Er pensionist og får op til 5 meddelelser hvert år om ændringer i indkomst og udgifter. Har ikke en kinamands chance for at vurdere om det er rigtigt eller ikke. Får mindst lige så mange meddelelser f... Näytä lisää

The tax notification mail came to my hometown 1 month after the deadline and I had to pay 5000DKK in late fees. Granted, I forgot to open the Digital Post mail but was it really that hard to send the... Näytä lisää

Jeg har næsten lige købt hus, fik nøglerne i Marts. Nu får jeg så en engendomsvudering der er noget højere end min købesum... så stiger min skat og grundskyld.. pga et fiktivt tal et defekt IT SYST... Näytä lisää

1. Er stort set umuligt at komme igennem. 2. Fleste medarb. misforstår bevidst, for derved ikke at yde den GIGA skattebetalte support man ernæres af. Den i øvrigt massivt korruptions-skatte-b... Näytä lisää

1. Veroneuvoja
  2. ja myös
  3. Veroilmoituspalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Denne side er din adgang til SKAT.dk version 9.2

1,3

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

2 t. arvostelua

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,3

Kaikki arvostelut

(1 588)

98 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Generelt super venlig og god vejledning…

Generelt super venlig og god vejledning når man ringer. Synes tingene bliver forklaret forståeligt og der bliver fulgt op og vendt tilbage til en, hvis man har spørgsmål, som der ikke umiddelbart kan svares på. Som iværksætter opleves det dog som ærgerligt og fordyrende, at der først lukkes op for indberegning af årsregnskab og selvangivelse i marts måned, når deadline for indbetaling af moms er den 1. marts (når man betaler halvårlig moms). Dette betyder i mit tilfælde, at jeg har brug for at konsultere min revisor ad 2 gange, og kan ikke nøjes med et møde, hvilket ville være muligt, såfremt der var overlap mellem de to datoer. Det synes unødvendigt og medfører en øget udgift. Så overvej meget gerne om dette på sigt kan ændres.

29. tammikuuta 2025

Havde frygtet det opkald jeg idag…

Havde frygtet det opkald jeg idag foretog men Theis og Sara fra Skat satte min frygt til skamme. Sjældent har jeg talt med så forstående og hjælpsomme mennesker. I gjorde oplevelsen mere end positiv. Tak for jeres forståelse og service. I har ikke det nemmeste job tænker jeg ift. graden af forståelse for hvad service er men må bare sige tak for en ualmindelig god og forstående service.

24. tammikuuta 2025

Jeg ved snart ikke…

Corona skatteopgørelse fra 2021 dumper ned en søndag (11. Januar - fed start på året, tak)
Jeg ringede utallige gange for at få hjælp tilbage i 2021 og selv service medarbejderne kunne ikke svare! (INTET på dem, det var også nyt). Men at absolut ikke kunne få hjælp, 7 forskellige ugennemsigte dokumenter senere og selv skulle lave skats arbejde - så giver man op. Men nej! NU skal jeg bøde for jeres inkompetence tilbage i 2021, fordi jeg ikke kunne JERES job. Ad!

11. tammikuuta 2025

Jeg er dybt skuffet over den behandling, jeg har oplevet fra Skatteforvaltningens kundeservice. Det er chokerende at se, hvor inkompetente og uprofessionelle medarbejderne er, når det handler om at hjælpe borgere. For det første virker medarbejderne totalt uden interesse i at lytte til, hvad man som borger forsøger at forklare. Jeg blev afbrudt adskillige gange og nægtet muligheden for at færdiggøre mine sætninger. På trods af dette formåede medarbejderen endda at afbryde samtalen og lægge røret på. Sådan en behandling er helt uacceptabel og fuldstændig respektløs.Derudover er det tydeligt, at der mangler både træning og professionalisme. Mange af de informationer, jeg modtog, var misvisende og direkte forkerte, hvilket kun skabte endnu mere forvirring og frustration. Det er mildest talt et kæmpe svigt, når en institution, som burde vejlede borgerne korrekt, i stedet gør det modsatte.Det er skammeligt, at en så vigtig instans i Danmark repræsenteres af medarbejdere, der tydeligvis er utilfredse og uegnede til at arbejde med mennesker. Jeg vil stærkt anbefale, at Skatteforvaltningen investerer i en komplet omstrukturering af deres rekruttering og uddannelse. De nuværende medarbejdere mangler både tålmodighed, empati og evner til at udføre deres arbejde ordentligt.Denne oplevelse er desværre ikke bare frustrerende for mig som borger – det er også en skamplet på et land, der ellers er kendt for høj standard og effektivitet.

3. tammikuuta 2025

Jeg skulle have hjæp at omregistrer min…

Jeg skulle have hjæp at omregistrer min nye bil. Jeg ville ringe til SKAT, men der var 39 minutters ventetid .....det er jo fulddtændig grotesk at man som borger i DK skal vente så lang tid for at komme igennem til SKAT. Da jeg logger mig ind på motor.dk og vil slå bilen op melder systemet fejl .....FORFÆRDELIGT SYSTEM SKAT. At I vil være det bekendt over for os borger.

2. tammikuuta 2025

Er meget bekymret over hvordan man…

Er meget bekymret over hvordan man overlever i Danmark med gælsstyrelsen og skat som ikke fjerne det gæld der er forældet samt ikke overholder leve omkostninger
Samt at skat får lov til selv at bestemme og overføre på vores opgørelse selv om det ikke passer
Og heldigvis har vi advokater der har forstand på det mere end Gældstyrelsen og skat har

2. tammikuuta 2025

Elendig kundeservice og fejl på fejl fejl!

Det er umuligt og komme igennem til jer!
Der er en fejl i min forskudsopgørelse, som i tidligere har rettet! Men endnu engang tager i bare som det passer jer! Jeres elendige charrobot er ubrugelig og man kan ikke komme igennem til jeres callcenter, selvom der står, at der er en ventetid på 24min. så bliver man bare smidt af!!!!

30. joulukuuta 2024

Spørgsmål 2024/25

Jeg er ved at gå fra alm. befordringsfradrag til ligningsloven §9a.
Her ringede jeg til skat den 30/12 og talte med en utrolig sød medarbejder, som fortalte mig, at hun ville anbefale mig, at jeg ventede til 2025 med at sætte min kørsel ind, sidst på året, da jeg så ville have et fuldstændigt overblik over hvor mange dage jeg havde kørt til og fra arbejde.

Derudover fortalte hun mig, at hun ville anbefale mig at skrive til SKAT, 1 månedes tid inden at årsopgørelsen for 2024 var klar, for at bede om at et felt bliver låst op for.

Alt i alt, en fantastisk oplevelse og virkelig behjælpelig medarbejder ved SKAT på en af årets sidste dage i 2024 😊😊

30. joulukuuta 2024

Pas på

Pas på, Skat retter selv i din forskudsskat uden at give dig besked, og uden at tallene slår igennem før du tilfældigvis selv kommer ind og skal rette noget andet.
På den måde er der jo ikke rigtig nogen grund til at bede os som skatteydere at holde øje med vores forskudsskat hvis Skat alligevel ændrer den uden at man ved det.
Årsagen til jeg opdagede det var et tilfælde, da jeg rettede en rubrik og fik 5 x så stort fradrag som jeg rettede.
Da jeg ringede og spurgte om hvad det handlede om, blev jeg betragtet som en dum der ikke kendte noget til skat, og blev forklaret at det var meget almindeligt at Skat rettede og at jeg ikke kunne forlange at få besked.
Efter samtalen startede en helvedesmaskine af SMSer der skulle afdække hvordan jeg syntes om samtalen, der kom et nyt spørgsmål jeg skulle besvare ca hvert kvarter.
Hvis de vil vide hvor dårlige deres medarbejdere og deres system er må de samle lidt sammen til en henvendelse og ikke sådan noget der kommer dryppende og igen når man ikke svarer, lige vil minde om at man ikke har svaret.
Håbløst system, prøv med en lommeregner hvis i ikke kan lave et ordentligt edb system

3. joulukuuta 2024

SKAT er ukontaktbar

Har nu forsøgt at kontakte SKAT i to dage i træk, adskillige gange hver dag, men får beskeden, at "alle linier er optaget, prøv igen senere."
Det er helt og aldeles utilfredsstillende!

5. joulukuuta 2024

Mængde åropgørelser

Tror jeg har fået i indeværende år modtaget 6 eller syv årsopgørelser, startende fra tilbage i 2023 - ofte blot med den oplysning, at jeg hverken får eller jeg skal betale, finder dette unødig tidspille

1. tammikuuta 2024

Nem uden problem - Jan

Skulle have ændret min skattepligtighed. Jan gjorde det mega nemt og stillede nemme spørgsmål, hurtigt samtidig. Helt klart en professionel men samtidig kundevenlig ansat da der også er plads til grin. Ham kan i være glade for derinde.

26. marraskuuta 2024

GDPR - Susanne

Susanne jeg skal have den chat tråd så jeg kan melde jer til datatilsynet og medierne for ikke at overholde GDPR reglerne

i leger med danskerne personoplysninger som man kan få via en enkel chattråd hvor man ikke behøver op give 1 eneste oplysning om sig selv og nu lukker i bare ned og stopper med og svare

der er ikke gået mere ind 2min siden

22. marraskuuta 2024

Det er ALTID en fornøjelse at tale med…

Det er ALTID en fornøjelse at tale med medarbejderne hos skat, en dårlig oplevelse med en vrissen medarb. ud af 15-20 opkald over de sidste to år. De er bare altid, søde, rare, imødekommende og hjælpsomme.
Hvis jeg kunne give dem 7 stjerner, skulle de have haft det!!

21. marraskuuta 2024

Stor tak til Isabella fra skat som…

Stor tak til Isabella fra skat som hjalp os igennem "junglen" og forklarede mig hvad og hvordan.... og ikke mindst, hjalp mig med de ting som jeg ikke selv kunne finde ud af....
Endnu engang.... Tusind tak for hjælpen
Venligst
Tommy fra 7160 Tørring, Aale

20. marraskuuta 2024

Elendigt system og stiv organisation

Elendigt og ekstremt kringlet hjemmeside. Brugerskifte a bil er fx. låst. Så ender man med at komme til at betale en dummebøde for en ekstra omregistrering.
5 omstillinger på 49 minutter, og ALLE SKATs medarbejdere kan fortælle dig om alt det de ikke kan på trods af at en anden medarbejder har lovet det. Det er et ualmindelig stift system, hvor medarbejderne virker totalt ligeglade.

15. marraskuuta 2024

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili