Fint og nemt at leje materiel. Flinke og behagelige mennesker. Dog kunne jeg godt tænke mig at personalet er mere fagligt stærke i brugen af materiellet. F.eks at de kan give råd til anvendelsen i... Näytä lisää
Sijainti
Vaihda sijaintiaSlotsherrensvej 123, 2720 Vanløse, DK
Jeg skulle bruge hjælp i maling afdelingen og fik en yderst kompetent, venlig og rigtig god betjening af Theis. Farver, kombinationer og brug samt tilbehør var ligesom jeg ønskede det og som jeg skul... Näytä lisää
Ventede længe for at hente min click og collect bestilling. For at finde ud af jeg havde ventet i en forkert kø, og i stedet skulle til udlevering bag om bygningen. Det ville jeg gerne have vidst inde... Näytä lisää
Jeg fik rigtig god hjælp af Ibrahim i Silvan. Han var venlig, imødekommende og havde virkelig styr på produkterne. Han lyttede til, hvad jeg skulle bruge, og gav nogle gode råd, så jeg endte med den... Näytä lisää
Man-fre: 9-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19

Slotsherrensvej 123, 2720, Vanløse, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Hurtig og effektiv service og godt…
Hurtig og effektiv service og godt humør hos de ansatte.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Vanløse
Som altid god og nem kommunikation og…
Som altid god og nem kommunikation og levering

Vastaus yritykseltä SILVAN - Vanløse
Varerne blev leveret som lovet, dog var en af varerne forkert
Varerne blev leveret som lovet, desværre var den ene af malingerne den forkerte farve. Jeg tog den med til en Silvan jeg kom forbi i andet sammenhæng og den blev byttet uden problemer. Lidt irriterende at få en forkert vare, men den slags fejl sker somme tider og det blev løst uden problemer.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Vanløse
Bestilt til afhentning i butik
Bestilt til afhentning i butik. Varen var klar nærmest straks. Super service

Service
Havde lejet en pladevibrator, den var ren, fyldt med benzin og klar til afhentning.

Købte 4 sække jord
Købte 4 sække jord, click &collect
Den søde lagermand kørte det hele hen til bilen og løftede det ind i bagagerummet.

click -and- collect
Jeg havde bestilt click -and- collect, og bestilte blandt andet to brusehoveder til vandkander. På hjemmesiden var de sorte, men da jeg fik mine varer havde jeg fået to orange. Så skulle jeg bruge tid på at bytte varerne i butikken og alligevel stå i kø.

Hurtig betjening
Bestilte en vare på via internet og kunne afhente varen 10 min. Efter

Click & collect - ikke helt nemt
Jeg er ikke vildt utilfreds, men når I nu beder om en anmeldelse…
Der stod i mailen, at jeg skulle taste pakkenummer ind i butikken. Nummeret blev ikke godkendt. Så ventede jeg på en ekspedient. Så fik jeg at vide, at der skulle have stået i mailen, at jeg skulle til vareudlevering rundt om hjørnet. Der fik jeg så udleveret varen - blot ikke den vare, jeg havde bestilt, selvom mit navn stod på seddlen. Så måtte jeg ringe på døren igen og bede dem hente den vare, jeg rent faktisk skulle have. Alle ekspedienter var dog søde og venlige.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Vanløse
Pick up virker meget bedre end at rode…
Pick up virker meget bedre end at rode butikken igennem efter de ting du alligevel ikke kan finde …

God Service
Det er dejligt at der er kommet styr på butikken
Super service, frisk personale som er meget hjælpsomme

Vastaus yritykseltä SILVAN - Vanløse
Så bliver det ikke meget lettere
Ind på web, finde varen, bestille, og en halv time efter afhentning i butik🥊whats not to like

Vastaus yritykseltä SILVAN - Vanløse
Det står for mange paller ved…
Det står for mange paller ved afhentning.
Der er kun plads til en kunde, hvis paller blev flyttet kunne der være flere kunder.