Er pensionist og får op til 5 meddelelser hvert år om ændringer i indkomst og udgifter. Har ikke en kinamands chance for at vurdere om det er rigtigt eller ikke. Får mindst lige så mange meddelelser f... Näytä lisää
The tax notification mail came to my hometown 1 month after the deadline and I had to pay 5000DKK in late fees. Granted, I forgot to open the Digital Post mail but was it really that hard to send the... Näytä lisää
Jeg har næsten lige købt hus, fik nøglerne i Marts. Nu får jeg så en engendomsvudering der er noget højere end min købesum... så stiger min skat og grundskyld.. pga et fiktivt tal et defekt IT SYST... Näytä lisää
1. Er stort set umuligt at komme igennem. 2. Fleste medarb. misforstår bevidst, for derved ikke at yde den GIGA skattebetalte support man ernæres af. Den i øvrigt massivt korruptions-skatte-b... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Denne side er din adgang til SKAT.dk version 9.2
Lerchesgade 35, 5000, Odense C
- www.skat.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
SKAT.DK
Hvor er jeg dog træt, skuffet og SÅ mega irriteret på SKAT.DK .... jeg har ringet og ringet og ringet og ringet lige siden jeg kunne se min 2024 årsopgørelse - men hvad får jeg at vide: "alle linjer er optaget, prøv senere eller få svar på dine spørgsmål på vores hjemmeside" ... hva' F...... foregår der ..????
Jeg kan sq' da ikke få svar på MIT specifikke spørgsmål på SKAT hjemmeside .. 🤬 hvad skal jeg så gøre for at få hjælp ?!?!?!?
Jeg føler mig komplet idiot, inkompetent og latterlig ... men hva' f..... jeg er self' jo oss' kun pensionist 😵💫😵💫
"Alle linjer er optaget
"Alle linjer er optaget, prøv igen senere" 🫣😔🥴🥺 Har forsøgt at komme igennem i flere dage .... Er det SKAT i Danmark i 2025? Serviceniveauet er ikke eksisterende 😫
elendige service når man prøver at…
elendige service når man prøver at finde ud af hvordan man skal betale sin regning men uden held,telefon svarer siger ring senere. Men hvis du er fosinket med at betale så er de meget dygtige til at kræver gebyr.
ANSAT FLERE MEDARBEJDER .
Fantastisk god service og hjælp ved…
Fantastisk god service og hjælp ved kontakt til Skat i dag. Medarbejderen var super kompetent, meget behagelig og tålmodig at tale med, og førte mig step for step igennem, så jeg fik løst mit problem. Eneste anke er alt for lang ventetid på telefonen, ellers havde der været 5 stjerner 😊
Fuldstændig umuligt at komme igennem på…
Fuldstændig umuligt at komme igennem på tlf til både værdipapirer og alm skat, og chat bot kan ikke hjælpe. Har forsøgt mange gange dagligt de seneste 3 uger. Uanset tidspunkt bliver jeg bedt om at ringe op igen.. det er virkelig træls og mega dårlig sevice..
Vil man 'prøve ringe til skat på deres…
Vil man 'prøve ringe til skat på deres nummer 72221818, så flem alt om komme igennem, de eksistere nemlig ikke af personale. Har prøvet ringe +10 gang inden for en uge og får altid beskeden 'alle vores linjer er optaget' også klapper de røret på.
Hvis man så vil klage så skal der betales gebyr 'ekstra skat' har jeg læst på nette!!!!.
Umulig at komme i telefonisk kontakt…
Umulig at komme i telefonisk kontakt med. Har nu forsøgt i 3 timer, men får bare oplyst at jeg skal forsøge igen..
Virkelig dårlig service
Hvis SKAT var en privat virksomhed var den gået konkurs for længst
Her ville jeg have skrevet nogle ord om SKAT's kundeservice, men det er ikke muligt da jeg ikke har haft lejlighed til at opleve deres service.. Gennem de sidste 3 uger har jeg forsøgt at kontakte deres linje for værdipapirer næsten dagligt, men hver gang får jeg et autosvar om at alle medarbejdere er optaget og bliver smidt af med det samme. Ingen oplysninger om kø eller ventetid. På hjemmesiden kan man chatte med en robot som også afslutter chatten automatisk så snart man nævner ordet 'værdipapirer' og i stedet henviser til selvsamme telefonnummer, som man ikke kan komme igennem til! Det er så latterligt at man næsten ikke fatter det.
Man bliver flov over sit land
Umuligt at komme i kontakt med dem. Hverken på telefon eller chat. Har prøvet mange gange over flere uger i deres åbningstid. Man kommer ikke engang i en telefonkø. Man får bare at vide at alle linjer er optaget og at man skal prøve igen senere. Også selvom det er faktisk er fjortende gang man prøver!
Det er sørgeligt, at det er her vi er nået til. Danmark er i komplet forfald, hvad angår kundeservice og velfungerende løsninger for alt som ikke er 100% standard og digitaliseret. Eller når der sker noget uforventet. En fejl fx. Som der faktisk er mange af. Det gælder desværre både det offentlige og mange virksomheder. Servicekulturen, som egentlig aldrig har været imponerende i Danmark, har nået det niveau, hvor det nu ikke bare er enormt ringe, men decideret defekt. Man bliver flov over sit land.
Hvorfor er det ikke længere muligt at…
Hvorfor er det ikke længere muligt at ringe op til SKAT??? Jeg har haft brug for hjælp som måske ikke lige kan klares af en forældre. Hvad foregår der? 😡
Jeg har forsøgt at ringe til skat i 2…
Jeg har forsøgt at ringe til skat i 2 uger uden held.
Telefonen går direkte på svareren hver eneste gang, uanset hvornår man ringer.
Komplet uacceptabelt.
Aldrig benyt deres “vi ringer tilbage” funktion!!
Jeg kommer igennem til SKAT Per telefon efter mange opkald hvor svaret bare har været “alle linjer er optaget” og så bliver der lagt på. Men denne gang, blev jeg sat i kø med en forventet ventetid på omkring 10 min. De tilbyder så at ringe mig op når det bliver min tur, så jeg ikke skal sidde i røret. Jeg gennemgår deres steps for dette, og gæt engang? DE RINGEDE ALDRIG TILBAGE!! Jeg har prøvet at komme i kontakt i ugevis! Deres chat på hjemmesiden henviser til at man skal ringe, det er flot ….
Umuligt at komme igennem
Har ringet omkring 100 gange til Skat på 72221818 (spredt ud over en uge på forskellige tidspunkter). Det er ALDRIG muligt at komme i telefon kø. Simpelthen et umuligt system. Jeg må vel bare prøve 4-500 gange mere og sammenlagt bruge 4-5 arbejdsdage på at forsøge at komme i kontakt med dem. Tjuhej hvor det går.
Dette system burde laves om man ringer…
Dette system burde laves om man ringer og kommer igennem så siger de at de har travl og så er du dømt ude Hvad sker der !!!!!
Alle linjer optaget
Alle linjer optaget.
Jeg har altid oplevet imødekommende og hjælpsomme medarbejdere hos SKAT.
Men der må være noget helt galt hos de politikere, som først misrøgtede SKAT i årevis og nu hvor (mere eller mindre de samme politikere) skal rette op, ikke er i stand til at sikre borgerne adgang til at få hjælp. I har skruet verdens nok mest komplicerede skattesystem sammen; men vil åbenbart ikke afsætte de nødvendige ressourcer til at sikre borgerne ordentlig service.
Der henvises til SKAT's hjemmeside - ja, tak, men det er jo fordi jeg har været den igennem og mangler en forklaring på systemets mangler (og måske fejl?) at jeg ringer til jer!
Skat er den største joke i DK
Skat er den største joke i DK. Umulige at sende mail til, og når man endelig får sendt den, står der at de svarer om 20 dage. Ikke eksisterende kundeservice, og hvis du heldig kan du chatte med en robot 😂 intet fungerer og ingen får hjælp. Fedt
Alle linjer er optagede - prøv ingen senere
Generelt er de meget imødekommende og hjælpsomme. Problemer er at man kan ikke ringe til dem. Alle vores linjer er optagede….prøv igen senere. Det har været det samme svar i månedsvis. Kom nu ind i kampen og giv os noget service for de urimelige høje skatter i opkræver.
Skat
Skat, I har været 100% umulige at komme i kontakt med de sidste mange mange dage. “Linjen er optaget -prøv igen senere. Bip” er blevet den faste telefonsvarer??
Hvordan fan kan man komme i kontakt med…
Hvordan fan kan man komme i kontakt med jer! 72222828 linjen er konstant optaget da jeg har i flere dage forsøgt at komme i kontakt med jer. Ringer man 72221818, siger den du har ringet uden for vores åbningstider, lige meget på hvilke tidspunkter om dagen.
Steuererkl. einfacher als in D
Steuererklärung ist hier viel einfacher und unkomplizierter als in Deutschland, habe wegen diverser Rückfragen heute 3 mal per Chat Kontakt aufgenommen und habe jedesmal nach maximal 5 Minuten Wartezeit mit einem kompetenten Mitarbeiter geschrieben und auch jedesmal schnelle klar verständliche Antworten bekommen. Zudem findet man auch eine Menge gut erklärter Infos auf der Homepage und auf der Facebook-Seite. Trotz mangelhafter Sprachkenntnisse, war alles für mich nachvollziehbar und leicht zu verstehen.