Da der opstod 1 udfordring, var Nicolaj løsningsorienteret og Fair.
Hos Servicegården er kunden i fokus. Vi bestræber os på at være de bedste til det vi gør.
Gyldenbjergvej 55, 4840, Nørre Alslev, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Da der opstod 1 udfordring, var Nicolaj løsningsorienteret og Fair.
Jeg har købt en el kædesav, da jeg modtog pakken manglede svær og beskytter. Et opkald til Servicegården og et svær og beskytter blev sendt uden beregning. Modtog pakken efter to dage. Det er bare super god service. Jeg handler gerne ved Servicegården igen. 😊
Fin pris, indpakningen af varen, samt manual bar præg af at have været våd, hvorfor jeg bad om en ny manual, som jeg efter to forespørgsler ikke har fået... dårlig service.
Jeg er røster!!!
Jeg har handlet på service gården i små grader og mængder.
Men det er slut fra i dag af. En mindre arrogant imødekommelse en time pris på over 800kr så jeg vendte rundt på hælene og gik.
Jeg kan absolut ikke anbefale servicegården på nogle måder. En mekaniker timepris er mindre. Det skal siges at jeg bare ville have skiftet dæk på min havetraktor. Det kunne naboen gøre for 200kr
Så jeg sparede 600kr

Vastaus yritykseltä ServicegårdeN
Bestilte Husqvarna trimmer med batteri. Dog gik der ikke mere end ca 14 dage før batteriet svigtede. Servicegården var dog hurtige, til at fremsende mig et nyt batteri.
Købte en ny plæneklipper klippo LB448 17 november 2022 så jeg var klar til den nye sæson i år - kørt med den 3 gange.
Problemet er at den kører op og ned i omdrejninger. Kontakter servicegården og fordi jeg har købt den over nettet vil de ikke hjælpe med noget som helst. Jeg kunne bare kontakte en anden forhandler hvis den skulle laves.
Problemet er gammel benzin som de har fyldt på og Kaburator skal renses på min regning.
Så fedt med ny plæneklipper som ikke kører ordentlig.
Hold jer langt væk fra dem.
Har lige fået leveret en stk Husqvarna R 214TC frontklipper, alt gik fint indtil jeg fik maskinen, styretøj på klipper gik meget stramt, tænkte det var mærkeligt når maskinen var helt ny. Ringe til dem for at sige at den maskine de har leveret er defekt. Jeg kunne bare komme den, men nu har jeg ligesom købt den over nettet, og der er ligesom 80 km derned. Det kunne de ikke gøre så meget ved. Jeg kunne også bare finde et andet Værksted, og få den lavet oppe ved mig selv. Så nu blev det mit problem at de har leveret en defekt maskine. Kan kun sige jeg handler aldrig der igen!
Perfekt god service og gode flinke personale kan varmt anbefaledes
Bestilte Husqvarna robot plæneklipper til en fornuftig pris sammen med installation. Robot plæneklipperen lever op til forventningerne og installation ligeså: det tog halvanden time inklusiv nedfræsning af kanttråd og guide wire. Tak for god service!
Hurtig og præcis service og det er hvad jeg har brug for.
Helt fantastisk og kanon service.
Købte en ny motorsav, absolut billigste på markedet.
Bestiller onsdag har den torsdag.
UG herfra
Peder.
Har købt en støvsuger ved ServicegårdeN. God pris og hurtig levering...super godt.
når der handles er alt godt, men så stopper det også der.
Jeg købte en Multione 5,3 minilæsser i Januar 2021 og den har ikke været i stand til at kunne bruges til arbejde i nu 9 måneder. Henrik Hvid sætter sig bare tilbage med sine hænder i skødet og gør stort set ikke noget ved problemerne selv om han ved besked. 9 måneder uden nogle særlig indtægt for en investering på 220.000 kr plus moms, og ingen erstatnings maskine, og det stopper helt sikkert ikke her. virkelig dårligt !!
Et firmas kvalitet skal også ses på hvordan de håndterer en fejl. En lille fejloplysning om lagerbestand af en Husqvarna 315 maskine, løste de på flotteste vis. At de dertil ved hvad de taler om og yder top informationsniveau gør det kun bedre.
Lynhurtig levering tilmed.
Kan klart anbefales.
Fatter ikke, hvordan I kan sælge min nye motorsav så billigt (Husqvarna 450E), og hvordan I kan levere så hurtigt. Er det en form for sort magi? Det er ok, hvis det er - vil bare gerne vide det.
Købte en stihl imow der ikke kunne det den skulle, havde mange snakke med Henrik som ejer Servicegården som der efterfølgende ikke svarede på beskeder samt løb fra en aftale, jeg fik efterfølgende fat i Nikolaj som tog tyren ved Horne, hvilket endte ud i efter 3 ugers problemer at de tog den tilbage d.d, stilhl har hele vejen igennem været umulig
Jeg har benyttet ServiceGården til service og reparation af havemaskiner, og har bestemt ikke fortrudt.
Da vi har en meget stor have, er det vigtigt at maskineriet fungerer, og at det kommer til at virke igen hurtigt, ved nedbrud.
Vi har lige fået repareret en havetraktor ("rider"), inklusiv afhentning og bringning, fra dag til dag. Det er service som i gamle dage!