Den sødeste kvindelige medarbejder var mig så behjælpelig, jeg havde lejet en sliber, for en dag, men klarede det på 4. Timer, da jeg afleverede maskine, var den samme kvindelige medarbejder der modto... Näytä lisää
Gl. Køgelandevej 85, 2500 Valby, DK
Yritys on vastannut
Lars Hesselberg fra Valby butikken gav mig en sublim, hurtig og professionel service som fik mig til at købe et badekar hurtigt hos ham, selvom der var flere aktører der solgte samme model til en... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Søde unge mennesker som står bag kassen og ved click and collec. Men selve systemet er lidt bøvlet. Bestilte briketter. Køre til click and collec, venter på min ordre bliver klar skal derefter tilbag... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg bestilte forskellige artikler og varer online på Silvan.dk. Efter ca. 45 min. modtog jeg en sms om, at bestillingen var klar til afhentning. Ved ankomst til butikken tastede jeg bestillingsnr. ind... Näytä lisää
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19
Yrityksen kirjoittama

Gl. Køgelandevej 85, 2500, Valby, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
I had a very disappointing experience. I ordered a pot and it arrived broken due to poor packaging and delivery handling. On top of that, customer service has been unreasonably slow in resolving the issue. This level of service is unacceptable and needs urgent improvement.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Valby
Lavede en click & collect, og ca. 10 - 15 min. Efter fik jeg besked om at varerne var klar til afhentning, fantastisk service🙂

Vastaus yritykseltä SILVAN - Valby
Skulle hente click and collect og henvendte mig i vareudleveringen, men medarbejderen ledte et stykke tid og sagde så at jeg formentlig skulle hente den inde i butikken. Stod i kø og fik så at vide at click og collect var et andet sted. Prøvede så en del gange at taste de sidste 4 cifre i webordrenr. ind uden held. Måtte så henvende mig til en medarbejder (som var svær at få i tale) og det viste sig at jeg skulle taste ordrenr. fra sms ind. Besværligt!

Vastaus yritykseltä SILVAN - Valby
God maskine, sød ny ekspedient, latterlig dårlig kundeoplevelse.
Når man står ved kassen bliver man bedt om at booke sin vare online? Når man så har gjort det, og har betalt, skal man vise id? Efter at man har betalt?
Vi lejede den i døgn, men afleverede den efter et par timer. Og skulle alligevel betale for et døgn. Sådan er det ikke i Bauhaus, hvor vi vil handle en anden gang i stedet.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Valby
En meget venlig og hjælpsom medarbejder. Han var meget serviceminded.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Valby
Ekspedient, Christian, var ualmindelig opmærksom på at yde en service af top-kvalitet!

Vastaus yritykseltä SILVAN - Valby
Bestilte varen som click and collekt og efter en halv time kunne varen hentes.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Valby
Venlig betjening ved dør med påskriften “indlevering af varer”, men øh jeg skulle afhente. Bipper blev ikke fjernet inde i butikken efter køb= alarmen gik…

Vastaus yritykseltä SILVAN - Valby
Click and collect foregik hurtigt og nemt hos Silvan.Dog ærgerligt at Silvan ikke hjemmeleverer med denne skillevæg.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Valby
Hurtig levering og varen svarede til det forventede

Vastaus yritykseltä SILVAN - Valby
Hurtig bestilling, hurtig bekræftigelse på click og collect og hurtig udlevering i butik

Vastaus yritykseltä SILVAN - Valby
Bestilte en ventilator på ekspres levering om aftenen med burd fredag d. 18/7. Samme aften får jeg at vide, at bud er forhindret at fortsætte min rute.og så kan jeg vælge tidligst levering om tirsdagen. Det synes jeg er noget svineri.