SILVAN - Horsens Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Frederik Winthers Vej 4, 8700 Horsens, DK

Kom for at købe en ny bøtte maling. Desværre var der "spildt" maling på den gamle etiket, så de vigtige data ikke kunne læses. Efter en gang detektiv arbejde lykkedes det at finde den rigtige mal... Näytä lisää

Fik i dag vejledning og hjælp af to super flinke medarbejdere, da min kone bad mig om at lave et gør-det-selv viktualierum med bordplade og hele pivtøjet. Super service ift. at få skåret bordplade t... Näytä lisää

Jeg bestilte via nettet golffriesbies . Alt blev godkendt til click og collekt - da de efter sigende skulle have 9 stk på lager . Efter et par timer fik jeg dog en sms at min ordre ikke kunne leveres... Näytä lisää

God vejledning ift farvetoning af Victor i Silvan Horsens. Skulle have maling til vores børns værelser, som også var med. Han inddragede dem og gav dem lov til at trykke på knappen på "ryste maskinen"... Näytä lisää

1. Rakennustarvikeliike

Kaikki arvostelut

7 876 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg kommer gerne igen.

Fik en rigtig god behandling af Victor, god til at gøre opmærksom på de små ting ved de produkter vi købte.

4. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Horsens

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og vi værdsætter din positive feedback om opmærksomheden på detaljer. Tak for din anmeldelse!

Hurtig levering

1. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Horsens

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med leveringen af din ordre.

God vejledning og service

Victor, gav god vejledning og service i forbindelse med køb af maling

2. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Horsens

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse og er tilfreds med vejledningen og servicen ved køb af maling. Tak for din feedback.

Silvan

Der er ingen til at give

Der er ingen til at give dig råd, og deres attitude var irriterende.

14. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Horsens

Vi stræber efter at give alle vores kunder en god og ordentlig service, så vi er kede af at høre, at det ikke er lykkedes. Vi vil meget gerne forbedre os og håber derfor, du har mulighed for at uddybe din oplevelse direkte til: kundeservice@silvan.dk

Tak for din feedback – vi håber at få mulighed for at byde dig velkommen i Silvan igen.

5 ud af 5

Blev betjent af den en rigtig god og sød ung mand ved navn Stefan 👍😉 Super dejlig fyr, der bruger tid med kunderne. Kan klart anbefales.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Horsens

Tusind tak for din feedback om den gode service. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Silvan

I går fik min datter og jeg super hjælp…

I går fik min datter og jeg super hjælp med at leje en trailer.
En ung medarbejder Victor var både kompetent, meget hjælpsom og vedholdende ift at hjælpe os.
Så vi kunne køre derfra med ro i maven og en lejet trailer.
Vh Gitte

Vastaus yritykseltä SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre om den gode assistance, I fik med trailerlejen. Vi sætter stor pris på, at I fremhæver vores medarbejders kompetencer og hjælpsomhed. Tak for jeres positive tilbagemelding!

God rådgivning fra Victor

Vastaus yritykseltä SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores rådgivning. Tak for din positive feedback!

Silvan

Kvik ung fyr utrolig hjælpsom

Kvik ung fyr utrolig hjælpsom, og satte sig hurtigt ind i mit ønske, han skal nok nå langt. Mvh. en tilfreds kunde. 🌲🌲🌲

16. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med betjeningen. Det er dejligt, at vores medarbejder forstod dine ønsker. Tak for din positive feedback😊

Silvan

Fik hjælp af Victor i dag

Fik hjælp af Victor i dag - virkelig ihærdig og hjælpsom 😀

16. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Horsens

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores service. Tak for din positive feedback😊

God service

God service - varen fandtes ikke på hylden. Men den blev fundet af meget venlig medarbejder.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre om din oplevelse og den venlige hjælp, du modtog. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

God service

God service, lidt høje priser

Vastaus yritykseltä SILVAN - Horsens

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede god service, og takker for din feedback angående priserne.

SILVAN Horsens - simpelthen en lækker butik

SILVAN i Horsens er simpelthen bare en lækker og overskuelig butik. Prikken over i-et er det altid servicemindede og imødekommende personale.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre, at du synes, vores butik i Horsens er tilfredsstillende. Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores servicemindede personale. Tak for din anmeldelse.

God vejledning

Victor var en stor hjælp i forbindelse med at finde lister til et billede, jeg gerne ville have rammet anderledes ind.

8. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig med at finde de perfekte lister til dit billede. Tak for din positive tilbagemelding.

Silvan

God service og pæn butik

Vastaus yritykseltä SILVAN - Horsens

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service og butik.

Tak for gulv

Glad for at handle hos jer der i er hjertelig hjælpsom

3. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores service som hjælpsom. Tak for din positive anmeldelse!