Er pensionist og får op til 5 meddelelser hvert år om ændringer i indkomst og udgifter. Har ikke en kinamands chance for at vurdere om det er rigtigt eller ikke. Får mindst lige så mange meddelelser f... Näytä lisää

The tax notification mail came to my hometown 1 month after the deadline and I had to pay 5000DKK in late fees. Granted, I forgot to open the Digital Post mail but was it really that hard to send the... Näytä lisää

Jeg har næsten lige købt hus, fik nøglerne i Marts. Nu får jeg så en engendomsvudering der er noget højere end min købesum... så stiger min skat og grundskyld.. pga et fiktivt tal et defekt IT SYST... Näytä lisää

1. Er stort set umuligt at komme igennem. 2. Fleste medarb. misforstår bevidst, for derved ikke at yde den GIGA skattebetalte support man ernæres af. Den i øvrigt massivt korruptions-skatte-b... Näytä lisää

1. Veroneuvoja
  2. ja myös
  3. Veroilmoituspalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Denne side er din adgang til SKAT.dk version 9.2

1,3

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

2 t. arvostelua

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,3

Kaikki arvostelut

(1 587)

96 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ville ønske de havde en funktion så de…

Ville ønske de havde en funktion så de ringer til en, når det altid er umuligt at komme igennem til skat på telefonen. jeg har virkelig forsøgt at ringe mange gange og jeg har desværre et eller flere problemer jeg ikke kan løse selv, men det er umuligt at komme igennem til skat.

22. toukokuuta 2025

Kan kun tilslutte mig

Kan kun tilslutte mig, hvad Ghita skrev den 19.4.25:

"Skat er den største joke i DK. Umulige at sende mail til, og når man endelig får sendt den, står der at de svarer om 20 dage. Ikke eksisterende kundeservice, og hvis du heldig kan du chatte med en robot 😂 intet fungerer og ingen får hjælp. Fedt"

20. toukokuuta 2025

Skattestyrelsen

Denne anmeldelse er rettet til skattestyrelsen.

Man har nu besluttet at ændre beregningen på el regning til borger og husstande som opvarmer deres hjem med elopvarmning.

Så det fremover vil blive en hel del dyrere for disse husstande.
Som bruger en meget mere miljøvenlig og klima rigtig måde at opvarme deres hjem på.

Der har man nu valgt fra skattestyrelsens side at det skal være dyrere at bruge el til opvarmning i form af at man har lavet en beregning som straffer de husstande på en måde, sådan at det bliver dyrere i vinterhalvåret hvor man har brug for varme idet at man har valgt at de første 4000 kW strøm på den første del af året fra januar skal være fuld pris på strømmen, efter den nye beregningsmodel og som vil gøre det langt dyrere for dem der opvarmer deres hus på en klima og miljø rigtig måde.

Det er som om at skattestyrelsen håner os der opvarmer vores hjem på en mere klima og miljøer rigtig måde.

Den gamle beregningsmodel løb over alle årets 12 måneder som giver meget mere mening.

Det nu hvor man overvejer om man skulle have haft eller anskaffe sig et gasfyr eller en brændeovn i stedet for at tænke på miljøet og klimaet som husejer.

Men det er typisk den danske stat de tænker kun på penge penge penge,
og virker i det hele taget totalt ligeglad med klimaet og miljøet så længe det giver penge i statskassen og nærmest straffer dem der prøver at gøre det rigtige for miljøet og klimaet ved at varme deres hjem op på en klima rigtig måde.

Og det får da slet ikke folk til at tænke over at spare på strømmen nu, når man slet ikke får noget tilskud til el varme regningen under 4000 kW.

18. toukokuuta 2025

Dybt ubehagelig oplevelse

Det ville være rart med lidt mere imødekommenhed og lydhørhed fra medarbejderne. Det er svært at forklare en situation, når man bliver afbrudt eller ikke får lov at tale færdig!
Jeg har netop talt med en af jeres medarbejdere, som desværre havde en meget ubehagelig attitude. Jeg oplevede ikke at få mulighed for at komme til orde, da samtalen foregik på hendes præmisser, og jeg blev afbrudt gentagne gange!

15. toukokuuta 2025

Syntes det er dybt dybt frustrende at man ikke kan komme i kontakt med dem

Syntes det er dybt dybt frusterende at jeg ikke har kunnet komme i kontakt med skat via tlf i 3 uger man kommer ingen gang i kø så kan vente. Skat tager 55% indtil man får skattekort og det har ikke været muligt at få det rette når at man ikke kan få fat i en medarbejder.

Dog vil jeg sige at når man først kommer i gennem så har. jeg de sidste 2 gange oplevet 2 erfarne og meget forstående medarbejdere som var kompetente empatiske og ikke minds utroligt dygtige til at lede en talblind som mig. Så stor tak til jeres med arbejdere

13. toukokuuta 2025

Minus 5 stjener til skat.

Minus 5 stjener til skat.

Jeg har gæld til skat og vil gerne betale i den grad jeg kan, så fik jeg besøg af fogeden, jeg indgik en aftale om at betale med de penge, som var planlagt til hjælpemidler til min handicappet datter, fogeden lovede ikke at tage mere.

Men snydt blev jeg og endte med en lang næse og følte mig r.. rendt, da fogeden uden videre trak både de penge som skulle bruges til min invalide datte, men også alle de få 1000 kr, som skulle bruges til min kræftmedicin, så ikke alene endte det med at min datter ikke kunne få sit hjælpemiddel, men jeg måtte også opgive at købe min kræftmedicin og selvom jeg klagede over dette, var skat totalt ligeglad.

Da jeg så valgte at fortælle den næsvise medarbejder at de nu selv havde valgt at afkorte mit liv og efterfølgende at systemet ville komme til at hænge på min datter og ud fra skats valg, ville jeg nu ikke betale alt min gæld, men dø inden gælden var betalt, dette var skat ligeglad med.

Som den næsvise medarbejder sagde, at så måtte min familie bare arve gælden og dermed hænge på min restgæld, da jeg så oplyste at man ikke kunne arve gæld, blev jeg oplyst om at dette ikke passede og skat havde måder til at tvinge folk til at overtage gæld på.

Jeg sad tilbage med et indtryk af at skat var den nye tids mafia og de ved hjælp af trusler og vold, ville tvinge uskyldige borger til at betale gælde, som i henhold til loven, ikke kan arves.

Jeg har fået nok af skat og deres korrupte metoder, så jeg har søgt en advokat og søgt fri proces i en retsag imod skat.

Og hvis fogeden fra skat, igen dukker op ved min dør, vil vedkommende blive afvist og forevist en insolvens erklæring og så vil døren blive smækket i hoved på vedkommende og hvis fogeden har taget politiet med, har jeg garderet mig og fået af vide hvad jeg skal gøre af min advokat og det vil ikke ende godt for fogeden.

Men det er slut med at samarbejde med skat.

Det er bare utroligt, at borger der ikke har råd til at eksistere, stjæler skat stadig penge fra dem, men så snart de gyldne politikere kommer ind på christiansborg, så får de slettet deres gæld til skat og trækprocenten bliver til 0%.

Nedlæg skat og start forfra.

11. toukokuuta 2025

Forfærdelig oplevelse hos SKAT i dag - Det kan simpelthent ikke passe

Forfærdelig oplevelse hos SKAT i dag.

Efter at have ventet 30 minutter på at komme igennem, og tidligere at have ringet omkring 200 gange i løbet af den sidste måned, blev jeg først mødt af en medarbejder som hverken kunne forklare mig noget omkring manglende indberetning af værdipapirer eller kunne forklare mig, hvorfor jeg skyldte SKAT penge.

Vi blev enige om at jeg skulle viderestilles til en der var kompetent nok til at give mig en forklaring. Jeg blev så viderestilt til Susanne, som forsøgte at give mig en forklaring som gav absolut 0 mening ift. hvorfor jeg skyldte SKAT penge, og da jeg så udfordrede hendes påstande og argumenter, endte hun med at lægge på.

Så her står jeg... endnu en privatperson som har absolut ingen ide om hvordan jeg skal navigere i et system, som selv SKAT's egne medarbejdere ikke har den mindste ide om hvordan fungerer.

Hvis jeg kunne have givet 0 stjerner havde jeg også gjort det.

Tak for ventetiden på de 30 minutter og for at lægge på efter jeg endelig kom igennem på kald nr 200.

7. toukokuuta 2025

Nu har jeg prøvet i 14 dage at ringe…

Nu har jeg prøvet i 14 dage at ringe til dem. Flere gange om dagen. Og hver evig eneste gang får man smidt i hovedet at der er optaget prøv igen senere. HOLD NU KÆFT DET ER RINGE SERVICE. Ansæt sku da nogle flere folk. Det kan sku da ikke være rigtigt. ARRR

7. toukokuuta 2025

KAN DA BARE IKKE PASSE

KAN DA BARE IKKE PASSE, SKAT TAGER IKKE TELEFONEN OG FOLK SKAL SÅ BETALE BØDET, FOR IKKE AT KUNNE FINDE UD AF DERES OPGØRELSE. DET ER HAMRENDE FUSTRERENDE.
LUK DET INKOMPETENTE L...
STATEN BURDE VIRKELIG VÅGNE OP.
KAN ET ELLER ANDET MEDIE IKKE TAGE DET HER OP, HALVDELEN AF KLAGERNE HER PÅ SIDEN ER PGA DE IKKE ER TIL AF FÅ FAT I, OG FOLK BLIVER STRAFFET FOR IKKE AT BETALE RETTIDIGT.

2. toukokuuta 2025

De mangler ressourcer til at løfte deres ansvar

Det er desværre en meget udfordrende oplevelse at drive en lille hobbyvirksomhed i Danmark, primært på grund af de systemer og administrative krav, man som selvstændig bliver mødt med. Jeg oplever, at byrderne i form af indberetning, registrering og systemforståelse ikke står mål med den relativt lave økonomiske risiko, som en hobbybaseret mikrovirksomhed udgør for skattesystemet og samfundet generelt. Det får mig i alvorlig grad til at overveje, om det overhovedet kan betale sig at fortsætte.

Min hensigt har hele tiden været at gøre det korrekt og lovligt. Men med indførelsen af kunstnermoms bliver jeg nu pålagt momsregistrering som udøvende musiker, selvom min årlige omsætning er langt under 50.000 kr. Jeg oplever desuden, at det er umuligt at få overblik over min indberetning for 1. kvartal og at telefonisk kontakt er meget svær at opnå - det resulterer muligvis I at jeg bliver straffet for noget, hvor jeg har indberettet, men noget i systemet er fejlet (jeg stod oveni købet til at skulle have moms tilbage). Jeg her iøvrigt forsøgt at tilmelde mig, så jeg kan skrive til dem ved at følge deres guide og det er resulteret i at jeg bare er kørt i ring uden et kunne skrive til dem. Jeg er så træt af alt det her lige nu. Tænk at jeg muligvis får en bøde for det prøve at gøre alting rigtig og fordi jeg ganske simpelt ikke kan komme igennem til dem. Det synes jeg er fuldstændig himmelråbende frustrerende og hamrende uretfærdigt.

Det skal understreges, at dette ikke er en kritik af de enkelte medarbejdere, som jeg generelt oplever som både hjælpsomme og kompetente. Problemet ligger i den overordnede organisering, den uigennemsigtige informationsstruktur og en tilsyneladende mangel på ressourcer i forhold til det ansvar, organisationen er pålagt.

1. toukokuuta 2025

Skat

Skat. Dk udland under telefonnummer 72 22 28 92 er mere en falliterklæring.
Har prøvet uden held at få fat i dem i over en uge. Minimum 100 opkald.
Nul hjælp at hente. Min søn havde brug hjælp forbindelse med jobskift til DK. Det er en katastrofe, ingen steder at gå hen. Nu tager heller ikke telefonen. Skandale er det.

24. huhtikuuta 2025

Ringe ringe ringe service

Ringe ringe ringe service

Som borger er telefon altid optaget og man skal ringe tilbage sener

Ingen vente kø intet ….

Ringe man op på erhverv er der både kø og ca tid i køen ..

Kan godt forstå nogen snyder skat nogen gange. Må jo gælde begge veje

1. toukokuuta 2025

Skat dk is worst company i ever met

Skat dk is worst company i ever met , legit scam , i mad my driving fredrag on annual statment and all the sudden they checking info if its right, its been 1,5 months they still checking not gonna eve talk about to reach them what an absolute circus.

29. huhtikuuta 2025

Hvorfor anvender SKAT direkte links til…

Hvorfor anvender SKAT direkte links til Mastercard, når man skal betale bil afgifter. Det samme er sikkert gældende for efterbetaling af skat.
Det er vildt dyrt for staten og dermed os borgere.
SKAT burde benytte bankernes overførsler - ikke Mastercard.

SKAT.DK

Hvor er jeg dog træt, skuffet og SÅ mega irriteret på SKAT.DK .... jeg har ringet og ringet og ringet og ringet lige siden jeg kunne se min 2024 årsopgørelse - men hvad får jeg at vide: "alle linjer er optaget, prøv senere eller få svar på dine spørgsmål på vores hjemmeside" ... hva' F...... foregår der ..????
Jeg kan sq' da ikke få svar på MIT specifikke spørgsmål på SKAT hjemmeside .. 🤬 hvad skal jeg så gøre for at få hjælp ?!?!?!?
Jeg føler mig komplet idiot, inkompetent og latterlig ... men hva' f..... jeg er self' jo oss' kun pensionist 😵‍💫😵‍💫

29. huhtikuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili