Jeg har netop været i Silvan Slagelse, idet jeg søgte en reservedel til en pavillon, som tidligere var købt i Silvan. Den erfarne og altid servicemindede Tage kender "sit" lager og fandt hurtigt den... Näytä lisää
Nordvej 1, 4200 Slagelse, DK
Fair pris på produktet, men ALT for dyr fragt. Synes det er dårligt at man ikke kan få leveret til butikken, men kun kan vælge hjemme levering. Det kan ikke være de eneste produkter i får fra den lev... Näytä lisää
Jeg blev idag betjent af Jens i Silvan i Slagelse og modtog den bedste service og største hjælpsomhed jeg kan mindes i nogen butik. Tusind tak Jens! Jeg har tidligere handlet i butikken og er der... Näytä lisää
Bestilte på click and collect ved Silvan Slagelse. 7 ruller tagpap og søm. Billigst på pricerunner! 20 min efter bestilling ringede de at det var klar til afhentning. Da jeg kom, hjalp de også med at... Näytä lisää
Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18

Nordvej 1, 4200, Slagelse, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse
Vi besøgte Silvan i Slagelse da vi vil kigge på mulighederne for nye loftspaneler. Vi gik lidt rundt på egen hånd, men kunne ikke lige finde noget.
Vi spurgte så en medarbejder, som var ved at pakke nogle varer ud, og fik det svar at det nok var her omkring vi skulle kigge - men medarbejderen pegede rundt omkring sig selv. Men vi fandt ikke noget.
Så spurgte vi en anden medarbejder, som dårligt nok gad kigge op, og som henviste os til en udendørs hal. Der gik vi så hen, men fandt ikke det vi søgte.
Alt i alt en elendig service.. og dermed slut med at handle i Silvan.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse
Havde valgt click og colect hurtig betjening og venligt personale.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse
jeg er glad for min nye vinkelsliper og mit nye batteri som var meget billigt jeg sparrede 120 kr. som jeg kunne bruge til noget andet. så tak for det Silvan i Slagelse.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse
Jeg handler næsten aldrig i Silvad fordi det er så dyrt i forhold til andre... Men Silvan var de eneste som havde en damprenser på lager... Jeg var så glad for at jeg endelig ikke skulle bestille og vente på at få det jeg manglede...
Der er ikke mange butikker tilbage som har et lager af ting mand står og mangler (som ikke er standard og i Jem&Fix-kataloget)... Men jeg håber at når jeg igen får brug for at nogle ud over netbutikker har noget særligt til at fixe mit hjem, så kan jeg køre i Silvan. I er altid søde, jeres butik er åben og rar at være i, og jeg vil hellere end gerne betale de 100,- ekstra for en maskine, hvis jeg kan hente den med det samme og få et smil med, når jeg betaler...

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse
Jeg blev ringet op, dagen efter bestilling. Og to bestillinger blev eksperet samtidig, så jeg kun skulle køre en gang.
Rigtig god service.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse
Bestilte påC&C og 10 minutter efter sms med klar melding.
Udleveringen foregik hurtigt af meget serviceminded personale.
Gode oplevelse.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse
En let bestillingsproces samt afhentning. Jeg kan bestemt anbefale Silvans click og collect til alle. En god købsoplevelse.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse
Varen var meldt klar til afhentning 10 minutter efter bestilling på click and collect.
Udlevering hurtigt og effektivt, venlig og imødekommende.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse
Det var sat frem da jeg kom der til løber af de 10 minutter at køre.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse
Brassocreme er umulig at finde i dagligvarebutikker, men Silvan havde det

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse
det er let og overskueligt når pakken skal hentes. meget venlig og høflige ansatte og hurtig service.

Alt i orden. God service, flinke ansatte. Varm anbefaling herfra +++++

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse
Jeg handler jævnligt i Silvan i Slagelse da det er nemt og servicen er rigtig god. Forleden handlede jeg via click & collect i trælasten. Blev ringet op kort efter min bestilling at mine vare var klar. Da jeg kom blev jeg betjent af en flink mand Tage der hjalp med at læsse mine vare, bla
en tung dør op på min trailer. Superfin service fra ham og iøvrigt også fra resten af medarbejderne jeg har mødt i Silvan i Slagelse. Altid søde og hjælpsomme folk man kan spørge til råds og som har styr på deres varelager og viden. Tak for det. Mvh. Henrik / Havrebjerg Vingård