Hurtig og nemt. Medarbejder kørte fliserne helt ud for mig. De har en dum indgang da den skråner meget. Tænker i skal kigge arbejds miljø her. Men ellers god service.
Grønland 22, 8500 Grenå, DK
Yritys on vastannut
En god oplevelse hos Silvan, Mariagervej i Randers. Vi oplevede et hjælpsomt personale, der svarede villigt og engageret på vores spørgsmål. Der er andre Silvan byggemarkeder, hvor vi ikke oplever d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi var på jagt efter ophæng til en skydedør, som butikken ikke havde. Medarbejder ydede fantastisk hjælp og gav os nogle, som de havde brugt på en bygning, de havde revet ned, kvit og frit. SUPER se... Näytä lisää
Yritys on vastannut
En ældre dame ville sende en pakke - ingen hjælp at hente I kassen stod en ung pige som ikke anede noget om at sende en pakke Du kan kigge på hjemmesiden, var svaret Hun aner da heller i... Näytä lisää
Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Yrityksen kirjoittama

Grønland 22, 8500, Grenå, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Grenå
Der er andre Silvan byggemarkeder, hvor vi ikke oplever det samme.
Hos Silvan på Mariagervej kunne vi mærke forskellen på et rigtigt byggemarked og et lavpris et af slagsen.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Grenå
Vi var på jagt efter ophæng til en skydedør, som butikken ikke havde.
SUPER service af medarbejderen!!

Vastaus yritykseltä SILVAN - Grenå
Hurtig og effektiv online handel.
Venlig og hjælpsom i butikken.
En god oplevelse.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Grenå
Sødt personale, specielt den unge pige der stod ved kassen var meget behjælpelig og fik os sendt i den rigtige retning og fik den hjælp vi havde brug for. Godt udvalg.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Grenå
En ældre dame ville sende en pakke - ingen hjælp at hente
I kassen stod en ung pige som ikke anede noget om at sende en pakke
Du kan kigge på hjemmesiden, var svaret
Hun aner da heller ikke hvad service er for en mærkelig størrelse
Stakkels de ældre, som er den generation der er vokset op med at yde super service
Der ligger vel en forpligtelse i at have unge mennesker ansat, når de nu er vokset op med curlingforældre og aldrig har lært service hjemmefra
Silvan kom ind i kampen

Vastaus yritykseltä SILVAN - Grenå
Venlig og hjælpsom betjening og masser af varer i butikken
Sneskovle var udsolgt andre steder men Silvan havde heldigvis 👍

Vastaus yritykseltä SILVAN - Grenå
Med fare for ikke at finde ud af den meget rodede butik i Grenå, så tog jeg dog chancen.
Click og collect fungerede fint, men butikkens mangel på orden er helt vild. Dårlig oplevelse at gå rundt i butikken.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Grenå
AT personalet var lidt mere smilende og ikke var vrænten

Vastaus yritykseltä SILVAN - Grenå
Alt gik efter planen fra køb online til aflevering hos mig.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Grenå
Har lejet udstyr af flere omgange. Manglende dele til udstyret ved første lejeperiode halverede effektiviteten af udstyret.(forkert mejsel)
Personalet kunne ikke fremskaffe en sådan under 1. Lejeperiode, og kunne ikke informere om, at udstyret ikke kunne løfte opgaven uden denne mejsel. Dette blev først klart da jeg lejede udstyret for 3. Gang og pågældende mejsel var monteret- og nu kunne opgaven færdiggøres på den halve tid/kvm gulv.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Grenå
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.