Jeg har netop været i Silvan Slagelse, idet jeg søgte en reservedel til en pavillon, som tidligere var købt i Silvan. Den erfarne og altid servicemindede Tage kender "sit" lager og fandt hurtigt den... Näytä lisää
Nordvej 1, 4200 Slagelse, DK
Det var svært at finde en at spørge om hjælp. Da jeg jeg ikke kunne finde varen og endelig fandt manden der kunne hjælpe var han venlig og imødekommende. Men jeg endte ud i at måtte bestille varen på... Näytä lisää
Fair pris på produktet, men ALT for dyr fragt. Synes det er dårligt at man ikke kan få leveret til butikken, men kun kan vælge hjemme levering. Det kan ikke være de eneste produkter i får fra den lev... Näytä lisää
Jeg blev idag betjent af Jens i Silvan i Slagelse og modtog den bedste service og største hjælpsomhed jeg kan mindes i nogen butik. Tusind tak Jens! Jeg har tidligere handlet i butikken og er der... Näytä lisää
Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18

Nordvej 1, 4200, Slagelse, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Altid en dejlig oplevelse i min Silvan i Slagelse hvor de ansatte er medarbejdere der har været der i mange år hvilket har givet dem super erfaring indenfor denne branche og de er altid søde og imødekommende så jeg elsker at komme i MIN Silvan ( ja man bliver jo en form for ambassadør ) og glæder mig til mit næste besøg .🤗

God oplevelse.
Nemt, at finde det produkt jeg skulle bruge. Nemt betaling og varen kom som lovet.
Kan klart anbefales

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse
Jeg havde ved en fejl bestilt grønne underskolen i stedet for sorte via click and collect, men ekspeditricen var så flink uden videre at bytte dem til sorte.
God service, men smil lidt mere 😊🌻
Med venlig hilsen

Varene var klar,hurtig betjening

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse
Servicen ved aflevering af lånt gulvsliber og kant sliber + returnering af overskuds materialer var helt i top ,der blev spurgt ind til om jeg fik løst min opgave tilfredsstillende og de fejl jeg påpegede på maskinerne ,blev mødt med fortåelse.
Ved hentning af af slibemaskiner blev jeg mødt af en lidt irriterende, nærmest muggen dame ,hvor man nærmest følte man var stenen i skoen.
Ved ikke hvem og der bliver lavet tjek og service på maskiner inden de bliver lejet ud igen ?
Kunne være dejligt hvis der fulgte en slags sækkevogn på gummihjul med Ved leje af lidt tunge maskiner ,hvor hjul på maskine skal køre på underlag der ikke skal grisses ellet ridses ,nu man bumler ud på P-plads for at læsse i bil/trailer.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse
Effektiv og professionel betjening i Slagelse. Jeg indtastede click & collect nummer, og 3 minutter efter var jeg på vej ud af butikken med mine varer. Ganske fantastisk.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse
God service og den lejede maskine fungerede helt efter forventning.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse
Fin kundeservice da jeg ville fortryde et net køb. Jeg fik beløbet retur med det samme, da jeg var i en fysisk butik.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse
Brugte Click & Collect - og det virkede upåklageligt. Fedt at slippe for at tonse hele butikken rundt efter det jeg skulle bruge.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse
Normalt får jeg udemærket service hos Silvan i Slagelse. Men denne gang var undtagelsen. Jeg blev sendt hjem uden ret meget hjælp, med beskeden om jeg skulle skaffe varenummeret på det jeg skulle bruge, før de vile hjælpe mig :-(

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse
Ingen problemer da jeg skulle bytte en vare, sød og venlig ekspedient.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse
Lejet en plæneklipper og alt fungerede til et 12 tal. Super sympatisk mand ved udleveringen og samme ved afleveringen.
Bedre kan det ikke gøres tak. 🤩

Dejlig service - venlige medarbejdere- smil og god guidning 😊👍
Tusind tak