Rigtig god oplevelse, fra start til slut. Ham der målte op, hjalp med gode råd og vejledning. Nemt at lave aftale om opsætning, Og Leo som satte dem op, var både dygtig, serviceminded og hurtig. T... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Phillip ringede inden ankomst, så vi vidste at han var på vej. Han var god til at fortælle om de forskellige muligheder der var for plissegardiner, som vi gerne vi have og vi fik nogle rigtig gode lø... Näytä lisää
Yritys on vastannut
God oplevelse med sælger, fin løsning, som blev sat op, men der opstod desværre en skade på gulvet ved montering af gardiner, der efterlod et par hakker i vores trægulv.
Yritys on vastannut
Meget kompetent markise-konsulent, som hjalp os med at træffe det rette valg til vores behov. Hurtig aktion også ifht bestilling af montering incl el.
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä Sega A/S
Yrityksen kirjoittama
Yrityksen kirjoittama
- Design gardiner online
- På Sega.dk kan du designe dine egne gardiner, rullegardiner, lamelgardiner, markiser mm. utallige muligheder giver unikke løsninger!
- Altid gratis fragt
- Alle ordrer er 100% fragtfrie og uden skjulte gebyrer.
- Prismatch
- Vi har prismatch på alle mærkevarer! finder du det billigere får du yderligere 5% rabat!
Yhteystiedot
Agenavej 35, 2670, Greve, Tanska
- 70201072
- info@sega.dk
- www.sega.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
hurtig og profesionel kundeservice
hurtig og profesionel kundeservice, dygtige montører der kom til tiden og gav en god kunde vejledning, og kørte ikke før alt virkede.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, fra start til slut.
Ham der målte op, hjalp med gode råd og vejledning.
Nemt at lave aftale om opsætning,
Og Leo som satte dem op, var både dygtig, serviceminded og hurtig.
TAK
God og kompetent vejledning
service / overholdelse af aftale
service / overholdelse af aftale / produktet

Vastaus yritykseltä Sega A/S
Alle var venlige og kompetente fra det…
Alle var venlige og kompetente fra det første møde til markisen blev monteret.

God oplevelse
Phillip ringede inden ankomst, så vi vidste at han var på vej. Han var god til at fortælle om de forskellige muligheder der var for plissegardiner, som vi gerne vi have og vi fik nogle rigtig gode løsninger.
Et godt og effektivt besøg.

Meget god oplevelse

Vastaus yritykseltä Sega A/S
God oplevelse, men gulvskade ved montering

Opmåling af gardinet
Er meget tilfreds med min oplevelse i dag fik gode oplysninger af en kyndig og venlig mand, glæder mig til mit gardin kommer
Mvh Grethe Brix

Vastaus yritykseltä Sega A/S
hurtig og kompetent fremmøde og tilbud…
hurtig og kompetent fremmøde og tilbud på stedet
så har kun positivt at sige prisen er også iorden

God oplevelse
Det var nemt at booke tid. Han kom til tiden og havde små prøver med vi kunne se.
Han målte selv op og det hele var bare alt i alt en god oplevelse.

Vastaus yritykseltä Sega A/S
Rigtig god oplevelse da vi målt op og…
Rigtig god oplevelse da vi målt op og valgt gardiner. Også rigtigt flot arbejde da vi fik dem sat op. Så fint tak😊

Hurtig & super service
Havde besøg af Albert der lyttede og rådgav, en fantastisk god service

Vastaus yritykseltä Sega A/S
Søde og hjælpsomme folk og dejlige…
Søde og hjælpsomme folk og dejlige rullegardiner

Udeblev fra booket besøg
Vi havde booket besøg i tidsrummet kl.14-19. På dagen for besøget fik vi sms og mail med angivelse af at Kasper ville komme og endda ringe når han var på vej.
Vi hørte aldrig noget og 'eksperten' udeblev. Tilfældig ophører deres kampagne omkring tilbud dagen efter vores booking.
Flere har været udsat for udeblivelser ud fra anmeldelserne.
Nej tak til SEGA herfra - det er simpelthen for useriøst.

Vastaus yritykseltä Sega A/S
Ekstremt useriøst og ringe…
Ekstremt useriøst og ringe kundeservice, hvor desværre ingen tager ansvar for hvad de foretager sig. Jeg måtte ringe 7 GANGE, hvor der ikke blev ringet retur til mig som lovet.
Først 2 måneder efter kom der en tekniker ud, som rettede vores gardiner. Han manglede en plastik dut som han ville komme retur med indenfor et par dage. Jeg måtte ringe 1 uge efter, hvor han stadig ikke var kommet retur.
Kan bestemt ikke anbefales herfra

Besøg af gardinbussen
Super god og professionel oplevelse

Dårlig levering
Dårlig levering. var hjemme men alligevel valgte chauffør fra skulle på 4 sal, fluks efter fik jeg besked på at jeg kunne hente i pakkeshop, Når det er sagt så er resten til 10 stjerner fantastisk kompete opmåler og opsætter 🍀Marts 2025

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.