Ne fonctionne pas
Impossible de faire fonctionner le lesteur de carte, Le support de SITECOM est en Anglais et le Lecteur de carte MD 1001 envoyé ne semble plus exister et semble être remplacé par le lecteur MD 1002
Sitecom is one of the market leaders in computer connectivity products, networking products, mediaplayers and entertainment products.
Linatebaan 101, 3045AH, Rotterdam, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Prima produkten van Nederlands fabrikaat.
Ook prdukten die niet overal verkrijgbaar zijn
I bought a Sitecom CN-386 USB hub via Amazon Australia on 13 March. It took a few weeks to arrive from Europe but on the day I received it, I tested the hub and found that one of the USB-C ports (second from the bottom) wasn't powering my USB-C devices, despite having no problems with the other 2 ports.
I contacted Sitecom immediately (1 April) but as of today (19 April), I still haven't actually had a discussion with anyone at Sitecom because I keep getting passed around to different reps; and each rep takes an average of 3-5 days between their completely unhelpful/useless replies.
What I am absolutely astounded by is the fact this company advertises itself as having been around for 25 years! How on earth does it survive with customer service like this?!?!?
Ga eerst maar eens kijken of er web support is, bij mij dus niet geen enkele web support op de website, dus driver kwijt apparaat weggooien, het is maar dat je het even weet,
Advies koop hier niet!
Ik deel graag mijn ervaring met de USB-C Multi Adapter (CN-382 v1 001) die ik heb aangeschaft. Zeer prijzig en waarschijnlijk koop je eigenlijk iets bij Ali expres alleen betaal je er meer voor. De hub is twee keer defect geraakt, wat zowel ongemak als teleurstelling heeft veroorzaakt. Ondanks herhaalde pogingen om contact op te nemen met de klantenservice, heb ik geen enkele reactie ontvangen. Dit gebrek aan communicatie heeft mijn situatie nog frustrerender gemaakt.
Gezien mijn ervaring adviseer ik potentiële kopers om zorgvuldig na te denken voordat ze besluiten dit product bij dit bedrijf te kopen. Het is belangrijk om rekening te houden met zowel de kwaliteit van het product als de klantenservice die het bedrijf biedt, vooral in geval van defecten of andere problemen.
Heb in 2018 de USB hub CN-083 gekocht bij BCC en heb deze direct op de Sitecom site geregistreerd waardoor ik in totaal 10 jaar garantie zou krijgen.
De USB hub begon een aantal weken geleden te haperen, heb toen via de officiële weg mijn garantie geclaimt.
Een week later had ik een nieuwe in huis. TOP!!
Communicatie met customerservice verliep erg goed en vriendelijk. Héél erg tevreden!!
weer een bedrijf dat niet geen email adres heeft.
ik heb verschillende toestellen van hun, maar heb nu een vraag en kan die niet stellen.
ik koop niet meer bij deze lui
VOORAL NIET KOPEN BIJ BEDRIJVEN DIE GEEN CONTACT MET HUN KLANTEN WILLEN.
Dieser „Onlinesupport“ der gar keiner ist, sondern nur eine sinnlose Konversation mit irgendjemanden der mal nach einer oder zwei Wochen antwortet ist das Schlechteste was ich je erlebt habe !!
Ordered the Multi port USB-C dongle, build quality is good and it has a correct pricing.
Fast delivery with a personal thank you message from the team.
Great service and highly recommending this website.
Keep up the good works guys!
Super voor de MacBook Pro, snel geleverd!
Meerdere producten voor ons bedrijf bij Sitecom gekocht via sitecom.store. Na een kleine vertraging in de bezorging (wat te maken had met DHL en niet met sitecom) werd er adequaat gecommuniceerd, waardoor ik gelukkig een dag later de producten bij ons binnen kreeg. Producten zijn van hoge kwaliteit en dat merk je gelijk in het gebruiksgemak en de tevredenheid van ons personeel.
Bellissimi e funzionali prodotti a prezzi contenuti!
Een 2 jaar geleden heb ik een Sitecom 8 poort switch gekocht, deze switch hangt zich zeer regelmatig op dus maar mailen met Sitecom. Maar ja je hoort nooit iets van ze, dus maar bellen.
Helaas een 0900 nummer en dat werkt niet vanuit het buitenland. Via via een normaal nummer gevonden en ik zou terug gebeld worden. U raad het al, niet dus.
Geld weg en apparaat in de hoek, dank sitecom!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.