Botex Arvostelua 848

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Super fed vejledning og kommunikation med Kenneth, han hjælper os med at finde ud af hvad passer godt til vores behov. I det hele taget, har hele processen været nem og overskuelig, samt vanvitti... Näytä lisää

Jeg er super tilfreds! Peter har installeret gardiner hos mig, og jeg kan varmt anbefale ham. Han arbejder effektivt, hurtigt og meget professionelt. Hele processen var nem og tryg fra start til sl... Näytä lisää

botex Hvidovre 5 stjerner Vi har flere gange igennem de sidste ca. 20 år handlet gardiner til både lejlighed og hus gennem afdelingen. Hos botex Hvidovre får man en ualmindelig god service, god råd... Näytä lisää

1. Verhokauppa
  2. Vuodevaatteet
  3. Verhovalmistaja
  4. Sisustusliike
  5. Sisustussuunnittelija

Botex er Danmarks største frivillige gardinkæde med 37 butikker fordelt rundt i landet og på Færøerne. Vores mere end 60 gardinbusser kører hver dag rundt i hele landet for at montere gardiner, solafskærmning hos private, virksomheder og den offentlige sektor. Vi sælger mere end blot gardiner, afskærmning og boligtekstiler. Vi sælger inspiration, trivsel og godt indeklima til private og erhverv. Vi tror på, at du skal kunne mærke markant forskel efter, at vi har været hos dig. Du kan regne med at få den klogeste og bedste-designede løsning til netop dig, uanset om det er derhjemme eller på arbejdet. Den løsning skaber vi sammen – du som eksperten på dine behov, og os som specialister i at opfylde dem.

4,8

100% tilfreds

Hurtig levering

7. huhtikuuta 2026

Hej Karina

Mange tak for de 5 stjerner – dem er vi stolte af at få. Vi håber, at du bliver rigtig glad for det, du bestilte via vores webshop.

Denise, Botex Kædekontor

Pakken kom som ventet, hurtig og let bestilling.

Pakken kom som ventet

25. maaliskuuta 2026

Hej Per

Mange tak for de 5 stjerner. Det er skønt at vide, at alt forløb, som det skulle, og at vores nye webshop er nem at shoppe på.

Vi håber, du bliver glad for det, du købte.

Denise, Botex Kædekontor

Super fed vejledning og kommunikation…

I det hele taget, har hele processen været nem og overskuelig, samt vanvittig hurtig montering.

Derfor kan vi varmt anbefale at bruge Botex Frederikssund, hvis man ønsker god service.

29. maaliskuuta 2026

Hej

Tusind tak fordi du deler din oplevelse med Kenneth og Botex Egedal-Frederikssund. Hvor er det skønt at læse, at du har fået god vejledning og at processen har været nem og overskuelig.

Vi håber, at du blive rigtig glad for dine gardiner mange år frem.

Rigtig god dag til dig.

Prøv det selv

Prøv det selv

16. maaliskuuta 2026

Hej Johnie

Tak for din anmeldelse. Vi håber, at vi i fremtiden kan gøre os fortjent til den sidste stjerne.

Vi håber også, at du bliver glad for det, du købte.

Denise, Botex Kædekontor

Vi havde Lars fra Aalborg afdelingen…

Vi havde Lars fra Aalborg afdelingen ude at måle op. Han gav os god vejledning og var hurtig til at vende tilbage og besvare alle vores spørgsmål.

12. maaliskuuta 2026

Kære Bianca

Mange tak for din fine anmeldelse til Lars og Aalborg-afdelingen. Det er dejligt at læse, at du fik god vejledning og at du fik svar på de spørgsmål, du havde.

God service

God service - vi stod med et plissegardin hvor lås til snoretræk var gået i stykker den blev udskiftet mens vi ventet god service - vi vil anbefale Botex Roskilde
Vh. Anders Fleck

13. maaliskuuta 2026

Kære Anders

Mange tak for de 5 stjerner til Peter og butikken i Roskilde. Hvor er det skønt at høre, at servicen er i top og at du fik løs dit problem hurtigt og uden problemer.

Nem bestilling & Hurtig levering

Nem bestilling & Hurtig levering

6. maaliskuuta 2026

Hej Gitte

Mange tak for din anmeldelse. Vi er super glade for de 5 stjerner og håber, at du bliver ligeså glad for det, du købte.

Rigtig god dag

Hurtig levering

Hurtig levering - super kvalitet

2. maaliskuuta 2026

Hej Helle

Tak for de 5 stjerner – dem er vi rigtig stolte af at få. Vi håber, du bliver rigtig glad for det, du købte hos os.

Botex Horsens leverer fantastisk service

Vi ønskede gardiner til en del af vores hus, valget faldt på Botex i Horsens. Torben Sørensen kom forbi til en snak om ønsker og muligheder, der var ingen tvivl om at Torben hurtigt fangede vores idé, og vi blev enige hvad vi skulle lave lavet.
Meget hurtige end lovet ringede Torben og sagde at systuen var klar og monteringen blev aftalt med det samme, igen god service og godt håndværk!

4. maaliskuuta 2026

Kære Keld

Mange tak for din fine anmeldelse af Torben og butikken i Horsens. Hvor er det skønt at høre, at dine behov blev mødt, og at servicen og håndværket er i top.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dine nye gardiner.

Gode varer

Gode varer, gode priser, hurtigt levering.

27. helmikuuta 2026

Hej Pirato

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er glad og tilfreds med vores produkter, og at alt forløb, som det skulle.

Botex Frederikssund

Botex Frederikssund. Kenneth har givet os en service langt udover hvad man kan forvente. Gardiner og rullegardiner er så flot lavet. Jeg kan varmt anbefale at besøge Botex Frederikssund - de er super dygtige til at vejlede, stort sortiment (gardiner, tæpper mm) og deadlines overholdes.

13. helmikuuta 2026

Kære Ghita

Tusind tak for din fine anmeldelse til Botex Frederikssund. Vi er så glade for, at du anbefaler servicen hos Kenneth og teamet, og at du er glad for resultatet.

Kære Jonna

Mange tak for din anmeldelse af vores webshop. Vi håber, at du bliver rigtig glad for det, du bestilte hos os, og at vi i fremtiden kan gøre os fortjent til den sidste stjerne.

Fine varer

Fine varer, god pris og hurtig levering

Hej Dorte

Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse. Vi håber, at du bliver rigtig glad for dit køb.

Hav en god dag

Fine julegaver … dog uden byttemærket

Fine julegaver … dog uden byttemærket

24. marraskuuta 2025

Hej Susanne

Mange tak din anmeldelse. Dejligt at høre, at du blev glad for det, du bestilte.

Da det er et online køb, er der ikke noget byttemærke, men der følger altid en returlabel med i pakken, som kan benyttes inden fristen. Du kan altid bede om en ny returlabel, hvis den anden er gået tabt.

Dejligt sted at handle

De har stort udvalg af kvalitetsvarer og lige min stil. Jeg var heldig at finde dækservietter i mål, jeg længe har ledt efter, og så var de virkligt nedsat i pris. Jeg er så glad for købet. Hurtig fragt.

Hej Anette

Tak for de fem stjerner. Dem er vi super glade for. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Tak til Peter fra Botex Roskilde

Tak til Peter fra Botex Roskilde for en virkelig god behandling.

Vi havde først Peter ude for at give os et tilbud på gardiner, men allerede samme aften kunne vi mærke, at vi ønskede en helt anden løsning. Peter kom derfor ud igen, og sammen fandt vi den helt rigtige løsning til os.Det er blevet så smukt og binder huset sammen på en helt perfekt måde. Hele processen har været hurtig og rigtig god. Vi kan varmt anbefale Peter.

Hej Rikke

Tusind tak fordi du deler din oplevelse med Peter fra Botex Roskilde. Hvor er det skønt at læse, at du har fået god rådgivning og, at I sammen har fundet den helt rigtige løsning.

Vi håber, at du bliver glad for dine gardiner mange år frem.

Rigtig god dag til dig.
Jonas, Botex Kædekontor

Det var en flot badekåbe

Det var en flot badekåbe, som blev leveret hurtigt.

11. helmikuuta 2026

Kære Karin

Tusind tak for stjernerne – dem er vi glade for at få. Vi håber, at du bliver rigtig glad for din nye badekåbe.

Jeg er super tilfreds!

Jeg er super tilfreds!
Peter har installeret gardiner hos mig, og jeg kan varmt anbefale ham. Han arbejder effektivt, hurtigt og meget professionelt. Hele processen var nem og tryg fra start til slut.

Servicen var i top – han var punktlig, imødekommende og grundig i sit arbejde. Kvaliteten af monteringen er virkelig flot, og alt sidder helt perfekt. Jeg er super tilfreds og vil helt klart bruge ham igen.

18. helmikuuta 2026

Hej Sue

Mange tak for din positive anmeldelse og din anbefaling af Peter og Botex Roskilde. Hvor er det dejligt at høre, at hele processen forløb som smurt. Vi håber, du bliver rigtig glad for dine nye gardiner.

Rigtig god dag

Virkelig hurtig levering

Peter fra Botex i Roskilde kom efter aftale tirsdag den: 10/2-26 og målte op til Lamel gardiner, virkelig hurtig, effektiv, imødekommende👏🏻

Og i dag den: 17/2-26 kom Peter og monterede mine nye flotte lamel gardiner, Peter er dygtig , professionel, imødekommende og vil helt klart anbefale Peter fra Botex til andre👍
Meget meget tilfreds med bestilling, leveringstid og opsætning👏🏻👏🏻Tusind tak for godt arbejde Peter👍

17. helmikuuta 2026

Hej Anita

Mange tak for din gode anmeldelse – vi er så glade for at høre, at du vil anbefale Peter og butikken er i Roskilde. Vi håber, at du bliver rigtig glad for for dine nye gardiner.

/Jonas, Botex Kædekontor

Peter fra Botex Roskilde perfekt vejledning og opsætning

Peter fra Botex Roskilde gjorde et super flot stykke arbejde både i forbindelse med vejledning og selve opsætningen. Vi vil klart anbefale ham til venner og familie. Meget imødekommende og skarp i sit fag.

Kære Alexander

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling af Peter og butikken i Roskilde. Det er dejligt at høre, at du har været glad for vejledning og opsætningen af gardinerne. Vi håber, at du bliver rigtig glad for for dine nye gardiner.

Rigtig dejlig dag til dig
/Jonas, Botex Kædekontor