Banner for Shoestring

Shoestring Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik wilde graag de 3-weekse reis naar India maken, helaas ging deze niet door. Shoestring heeft vervolgens met mij meegekeken en zo kwamen we uit op de 2-weekse reis met verlenging naar Varanasi. Eigen... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Een fantastische rondreis! Goede organisatie, afwisselend programma en een fijne reisleider. Daarnaast een leuke groep mensen leren kennen, wat de reis extra bijzonder maakte. Marokko heeft een blijve... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na heel wat zoeken kwam ik eerder toevallig bij Shoestring terecht. Ik kende de organisatie helemaal niet, maar de natuur- en cultuurreis voor singles naar Georgië sprak me meteen aan. Die combineer... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Fantastische georganiseerde reis naar Japan gehad. Contact met kantoor (tijdens kantooruren) via mail of telefoon "was" uitstekend. Inmiddels 6 maanden bezig met shoestrings en vlucht maatschappij... Näytä lisää

1. Matkailu & Loma

Tietoja yrityksestä Shoestring

Yrityksen kirjoittama

Over Shoestring

Shoestring is een reisorganisatie die al meer dan 30 jaar avontuurlijke groepsreizen organiseert voor single en solo reizigers die graag in groepsverband de wereld willen ontdekken, met het gemak van een goed georganiseerde rondreis. Vanuit Nederland & België werkt een team van reisspecialisten dagelijks aan het ontwikkelen van bijzondere reisroutes naar inspirerende bestemmingen wereldwijd.

Avontuurlijke groepsreis met Shoestring

Onze reizen combineren vrijheid met avontuur. Je reist in een kleine groep met een ervaren reisbegeleider en krijgt veel ruimte om bestemmingen op je eigen manier te ontdekken. Van bruisende steden tot indrukwekkende natuur en lokale cultuur: met Shoestring beleef je bestemmingen echt van dichtbij. Het aanbod bestaat uit avontuurlijke rondreizen in Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Europa en het Midden-Oosten.

Ontdek lokale cultuur tijdens een Shoestring reis

Betrouwbaar en erkend
Shoestring is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Hierdoor boek je jouw reis met extra zekerheid en goede bescherming.

Heb je met ons gereisd? We horen graag hoe jouw ervaring was. Jouw review helpt andere reizigers bij het kiezen van hun volgende avontuur.

Promotion box for Shoestring

30 jaar solo op reis, samen ontdekking

Vink samen met ons jouw bucketlist af.

Hyvä

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

32 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Website onbruikbaar

Het privacy beleid is onleesbaar, er ontbreekt een "instellingen opslaan" knop en de verstopte link om marketing cookies te weigeren werkt in zijn geheel niet.

21. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Alleen in een groep de wereld ontdekken

Alleen met een groep onbekenden samen op vakantie, wat mij betreft een van de beste manieren om de wereld te ontdekken. Intussen ben ik al meerdere keren met Shoestring op reis geweest (Cuba, Peru, Zuid-Afrika en Japan) en voor mij is het een van de beste reisorganisaties!

15. marraskuuta 2024

Top vakantie!

Top vakantie gehad, alles was tot in de puntjes geregeld. Wel wat veel overstappen met het vliegtuig maar als je er maar komt. Als je daarna thuis zit met heimwee naar het vakantie land dan heb ik niks dan lof over, over deze organisatie!

12. huhtikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Een ervaring die iedereen moet meemaken!

Voor het eerst heb ik een single reis gedaan, naar Bosnië. Alles was vooraf duidelijk geregeld en ook tijdens de reis. Er was genoeg ruimte voor eigen tijd en invulling van extra groepsactiviteiten. De reis was vooral erg leuk door de (verrassend) leuke groep mensen. Maar ook de reisbegeleidster heeft de reis helemaal bijzonder gemaakt!

13. marraskuuta 2024

Geen geld retour

Ik heb de reis geannuleerd. Ik kreeg netjes een bevestiging dat ik een bedrag retour zou krijgen. Nu 4 weken later en 2 x bellen nog steeds geen geld retour.

11. lokakuuta 2024

Terugvlucht was niet bevestigd

Shoestring, hoe vér kun je gaan? Zeer ver, maar teruggeraken blijkt een probleem. Stoelen op het vliegtuig waren gereserveerd maar niet bevestigd. Bijgevolg moeten wij nog 2 nachten overnachten in een vies vuil en oud hotel. Goed gedaan Shoestring. You just got 1 job, only 1!!

22. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Let op, aangeboden reizen niet zeker.

Let op, ondanks dat reizen op de site aangeboden worden zegt dat niets. Ze kunnen je later bellen met een mededeling dat er om "redenen" toch niet geboekt kan worden.
Ondanks de grote letters "vertrekgarantie". Ja, vertrekt vast, maar of je mee kan? Dat valt nog te bezien.

Of communiceer duidelijk bij de reis dat deze NIET gegarandeerd kan worden. Voorkomt narigheid.

(dit alles ondanks dat er stond "nog x plekken beschikbaar")

7. heinäkuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

Let op: Shoestring website reviews geven geen eerlijk beeld

Mijn iets negatievere review over mijn reis werd op hun website niet getoond: zo geven ze een verkeerd beeld van hun reizen!

Na mijn reis vroeg Shoestring mij een review te schrijven. Ik omschreef mijn ervaring op een nette manier, en gaf naast positieve punten ook enkele negatieve punten aan. De hoge scores reviews (8+) van mijn reisgenoten werden wel geplaatst, die van de negatievere scores (6 en lager) niet.. Zo houden ze hoge gemiddeldes en positieve reviews.

Let dus op, de reviews op hun website geven geen eerlijk en volledig beeld, laat hier niet je keuze van afhangen!

7. elokuuta 2022

Goede reisorganisatie

Shoestring is een reisorganisatie die zich in het budget segment positioneert en gebruik maakt van lokale reisbegeleiders. Dat, samen met de vrijheid die je in de groepsreizen krijgt, maakt het tot een grote kracht van Shoestring. Inmiddels 5 groepsreizen met hun gehad en stuk voor stuk waren deze boven verwachting. De reisbegeleiding is uitstekend en de begeleiders zetten net dat stapje extra. Ondanks dat Shoestring zich in het budget segment positioneert, zijn de accommodaties zeer goed. De zorg tijdens de reis en na de reis is ook goed en men biedt een gevarieerd programma aan.

20. helmikuuta 2020

Onvergetelijke reiservaring met Shoestring

In juli ben ik met Shoestring naar Zuid-Afrika geweest. Ontzettend leuke groep en een top reisbegeleider. Prachtige wilde dieren gespot!

19. syyskuuta 2013
Shoestring-logo

Vastaus yritykseltä Shoestring

Mooi om te horen dat de reis goed is bevallen. Dat doet ons deugd. Met vr. gr. Shoestring.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin