Oscars Ejendomsservice Arvostelua

4. Kiinteistönhuolto
  5. Lumenaurauspalvelu
  6. Ikkunanpesupalvelu

Yrityksen kirjoittama

Hos Oscars Ejendomsservice tilbyder vi helhedsorienteret ejendomsservice, der sikrer en velfungerende og velholdt ejendom i hverdagen. Vi hjælper med rengøring, trappevask, vinduespolering, grøn pleje, snerydning og mindre vedligehold – alt samlet ét sted. I stedet for flere leverandører får I én fast samarbejdspartner, hvilket sparer tid og giver et bedre overblik.

Hyvä

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Top professionelt rengørings arbejde!

Min kone og jeg brugte dem i forbindelse med fraflytning af vores lejlighed, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Lejligheden stod fuldstændig snorlige, ovnen var som ny, og badeværelset så ud, som om det aldrig var blevet brugt. Kan varmt anbefales!

17. toukokuuta 2026

Hej Alexander,

Tusind tak for de fine ord og de fem stjerner 🌟

Det glæder os at høre, at I har været tilfredse med vores service.

Rigtig god dag 😊

Med venlig hilsen,
Mathias
/Oscars Ejendomsservice

Saanut 5/5 tähteä

God service og grundig rengøring

Virkelig god service og grundig rengøring.
Brugte dem da jeg skulle flytte og alt spillede til gennemsyn, ovnen var som ny og badeværelserne var kalkfri.

30. marraskuuta 2025

Hej Joachim,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at din oplevelse har været god. Det betyder meget for os.

Rigtig god dag!

Saanut 5/5 tähteä

Super flinke og rengøringen var tip…

Super flinke og rengøringen var tip top!
Vi fik rengjort hele huset ifm. fraflytning og de var meget effektive og grundige.

7. joulukuuta 2025

Hej Sarah,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 😁

Vi går meget op i at gøre vores bedste, og vi er glade for at høre, at I var tilfreds med vores service.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk professionel service fra…

Fantastisk professionel service fra drengene hos Oscars Ejendomsservice. De havde en rengøringsopgave hos mig, og det hele var perfekt. Kan klart anbefales! 5 stjerner her fra.

30. huhtikuuta 2026

Hej Jakob,

Mange tak for de fine ord og 5 stjerner ! 🌟

Vi håber, at det har givet dig lyst til at benytte vores service igen en anden gang.

Mvh. Mathias

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin