsat position.
Ringer man ind til Skat for at modtage råd og vejledning, får man medarbejdere i røret som absolut ingen kompetancer har. Der mangler simpelthen medarbejdere som har indsigten og overblikket over hvordan de mere veluddannede og hærdede mennesker svinder.
Svindlen er massiv, åbenlyst og kører i mange, mange led!
Det er en komplet skændsel for lovlydige borgere at være vidne til disse forhold. Jeg kender efterhånden ikke særlig mange hæderlige borgere, som har nogen egentlig tiltro til systemet.
En meget ulykkelig udvikling...
besvarer ikke spørgsmål, kopierer bare noget og sender.
Skrev til Skat.dk angående fradrag, hvordan de regnes ud som pensionist.
De svarede med forklaring vedr. arbejdsgiverpension & Arbejdsmarkeds bidrag - HALLO skat.dk, jeg skriver jo jeg er pensionist!!?? Ergo har jeg INGEN arbejdagiver pension & arbejdsmarkedsbidrag!
Læs dog hvad folk skriver.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.