SILVAN - Slagelse Arvostelua 169

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Nordvej 1, 4200 Slagelse, DK

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har netop været i Silvan Slagelse, idet jeg søgte en reservedel til en pavillon, som tidligere var købt i Silvan. Den erfarne og altid servicemindede Tage kender "sit" lager og fandt hurtigt den... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Fair pris på produktet, men ALT for dyr fragt. Synes det er dårligt at man ikke kan få leveret til butikken, men kun kan vælge hjemme levering. Det kan ikke være de eneste produkter i får fra den lev... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg blev idag betjent af Jens i Silvan i Slagelse og modtog den bedste service og største hjælpsomhed jeg kan mindes i nogen butik. Tusind tak Jens! Jeg har tidligere handlet i butikken og er der... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bestilte på click and collect ved Silvan Slagelse. 7 ruller tagpap og søm. Billigst på pricerunner! 20 min efter bestilling ringede de at det var klar til afhentning. Da jeg kom, hjalp de også med at... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Hurtig....

Click og collect virker rigtig godt.
Hurtig besked både sms og phone.

12. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores Click & Collect service. Mange tak for den gode anmeldelse.

Saanut 1/5 tähteä

Vi besøgte Silvan i Slagelse da vi vil…

Vi besøgte Silvan i Slagelse da vi vil kigge på mulighederne for nye loftspaneler. Vi gik lidt rundt på egen hånd, men kunne ikke lige finde noget.
Vi spurgte så en medarbejder, som var ved at pakke nogle varer ud, og fik det svar at det nok var her omkring vi skulle kigge - men medarbejderen pegede rundt omkring sig selv. Men vi fandt ikke noget.
Så spurgte vi en anden medarbejder, som dårligt nok gad kigge op, og som henviste os til en udendørs hal. Der gik vi så hen, men fandt ikke det vi søgte.
Alt i alt en elendig service.. og dermed slut med at handle i Silvan.

15. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.

Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Alletiders

Dygtig medarbejder.

8. tammikuuta 2026

Mange tak for de 5 stjerner og din positive feedback af vores medarbejder😊

Saanut 5/5 tähteä

Havde valgt click og colect hurtig…

Havde valgt click og colect hurtig betjening og venligt personale.

1. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med din Click&collect ordre.

Saanut 5/5 tähteä

jeg er glad for min nye vinkelsliper.

jeg er glad for min nye vinkelsliper og mit nye batteri som var meget billigt jeg sparrede 120 kr. som jeg kunne bruge til noget andet. så tak for det Silvan i Slagelse.

30. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din nye vinkelsliber og batteri. Det er dejligt, at du fandt et godt tilbud. Tak for din positive tilbagemelding!

Saanut 4/5 tähteä

Tak for at jeg kan mærke, se og hente det jeg har brug for

Jeg handler næsten aldrig i Silvad fordi det er så dyrt i forhold til andre... Men Silvan var de eneste som havde en damprenser på lager... Jeg var så glad for at jeg endelig ikke skulle bestille og vente på at få det jeg manglede...

Der er ikke mange butikker tilbage som har et lager af ting mand står og mangler (som ikke er standard og i Jem&Fix-kataloget)... Men jeg håber at når jeg igen får brug for at nogle ud over netbutikker har noget særligt til at fixe mit hjem, så kan jeg køre i Silvan. I er altid søde, jeres butik er åben og rar at være i, og jeg vil hellere end gerne betale de 100,- ekstra for en maskine, hvis jeg kan hente den med det samme og få et smil med, når jeg betaler...

30. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre, at du fandt damprenseren hos os, og at du værdsatte muligheden for at handle lokalt. Vi sætter stor pris på din tid og vi er glade for, at du oplevede god service. Tak for din positive feedback!

Rigtig god service

Jeg blev ringet op, dagen efter bestilling. Og to bestillinger blev eksperet samtidig, så jeg kun skulle køre en gang.
Rigtig god service.

23. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og effektiv ekspedering af dine ordrer. Tak for din positive feedback😊

Click&Collect fungerer perfekt.

Bestilte påC&C og 10 minutter efter sms med klar melding.
Udleveringen foregik hurtigt af meget serviceminded personale.
Gode oplevelse.

20. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores Click & Collect service og vores servicemindede personale. Tak for din positive feedback

Saanut 5/5 tähteä

Varen blev meldt klar til afhentning 10…

Varen var meldt klar til afhentning 10 minutter efter bestilling på click and collect.
Udlevering hurtigt og effektivt, venlig og imødekommende.

19. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Godt at høre, at du havde en god oplevelse med click and collect. Tusind tak for din positive feedback og for at dele din oplevelse med os.

Hurtig og venlig betjening

Hurtig og venlig betjening

1. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Vi er glade for, at du oplevede hurtig og venlig betjening. Tak for din positive tilbagemelding!

Saanut 5/5 tähteä

Brassocreme er umulig at finde i…

Brassocreme er umulig at finde i dagligvarebutikker, men Silvan havde det

26. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Vi er glade for, at du kunne finde varen hos os, når det er svært at finde i andre butikker. Tak for din positive tilbagemelding!

Alt i orden

Alt i orden. God service, flinke ansatte. Varm anbefaling herfra +++++

27. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service og venlige personale. Vi sætter pris på din anbefaling.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg handler jævnligt i Silvan i…

Jeg handler jævnligt i Silvan i Slagelse da det er nemt og servicen er rigtig god. Forleden handlede jeg via click & collect i trælasten. Blev ringet op kort efter min bestilling at mine vare var klar. Da jeg kom blev jeg betjent af en flink mand Tage der hjalp med at læsse mine vare, bla
en tung dør op på min trailer. Superfin service fra ham og iøvrigt også fra resten af medarbejderne jeg har mødt i Silvan i Slagelse. Altid søde og hjælpsomme folk man kan spørge til råds og som har styr på deres varelager og viden. Tak for det. Mvh. Henrik / Havrebjerg Vingård

27. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Slagelse

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med click & collect og den gode service i trælasten. Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores medarbejdere og deres hjælpsomhed. Tak for din anmeldelse!

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin