SILVAN - Tårnby Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Kirstinehøj 64, 2770 Kastrup, DK

Kirstinehøj: Valgte at finde og sælge mig den forkerte vare (click & collect) og fortalte mig at det var den korrekte vare, og at det var en forkert indpakning fra firmaets side.. Jeg finder selv ud... Näytä lisää

Dan i vvs afdelingen hjalp os med det hele og svarede på alle spørgsmål uden problemer. Han hjalp endda med at bære vores ting ud, uden vi spurgte. Derudover meget nydelig og overskuelig butik.... Näytä lisää

God service og venlig betjening, men nu er det anden gang, at det der stod på lager, ikke stemte overens, med hvad der kunne leveres :-(

Vi er tre piger som havde en virkelig god oplevelse i Silvan i Kirstinehøj ! Vi skulle have skåret mål til et hjemmelavet klinkebord, og Erik hjalp os igennem hele processen. Han var både grundig, tål... Näytä lisää

1. Rakennustarvikeliike

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

8 101 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Det er 100% umuligt at få nogen som…

Det er 100% umuligt at få nogen som…
Det er 100% umuligt at få nogen som helst hjælp i denne butik. Der er simpelthen ingen til at vejlede. Der er absolut nul kundeservice. Til gengæld er det dobbelt så dyrt som andre steder. Kan virkelig ikke anbefale. (Hvis du er virkelig heldig får du en p-bøde med som gave efter du har ventet forgæves i 30 min på hjælp).

11. heinäkuuta 2025

Tak for din anmeldelse.

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.

Det har været nødvendigt at tilknytte parkeringskontrol til butikkerne, da parkeringspladserne på nogle tidspunkter blev benyttet som parkeringsplads af andre, og der var dermed få pladser til vores kunder. Der er dog altid 2 timers gratis parkering.
Vi vil anbefale dig at kontakte den butik du var hos, med din kassebon samt parkeringsafgift, så vi kan se, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig.

En god positiv oplevelse

Hvis jeg kunne, ville I få det dobbelte antal stjerner. For Erik i savværket, hvor jeg fik skåret to egetræsplader, gjorde det rigtig, rigtigt godt.

8. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Tårnby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service! Vi sætter stor pris på din positive feedback og er taknemmelige for, at du tog dig tid til at dele den.

Dårlig lagerstyring

Vi købte på click and collect i butikken fordi medarbejderne ikke kunne finde varen på lageret. Der stod at butikken skulle have 5 stk på hjemmesiden. Personalet bad derfor om at købet blev gjort på click and collect - hvorefter vi ventede det meste af en time på at få det udleveret

2. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Tårnby

Tak for din feedback. Vi beklager ventetiden, da I valgte click and collect i butikken, vi håber I vil opleve en forbedring hvis i besøger os igen.

God service

Arbejder er meget hjælpsom og rigtige søde

1. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Tårnby

Vi er glade for at høre, at vores medarbejdere var hjælpsomme. Tak for din positive tilbagemelding!

Silvan

Tårnby butikken bringer tingene i orden! Tak

Ødelagt vare udleveret ved køb via. hjemmeside

Har købt et fodboldmål via hjemmeside, til afhentning i butik.
Da vi afhenter er emballagen fuldstændig ødelagt, med huller flere steder.
Medarbejderen der udlevere forsikre os om, at varen er i god stand med alle dele intakt. Dette er dog ikke tilfældet, da vi pakker ud.
Har skrevet til kundeservice for at finde en løsning, men stadig ikke modtaget svar.

Det er frustrerende at vente så længe på en løsning.

------OPDATERING------
Svar retur fra kundeservice var ikke meget værd og ikke en stjerne værdig.

Til gengæld var håndteringen fra butikkens side virkelig fin og butikken fik bragt tingene i orden - Tak for det. Min anmeldelse ændres selvfølgelig til 5 stjerner til butikken i Tårnby.

25. kesäkuuta 2025

Tak for din anmeldelse.

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.
Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.
Mange tak for din tid.

Vi kan se, at Silvan kundeservice har besvaret dine henvendelser via. mail.

Silvan

Silvan i Kastrup er sjældent en god…

Silvan i Kastrup er sjældent en god oplevelse. Flere gange er jeg gået fra butikken fordi der ikke er nogen ansatte der har tid til at hjælpe.
Denne gang bestilte jeg så varerne til afhentning, men medarbejderne kunne ikke finde bestillingen og det tog virkelig lang tid.

15. kesäkuuta 2025

Mange tak for din tid.

Søsæt var super

Søsæt var super

Dog noget lang kø🙏

15. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Tårnby

Vi er glade for, at oplevelsen var god. Vi beklager den lange ventetid.

Pige

Pige. I Silvan var sød og imødekommende. Jimmys med varme på en palle. Fortalte hvordan den virker når vi skulle aflever den igen.

13. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Tårnby

Vi er glade for at høre om den gode service og information vedrørende pallevognen. Tak for din tilbagemelding!

Silvan…. Der var engang

Der var engang hvor man valgte Silvan pga. service. Prisen har altid været lidt højere men man kunne snakke med kompetent personale.
Det findes så ikke længere. De har mere travlt med at udlvere pakker og stå i kassen. For 3 gang i træk var det umuligt at få fat i en i maling, træ eller værktøj. Flere kunder gik forgæves og den stakkels ung-arbejder der prøvede at hjælpe var ikke klædt på til det.
Jeg må nu erkende at det fremover er lavpris byggemarkeder og online, for den professionelle hjælp i Silvan er åbenbart på deltid.

14. kesäkuuta 2025

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Silvan

Halvtomme hylder og mere en interiør…

Halvtomme hylder og mere en interiør butik end byggemarked. Der mangler de mest basale ting. Tvære medarbejdere

9. kesäkuuta 2025

Hurtig

Hurtig, effektivt og god betjening 🤗

3. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Tårnby

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige og effektive betjening. Tak for din anmeldelse!😊😊

Personalet var totalt hjælpsomme

Personalet var totalt hjælpsomme
Det var dejligt

1. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Tårnby

Vi værdsætter din feedback😊 Dejligt at høre, at du var tilfreds med både butik og betjening.

Silvan Tårnby en træt butik

26. toukokuuta 2025

Silvan

Fleksibilitet ved sen aflevering.

Fin fleksibilitet både ved afhentning og aflevering. Apparatet var nyt og fungerede perfekt.

24. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Tårnby

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med fleksibiliteten og apparatets funktion.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt at bestille online med afhentning i Tårnby

22. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Tårnby

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service.

Silvan

Tak til Erik i savværket!

Stod med et byggeprojekt, og fik hjælp og rådgivning af Erik, der var både tålmodig og venlig. Rigtig god service.

25. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Tårnby

Tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp og rådgivning til dit byggeprojekt. Vi sætter stor pris på din anerkendelse af vores service.