Snelle levering en uitstekende support
Snelle levering en uitstekende support! Ik heb een accu gekocht bij Wetona en ben erg tevreden. Tim was zeer vriendelijk en behulpzaam en heeft mij goed geholpen. Zeker een aanrader!
Wetona is a specialist in high-quality energy solutions for both home and business. We supply reliable products such as inverters, batteries, solar panels, charging solutions, and complete off-grid systems. Our focus is on quality, clear explanations, and fair pricing — ensuring every customer knows exactly what they’re buying and how it works. At Wetona, service and support are at the core of what we do. We assist our customers from start to finish: from personal advice and system design, to technical support and fast, secure delivery. Through direct partnerships with manufacturers and distributors, we guarantee competitive prices and top-tier products.
De Factorij 19, Deur 27 , 1689AK , Zwaag, Hollanti
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ik kocht bij Wetona een accu.
Na het zien van een defect melde ik dit bij het bedrijf via mail.
In hun reactie stonden een paar vragen die ik beantwoorde.
Op mijn antwoord mail heb ik geen reactie meer gekregen.
1 week later stuurde ik nog een mail ter herinnering.
Nu 2 weken later nog geen antwoord.
Superslechte service, had een accu besteld maar die was niet goed, heb contact opgenomen om te retourneren en daarbij zeggen ze doodleuk, kan je bij een postnl punt laten doen, die medewerker adviseerde mij om het aangetekend te retourneren omdat dit soort bedrijven niet te vertrouwen zijn, heb dus ook nog 13 euro hiervoor betaald en kreeg nog een rekening van dit bedrijf van bijna 7 euro aan verzendkosten, snap niet hoe ze eraan komen aangezien ik de retournering zelf heb bekostigd, de accu zelf koste 20 euro en ben met alle gezeik eromheen meer dan 20 euro kwijt om het te retourneren, dit is mijn ervaring met dit bedrijf.
Accu's besteld bij dit bedrijf voor de eerste keer en deze kwamen binnen. Heb ze getest en 3 Accu's waren zeer slecht en 1 accu deed helemaal niks.
Mail gestuurd met de test resultaten en kreeg een best onbeschoft mailtje terug waaruit deze persoon mij een beetje incompetent liet voelen.
Nu reeds 3 mailtjes verder en op website mijn retour aangemeld nog steeds geen retour adres ontvangen.
Dit is denk ik een beginnende onderneming maar op deze manier ook zo weer weg want klanten zullen niet meer bestellen.
Totaal bedrag €110 en 4 waardeloze Accu's
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.